Şimdi Ara

Suzuki Swift 1.2 gl at vs Seat İbiza 1.0 ecotsi dsg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba sıfır km olarak bu iki araç arasında kararsız kaldım.Halen suzuki alto 1.1 kullanıyorum 8 senedir.araçta sorun yok ama değişmek istiyorum.yeni alacağım aracı da 8,10 sene kullanmayı planlıyorum yani 2.el kaygım yok.fiyatları neredeyse aynı olan bu araçtan sizce hangisini almalıyım.iki aracın da içine oturdum,swift son derece ferah ve geniş ibizaya göre ama bagajı da bir o kadar küçük,aslında senede bir iki uzun yol yapacağım diye bagajı kafaya takmak gereksiz diyorum,araç genelde şehirde kullanılacak.
    İbizada aklımı çelen tsi motoru,bu motoru kullanmak heyecanlı olur diyorum ama dsg ve dar iç mekan da endişe veriyor bana oysa swiftte 186 boyumla arkada dahi rahatca oturdum.
    Kısaca ne dersiniz arkadaşlar yardım edin lütfen?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Skoda fabia da bakabilirsiniz aşağı yukarı İbizayla aynı motor var, arkası çok daha geniş. 1.80 1.90 adam rahat oturabilir. Fabia sahibiyiz ezbere konuşmuyorum.
  • Sizin tercihleriniz arasından swift ama benim önerim 1.33 Yaris

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı ikilemde bende kaldım. Siz ne seçim yaptınız?

• Skoda fabia style

• Swift alın, 10 sene sorunsuz kullanın.
  • Polo 1.0
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer ikinci el kaygınız yoksa swift, sorunsuz bir araç. İbiza malum vitesten dolayı hassas

• Splash 1.2 modeli var bizde 32bin kmde harika bir motoru var atmosferik ama turbolu gibi çalışıyor motosiklet motoru gibi sanki hızlanması çok iyi yakıt şehir içi 5.4 lt gayet iyi yüksek hızda 3bin devir civarında gayet sessiz gidiyor normalde bir araç sürekli o devirde kullanılmaz ama bu motorun normal devir aralığı öyle sanki zaten 8bin devire kadar çeviriyor 5 ileri keşke 6 ileri olsaymış motor istekli bi vites uzun yolda çok rahatlatırdı arabayı swiftte de aynı motor var motor açısından kafan rahat olur ama yalıtım filan oldukça zayıf
    Vergi açısından alt limitte 1.2 motor bakımlar servisleri ucuz
    Fiesta polo yaris fabia bu sınıfın en iyi araçları ama fiyatları biraz daha fazla olur
    Swift uzun süre kullanıma müsait bir araç 1.5 olanını 120bine kadar sorunsuz kullanan arkadaşım var
    Bagaj küçük yalıtım zayıf bunlar haricinde güzel bir araç
    Bazı arkadaşlar önermiş zaten fabia ve yarise de mutlaka bakın kolay gelsin

• Mirable kullanıcısına yanıt
    Secim yapmadim hocam yilsonu ne olacak bakalim fiyatlar.

• oasisinet kullanıcısına yanıt
    İbiza renkli dokunmatik ekran ve bluetooth gibi özelliklere sahip. Swift'te tetris gibi ekran var 😔

Ama güvenlik özellikleri ile Swift sanki daha iyi gibi. 7 hava yastığı beni bayağı mest etti açıkçası. Polo'yu en üst donanım almazsan 2 hava yastığı ile geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirable -- 22 Eylül 2016; 18:53:04 >
  • Yeni kia rio bekleyin.Güvenlik donanımı olarak perde hava yastıkları bile var.İç tasarım B sınıfının en iyisi olmuş.
  • ben swift kullanıcısı olarak tavsiyem 10 sene kullanacağım diyorsan swift daha mantıklı . sırf bu dsg olayından dolayı ibiza diyemem. aslında donanım olarak ibiza da çok iyi . motor performans olarakta çok iyi . ama 10 sene deyince ben ibiza diyemem . kendim alacak olsam 5 sene garanti ile ibiza alır sonra satarım .
  • otomatik olacaksa kesinlikle suzuki alın derim.
  • Tüp takacaksan swift mantıklı.

• Swift kasa degistirecek, eli kulağında

• Hocam konuyu hortlatıyorum ama tercihinizi hangi araçtan yana kullandınız. Bu aralar suzukilere bakıyorum da.

• seyhgalip S kullanıcısına yanıt
    Swifte zam gelmesinden ve eşimin oto araçtan vazgeçmesinden dolayı alakasız olarak i20 aldım ama aklım hala swiftte hocam.

• Hayırlı olsun hocam. Bende attrage var. Suzukilere kayınpedere bakıyoruz. Swift masa değiştirmiş yeni kasa çok güzel olmuş.

• Aynen yeni kasalari bende cok sewdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.