Şimdi Ara

2010 ford fiesta 1.4 titanium

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
12.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 model ford fiesta titanium 3000 kmde. 1,4 96 hp motor. Benzinli. 29000 tl istiyor. Sizce fiyati nasil ve bu araba yakit olarak beni cok uzermi? Araci bi tanidiktan alicam

• tavsiye etmem. bindim 1-2 kere sürdüm, yol tutuşu iyi degil, içi konforlu degil

yeni aveo hatchback 29.000 den baslıyo. 2. el 2010 model fiesta yerine 0, 2012 model yeni aveo almanı tavsiye ederim (en boşunu al yeter en bosu bile full donanımlı)
  • Bu fiesta yol tutusu ile unlu degilmiydi ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

tavsiye etmem. bindim 1-2 kere sürdüm, yol tutuşu iyi degil, içi konforlu degil

yeni aveo hatchback 29.000 den baslıyo. 2. el 2010 model fiesta yerine 0, 2012 model yeni aveo almanı tavsiye ederim (en boşunu al yeter en bosu bile full donanımlı)

(:
  • Yokmu yorumu olan arkadaslar?
  • Dizel Titanium Fiesta'yi araliklarla 1000km kadar kullandim. Yol tutusu gayet yeterli geldi bana. Donanim da guzel. Boyutlari ufak, pratik her yere girip cikabilen bir arac. Tavsiye ederim.
  • üstüne az daha kat 1.4 tdci al
  • Arkadaslar bende fiesta almayı planlıyorum ehliyeti alınca ..

Ama motor secenegini belirleyemedim henüz

Yok mu yardım edeniniz ?

1.4 Tdci Trend paket 35.000 lira ama alınmaz en boşu
    1.25 82Ps My Fiesta paketi 31.500 lira
    1.4 Tdci 68Ps My Fiesta 36.800
    1.4 Titanium 96Ps benzinli 33.820
    1.4 Tit. Tdci 68Ps 37.410
    1.6 Tit Tdci 95Ps 41.000

+ Extralar var birde ( güvenlik paketi , x paket falan .. )

Ilk aracım olacak , ailem dolayısıyla uzun yola da cıkarım gerekirse ama genel olarak sehir icinde kullancam .
    Limitim 40.000 Lira +- 1 2.000 olabilir belki .
    Trend paket alma taraftarı degilim . O yüzden en uygunu my fiesta oldu ama onunda motoru problem . 1.25 motor yokuş performansı nasıldır ? En fazla 3 kişi olur araç doluyken .. Yada 1.4 68Ps Titanium yada my fiesta ? Bunlar nasıldır ? Bunlar dışında 1.6 Tdci Tit. 95 ps parasını hak ediyor mu ? Yani ara sıra basıcak birisi için hangisini önerirsiniz ?

Son olarak My Fiesta ile Titanium arasındaki farkları söyleyebilir misiniz?

Konu sahibi , konusunu işgal ettiğim için kusura bakmasın lütfen :)

• Estafurullah ne demek paylasicazki ogrenicez :) bende aslinda 1.25 my fiesta dusunuyodum sifir. Ama simdi boyle bi firsat cikti. Hem daha fazla donanim hmde 1.4.
  • Teşekkür ediyorum o zaman :)

Benim arkadaşıma almıştı babası 1.4 titanium benzinli. Araç 2010 model 27.000 e almışlardı ama ne zamandı bilmiyorum :)

Çocuk 16 17 yaşlarında , günde 50 lira benzine veriyor .. Hal böyle olunca dayanamayıp tüp taktırdı .
    Bende 3 4 bin fazla vermek yerine benzinli düşünüyordum ama 1.4 motorun çok yaktığı söyleniyor.
    Yeni ehliyet alacak biri malum uzun yol falan bi süre yapamaz . Yapmak istesem bile ailem izin vermez :)
    Ama trafik müsade ettigi taktirde basılır o ayrı konu .. Bu detaylar göz önünde bulundurarak 1.4 mü alınmalı 1.6 mı ? Dizel motor ..

Birde hala söylenmedi MyFiesta ile titanium arasındaki fark. Donanım linkini vermeyin lütfen birşey anlamadım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

tavsiye etmem. bindim 1-2 kere sürdüm,yol tutuşu iyi degil,, içi konforlu degil

Olmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 7 Eylül 2011; 0:24:12 >
  • fiat punto evo my life dualogic vites 33bin tl.
  • Dualogic vites geçişlerinde problem olduğu söyleniyor. Ozellikle Punto Evo da ..
  • benzin 4.50 lere dayanmış!benzinli araba kullanıcısı olarak yakıt masrafı canımı çok sıkıyor!baştan gaza gelip nolcak ya az binerim olur biter!fazla dokunmaz diye düşünebilirsiniz ama öyler olmuyor işte.arabaya binesiniz geliyor.bindikçe yakıyor.yaktıkçada cebiniz boşalıyor!bahsettiğiniz araba şehiriçinde 7-9 litre arası sehirdışında 5-6 litre arası yakar!hesap ortada!
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

benzin 4.50 lere dayanmış!benzinli araba kullanıcısı olarak yakıt masrafı canımı çok sıkıyor!baştan gaza gelip nolcak ya az binerim olur biter!fazla dokunmaz diye düşünebilirsiniz ama öyler olmuyor işte.arabaya binesiniz geliyor.bindikçe yakıyor.yaktıkçada cebiniz boşalıyor!bahsettiğiniz araba şehiriçinde 7-9 litre arası sehirdışında 5-6 litre arası yakar!hesap ortada!

Hocam benim söylediğim araç mı ?

Birde limitleri zorlayıp astra yada scirocco almak için ikna ettim . Sonradan sağolsun anacığım tek kapıyı boşver deyip hevesimi kırıverdi

Polo GTI nasıldır ? 180 Ps 250 Tork . Hızlanma videosunu izledim 6.5 saniye falandı 0-100 .. Scirocco 122likle arasındaki fark nedir ?

Birde şuanki 4 kapı fiyat farkı nedir acaba?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.