Şimdi Ara

2010-2011 Honda CRV 2.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sonunda kararımızı verdik ölçük biçtik bu aracı uygun gördük.

Benim bi kaç sorum olucak

LPG de ş.içi ne kadar yakıyor

120-den sonra rüzgar sesi ne kadar alıyor.(Caddy'de bundan baya bi mağduruzda...)

Birde şanzımanı klasik 5 ilerimi?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-2010-executive-crv_cam-tavanli_hatasiz-servis-bakimli-195364623/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-2011-crv-lifestyl-servis-bakimli-kazasiz-194147419/detay

Bu iki araca bakıyoruz.Donanım olarak farkları nedir özellikle 2011 olanı beğendim oda döşeminin süet/deri olmasından dolayı ama diğeride cam tavan oda aklımı çeliyor

Vergisi çok önemli değil 2000TL atla deve değil yada başka bu fiyatlara önerebileceğiniz bu tarz araba varsa olur bi nebze şeçenek olsun

• 2011'de ufak bir makyaj geçirdi tamponlara ek geldi. Lifestyle boş olanı, Executive en dolusu. Lifestyle'da Alcantara koltuk var. Ben olsam 2011 makyajlı Executive almaya çalışırdım.

Rüzgar sesi alıyor maalesef. Şanzıman 5 ileri tam otomatik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

2011'de ufak bir makyaj geçirdi tamponlara ek geldi. Lifestyle boş olanı, Executive en dolusu. Lifestyle'da Alcantara koltuk var. Ben olsam 2011 makyajlı Executive almaya çalışırdım.

Rüzgar sesi alıyor maalesef. Şanzıman 5 ileri tam otomatik.
    benimde gözüm var bu arabada ama yakıt fazla diyorlar.
  • Benim de çok hoşuma gidiyor 3. Nesil Cr-v'ler.
    Executive full olanı, ayrıca cmbs denilen ekstra bir güvenlik donanımı var. Böyle olursa full+full olur :)
    Ama 2.0 atmosferik benzinli motorun çok yaktığı ve yokuşlarda zorlandığı konusunda kullanıcı şikayetleri var.
    Bu kasanın 2.2 dizel motorlu olanları da var ama manuel vites, sahibindende 2012 model otomatik 2.2 dizel olan var. Dizeldeki otomatik vitesin 2.0 benzinlideki gibi 5 ileri tam otomatik olup olmadığını bilmiyorum. Bu vites hakkında bilgisi olan varsa bizi de bilgilendirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim için manuel olsa daha iyi ama malesef yok 2.2 dizel s.içi 10 lt den aşşağı yapacağını sanmıyorum.Zaten özellikle lpg düşünüyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi ilde kullancaksınız? Eğer Istanbul - Ankara gibi trafiğin çok yoğun olduğu bir ilde kullanmayacaksanız 2.2 dizelin 10 lt yakacağını sanmam.
    Madem manuel istiyorsunuz bence sizin için 2.2 dizel daha uygun olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ercan.mustafa

Hangi ilde kullancaksınız? Eğer Istanbul - Ankara gibi trafiğin çok yoğun olduğu bir ilde kullanmayacaksanız 2.2 dizelin 10 lt yakacağını sanmam.

Mersinde kullanıcaz.Bizim 1.9 TDI Caddy ş.içi 8-9 yakarken 2.2 dizel 10 dan aşşağı yakacağını sanmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2009 Subaru Legacy 2.0 Dizel ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hangi ilde kullancaksınız? Eğer Istanbul - Ankara gibi trafiğin çok yoğun olduğu bir ilde kullanmayacaksanız 2.2 dizelin 10 lt yakacağını sanmam.
    Dizelde de aynı şanzıman var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

quote:

Mersinde kullanıcaz.Bizim 1.9 TDI Caddy ş.içi 8-9 yakarken 2.2 dizel 10 dan aşşağı yakacağını sanmam

2.2 i-DTEC verimli bir motor 10 lt.den fazla yakacağını sanmıyorum. Testlerde de rakiplerine göre düşük bir tüketim sunuyordu. Forumdan bir arkadaş 2.2 dizelini kullanıyordu görürse cevap vereceğini sanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

quote:

quote:

2.2 i-DTEC verimli bir motor 10 lt.den fazla yakacağını sanmıyorum. Testlerde de rakiplerine göre düşük bir tüketim sunuyordu. Forumdan bir arkadaş 2.2 dizelini kullanıyordu görürse cevap vereceğini sanıyorum.

Alıntıları Göster
    İstediği kadar verim olsun 10 lt den fazla yakmasın yanlış anlamayın o motor ilahlığını ilan eder.Çünkü dizel motorlar genellikle 1.6 motor hacmine kadar düşük tüketim 1.6 üstü yakmaya başlıyor...

Şölede baktım hep 07 08 09 modeller 2010 model altını hiç düşünmüyoruz ne araç olursa olsun...

• OnurD7'ye katılıyorum. Bence de Mersin'de 10 lt /100 km tutturulabilir. Bence benzin + lpg ile 30 krş yakacağına 2.2 dizel ile 37 krş yaksın daha iyi. Hem performans ve yokuşta yığılma sorununuz olmaz. Vallahi açıkçası param yeter ve temizinden bulursam ben 2.2 dizel almayı isterin.

• quote:

OnurD7'ye katılıyorum. Bence de Mersin'de 10 lt /100 km tutturulabilir. Bence benzin + lpg ile 30 krş yakacağına 2.2 dizel ile 37 krş yaksın daha iyi. Hem performans ve yokuşta yığılma sorununuz olmaz. Vallahi açıkçası param yeter ve temizinden bulursam ben 2.2 dizel almayı isterin.
    Yorumlar için çok teşekkürler ama birde vergi mağduru olma gibi bir durum var 2.2 motorda ve 2009 üstüde yok bi 2011 var oda fiyat itibari ile baya uçuk.Bu yüzden üsteki 2 ilana bakıcaz herhalde ikisinide aradım çizik boyalılar parça boya yok dedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YozgatLee0666 -- 8 Ocak 2015; 19:16:07 >
  • Ablamda bu araç (2.0 benzinli) var, ankara şehiriçi (tunalı hilmi ve civarı- iş çıkışı) trafikte 12-13 yakıyor bizzat kaç defa şahit oldum. Çok yakın bir tanıdıkta var, o da çok ağır olmayan trafikte 10 l yakıyr diyor. Lpg ile %15-20 daha fazla yaksın siz hesabınızı yapın ona göre.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

Ablamda bu araç (2.0 benzinli) var, ankara şehiriçi (tunalı hilmi ve civarı- iş çıkışı) trafikte 12-13 yakıyor bizzat kaç defa şahit oldum. Çok yakın bir tanıdıkta var, o da çok ağır olmayan trafikte 10 l yakıyr diyor. Lpg ile %15-20 daha fazla yaksın siz hesabınızı yapın ona göre.

10 Lt benzin yakan araç 11-12 LT yaksa 22-24 kr ş.içi yuvarlak 25 kr yakıt tüketimi olur ki bizim 1.9 TDI Caddy'den daha az yakar yani...

Peki ablanızda bu araç var hiç uzun yolda 120 den sonra kullanıldımırüzgar sesi ne derece biliyormusunuz?
  • Uzun yolda bu araçla hiç yolculuk etmedim, hep ankaraya gittiğimde şehir içinde bindim. Ama yıllardır çok çeşitli modellerde bir honda kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim. Ses (motor, rüzgar ve lastik) izolasyonu hondaların kuvvetli yönü değil maalesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

Uzun yolda bu araçla hiç yolculuk etmedim, hep ankaraya gittiğimde şehir içinde bindim. Ama yıllardır çok çeşitli modellerde bir honda kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim. Ses (motor, rüzgar ve lastik) izolasyonu hondaların kuvvetli yönü değil maalesef.
    ''Ses (motor, rüzgar ve lastik) izolasyonu hondaların kuvvetli yönü değil maalesef'' Dediniz ya araçtan soğumaya başladım.Bende biliyorum Hondaların ses izolasyonu kötü ama CRV olunca bişeyler bekliyor insan.Şuan sadece alamamıza etken aracın tüketimini 22-25 kr arası bandında seyretmesi olucak

Normalde Tiguan bakarız ama ona da tüp takılmıyor...
  • quote:

''Ses (motor, rüzgar ve lastik) izolasyonu hondaların kuvvetli yönü değil maalesef'' Dediniz ya araçtan soğumaya başladım.Bende biliyorum Hondaların ses izolasyonu kötü ama CRV olunca bişeyler bekliyor insan.Şuan sadece alamamıza etken aracın tüketimini 22-25 kr arası bandında seyretmesi olucak

Normalde Tiguan bakarız ama ona da tüp takılmıyor...
    Şehir içi 12 litre yakıyor. Ayrıca yaktığı kadar da gitmez.
  • Rüzgar sesi alması çok büyük bir sorun değil. İçinize sinen bir aracı sırf rüzgar sesi alıyor diye almaktan vazgeçmeyin, başka araç alınca, trafikte her Cr-v gördüğünüzde aklınıza gelir. Madem arabayı çok beğendiniz alın, ses izolasyanu yaptırın, çok para tutacağını sanmam.

• quote:

Rüzgar sesi alması çok büyük bir sorun değil. İçinize sinen bir aracı sırf rüzgar sesi alıyor diye almaktan vazgeçmeyin, başka araç alınca, trafikte her Cr-v gördüğünüzde aklınıza gelir. Madem arabayı çok beğendiniz alın, ses izolasyanu yaptırın, çok para tutacağını sanmam.
    Merhaba , CR-V nin 2.2 i-CTDi modelinin otomatik versiyonu Türkiye de bulunmamaktadır.Sitedeki 2.2 Dizel otomatik araç da arkadaşımın aracıdır. Sahibi özel sipariş vererek yurt dışından getirtmiş zaten sitede de başka yok.Araca bindim.Dizel olmasına rağmen çok sessiz çekişi muazzam,fakat araç büyük olduğu için sollamalarda hantal kalabiliyor yazılımla halledilebilir diye düşünüyorum, vites geçişlerini hissetmiyorsunuz tüketimi 32-33 kuruştu yanlış hatırlamıyorsam. Malzeme kalitesini de beğendim yumuşak bi malzemeyle kaplanmış genel olarak.Ses sistemi çok detaylı, kaliteli tek dez avantaj aracın vites kutusu tam otomatik (manuel yükseltme bulunmuyor) bu da bi dezavantaj mı bilemiyorum.Aktarabileceklerim bu kadar faydalı olmuşumdur umarım.. Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdallBaggal -- 8 Ocak 2015; 22:55:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ErdallBaggal

Merhaba , CR-V nin 2.2 i-CTDi modelinin otomatik versiyonu Türkiye de bulunmamaktadır.Sitedeki 2.2 Dizel otomatik araç da arkadaşımın aracıdır. Sahibi özel sipariş vererek yurt dışından getirtmiş zaten sitede de başka yok.Araca bindim.Dizel olmasına rağmen çok sessiz çekişi muazzam,fakat araç büyük olduğu için sollamalarda hantal kalabiliyor yazılımla halledilebilir diye düşünüyorum, vites geçişlerini hissetmiyorsunuz tüketimi 32-33 kuruştu yanlış hatırlamıyorsam. Malzeme kalitesini de beğendim yumuşak bi malzemeyle kaplanmış genel olarak.Ses sistemi çok detaylı, kaliteli tek dez avantaj aracın vites kutusu tam otomatik (manuel yükseltme bulunmuyor) bu da bi dezavantaj mı bilemiyorum.Aktarabileceklerim bu kadar faydalı olmuşumdur umarım.. Saygılar...

Alıntıları Göster
    @w.antilles Herkez onu diyor ama o laf bana göre sadece 3.16 İ için geçerli

@ercan.mustafa Rüzgar sesi yüzünden 2001-2004 S320 bakasım gelio

@ErdallBaggal 2.2 dizel motor çok güzeldir ama bizim Caddy'den %100 2-4 LT fazla yakacağı için hiç düşünmüyorum bile...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.