Şimdi Ara

2012 yeni bmw 1 serisi,scirocco,2013 yeni audi a3,2013 yeni mercedes A sınıfı.TAVSİYELERİNİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
10.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The AGiLiTy

Sportif bir gorunum bekliyorum diyorsaniz A-Class Mercedesi neden secenekleriniz arasina koydunuz onu anlayabilmis degilim gercekten. Ustundeki Mercedes amblemlerini sokup bilmeyen birisine gosterseniz hayatta Mercedes olduguna inanmaz. Bence sportif gorunum acisindan en iyisi A3 (gerci birazdan VW dusmani arkadaslar gelip Scirocco ve A3 e sallamaya baslayacak bunu yazdigim icin ben de arada nasibimi alcam ama neyse ) Goruntu kismini bir kenara birakirsak Scirocco nun yakit tuketimi BMW ve AUDI ye nazaran daha yuksek. Ayrica o kadar para vermisken Premium Class bir arabaya binmek lazim diye dusunuyorum. AUDI A3 1.4 TFSI 125 HP S Tronic in fiyati 71.000 BMW 116i Otomatikin fiyati 69.000. Tercihinizin bu iki secenekten birisi olmasi gerektigini dusunuyorum.(Ben alicak olsam A3u tercih ederdim)

bence mercedes A oldukça sportif görünüme sahip
    bahsettiğiniz Audi a3 1.4 tfsi 125 hp s tronic araç tam bana göre aslında.tercihim audi olursa kesinlikle bu modelini düşünücem

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

V40 beklenir ve alınır diyorum.

Kaliteli ve konforlu bir araç olacak.

1.6 T 180 bg versiyonu işinizi fazlasıyla görür.

Hem ayrıcalıklı bir araca binersiniz. Hemde uzun yıllar aracınız size hizmet eder.

bu kadar emin konuşmayalım bence

Noldu cihan abi, S60 'la mı yolda kaldında böyle yorum yaptın.

• Arkadaşlar bide düşüncelerinizi paylaşırken,niye o modeli tercih ettiğinizi belirtirseniz benim için daha yol gösterişli olacaktır
  • Beklemek istemiyosan BMW 1 eğer beklerim diyosan kesinlikle Mercedes A derim.
  • mercedes...
  • Tercihler arasına 1.4 170hp Giuletta da eklenmeli.
  • Araçlar çıkmadan incelemeden tartışmak anlamsız.En iyi ön görünüm yeni A class'ta.Ancak genel olarak en iyi dış görünüş bence A3.Sportback çıksın aklımdaki ilk araç şimdilik.Mercedes A class'ın ön tarafı ne kadar keskin hatlı ve güzelse arka tarafı da o derece yuvarlak ve kötü.Merak edenler buradan bakabilirler.Ayrıca bu fotoğraflar genelde üst donanım seviyesine ait oluyorlar.Aldanmayın derim.18inç jant isterseniz örneğin zaten öpeceklerdir.

http://www.autoblog.com/photos/2012-mercedes-benz-a-class-2012-geneva/#photo-4868795/

AUDI A3 bu araçlar arasında en yakışıklısı.Ancak mutlaka 1.4 160PS civarı bir motoru getirmeleri lazım ülkemize.Rakipleri 150-180PS motorlarla gelecek-geldi çünkü.Ama 75.000 TL 1.4 125 HP S-tronic için yeterli olmayabilir.

Size göre en uygunu A3.

Arkadaşlarında dedikleri gibi V40'ta fotoğraflardan güzel gözüküyor beklenebilir.

• bmw nin önemli üstünlükleri var yol tutuş direksiyon sürüş zevki gibi arkadan itiş olması ayrı bir tat zaten

peki audi nin nesi var da bmw ile aynı paraya satılıyor

bana bunu biri izah edebilir mi acaba??
  • Audi A3 yılların kasası.bahsi geçen araçaların içinde görüntü olarak biraz sıradan kalıyor.ben olsam Mercedes A serisini beklerdim
  • 1 serisini hiç düşünmezdim bile.
    A3 pek hoşuma gitmiyor.
    V40 hakkında bi yorum yapamam.
    Geriye kalır scirocco ve A serisi.
    Ki scirocco'un artık gübresini çıkardılar. O yüzden alınmaz artık. Ancak hala hayran olduğum bi arabadır.
    Yeni A serisi gerçekten güzel olmuş. Bence 2013 bekleyin ve V40 İle A serisini test edip onaylayın.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 29 Şubat 2016; 21:33:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

A3 süslü golf. onu geç.
    1 ya A derim.

süslü golf dediğin araba altındaki çakma suv den daha kaliteli bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can.arch

Ayırdığım bütçe ise 75.000 tldir.

hocam 75.000 tl sınırında Scirocco dışında bu araçları bulabileceğinizi sanmıyorum.

kimse lafını etmemiş mercedes falan filan demiş ama fiyatlardan kimsenin haberi yok.

Misal A3 kampanyaya girmeden önce 98.000 tl fiyatla satılıyordu, hemde 2 kapılı modeli. bunu indirsen indirsen kampanyasız 85.000-90.000 e indirirsin. yeni gelecek A3 ün fiyatları bu civarda olur.

mercedes A daha fazla bile olabilir. ama kesinlikle oda 85.000-90.000den aşağı olmaz sunroof filan demişsiniz.

bmw 1 de de aynı şekilde istediğiniz donanımda 85.000 den aşağısı zor.

v40'da şuanki c30 fiyatlarını düşününce 80-85.000 den aşağı olmaz gibi geliyor.

scirocco da ise 1.4 tsi 160 hp dsg gayet dolu bir araç alabilirsiniz o fiyata.

75.000 e içi filan daha kalitesiz olur ama giulietta da alabilirsiniz gayet dolu.

• quote:

Orijinalden alıntı: donnaiolo

quote:

A3 süslü golf. onu geç.
    1 ya A derim.

Hangi aracın çakmasıymış ?
    Daha kaliteli olduğunu neye dayanarak söylüyorsun ?
    Ben kalitesiz demedim ki hem..
    Sadece golfün süslüsü dedim..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: can.arch

Ayırdığım bütçe ise 75.000 tldir.

hocam 75.000 tl sınırında Scirocco dışında bu araçları bulabileceğinizi sanmıyorum.

kimse lafını etmemiş mercedes falan filan demiş ama fiyatlardan kimsenin haberi yok.

Misal A3 kampanyaya girmeden önce 98.000 tl fiyatla satılıyordu, hemde 2 kapılı modeli. bunu indirsen indirsen kampanyasız 85.000-90.000 e indirirsin. yeni gelecek A3 ün fiyatları bu civarda olur.

mercedes A daha fazla bile olabilir. ama kesinlikle oda 85.000-90.000den aşağı olmaz sunroof filan demişsiniz.

bmw 1 de de aynı şekilde istediğiniz donanımda 85.000 den aşağısı zor.

v40'da şuanki c30 fiyatlarını düşününce 80-85.000 den aşağı olmaz gibi geliyor.

scirocco da ise 1.4 tsi 160 hp dsg gayet dolu bir araç alabilirsiniz o fiyata.

75.000 e içi filan daha kalitesiz olur ama giulietta da alabilirsiniz gayet dolu.

+1 0km dolu bir arac istiyorum demissiniz fakat 1 serisi,a3 ve a serisinin dolusunu ustelik 0km 75.000'e bulmaniz imkansiz.

• quote:

quote:

quote:

A3 süslü golf. onu geç.
    1 ya A derim.

sen süslü golf olduğunu neye dayandırıyorsan ona dayanarak söyledim. önyargı olabilir mesela dimi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

A3 süslü golf. onu geç.
    1 ya A derim.

sen süslü golf olduğunu neye dayandırıyorsan ona dayanarak söyledim. önyargı olabilir mesela dimi ?

En azından benimkisi ön yargı değil.. İki aracın motor dahil çoğu parçası aynı..Ortada yalan yok.

• Hiçbiri.Kısa ve net.

Öğrenciyim diyorsun,muhtemelen ailen sana para ayırdı,bence adam gibi sağlam bir araba al.

Ben olsam 75 liramı çöpe atmam,gider daha uygun rakama paşalar gibi 95 - 96 model güzel bir SL320 almaya bakarım. Konfor,kalite,gerçek karizma,satış sabitliği de cabası,üstelik Bmw ya da Audinin bahsedilen modelleri gibi apaçi ve amalelerin altlarında caddelerde gırla yok.

Tercih meselesidir sonuçta ama fikrim bu yönde.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

A3 süslü golf. onu geç.
    1 ya A derim.

En azından benimkisi ön yargı değil.. İki aracın motor dahil çoğu parçası aynı..Ortada yalan yok.

kullan ondan sonra konuş derim.

• Scirocco dış tasarım olarak mükemmel gerçekden performans olarakda motor seçenekleri fazla olduğu için sıkıntı yaratmaz ancak Mercedes A serisinin yeni kasasıda gerçekden güzel olmuş ve duruşu sportif Scirocco ve A serisi olabilir diye düşünüyorum şahsi tercihim ikisi arasında Scirocco olurdu diye düşünüyorum ben memnunum şahsen aracımdan.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.