Şimdi Ara

2012 yeni bmw 1 serisi,scirocco,2013 yeni audi a3,2013 yeni mercedes A sınıfı.TAVSİYELERİNİZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
10.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün bmw 1 serisini inceledim.test sürüşünü haftaici dedikleri icin yapamadim..bnim istedigim donanimda ( cok cok dolu degil ) 74.000 tl fiyat cikardilar ve fiyatta yardimci olabilecklerni soyledir.
    ama sunroof eklenmemis onu darkettim fiyatta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can.arch

bugün bmw 1 serisini inceledim.test sürüşünü haftaici dedikleri icin yapamadim..bnim istedigim donanimda ( cok cok dolu degil ) 74.000 tl fiyat cikardilar ve fiyatta yardimci olabilecklerni soyledir.

136bg lik manuel vites 1 serisiyse 9 bin lira donanıma para istemişler.sunroof da eklenirse 11 12bine çıkar bu fiyat.
    http://www.alfaromeo.com.tr/tr/cmstr/documents/mito/fiyatlistesi.pdf
    69bine(daha pazarlık yapılmamış halde hemde) ağzına kadar dolu 170hp araba var.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

bugün bmw 1 serisini inceledim.test sürüşünü haftaici dedikleri icin yapamadim..bnim istedigim donanimda ( cok cok dolu degil ) 74.000 tl fiyat cikardilar ve fiyatta yardimci olabilecklerni soyledir.

136bg lik manuel vites 1 serisiyse 9 bin lira donanıma para istemişler.sunroof da eklenirse 11 12bine çıkar bu fiyat.
    http://www.alfaromeo.com.tr/tr/cmstr/documents/mito/fiyatlistesi.pdf
    69bine(daha pazarlık yapılmamış halde hemde) ağzına kadar dolu 170hp araba var.

Aslinda begeniyorum alfayi da ama cok sik degistiriyorum arabami.bu kez uzun süre kullanmak biyetiyle alicam ama her ihtimale karsi satabilirim diye dsunuyorum ve ben alfa'nin cok rahat satisi olabilecgeni dsunmuyorum.
    ablamda alfa 156 var ve satmak istedgimzde satamadik,musterisi az.ayrica arabanin elektronik aksami her hafta sorun cikartiyor.onun icin biraz cekiniyorum alfa almaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Aslinda begeniyorum alfayi da ama cok sik degistiriyorum arabami.bu kez uzun süre kullanmak biyetiyle alicam ama her ihtimale karsi satabilirim diye dsunuyorum ve ben alfa'nin cok rahat satisi olabilecgeni dsunmuyorum.
    ablamda alfa 156 var ve satmak istedgimzde satamadik,musterisi az.ayrica arabanin elektronik aksami her hafta sorun cikartiyor.onun icin biraz cekiniyorum alfa almaya

giulettalarda henüz kronik sorun gözükmedi.
    Artı potansiyel müşterisi de gayet var fahiş fiyat istemezseniz.
    Şunu da ekleyeyim çok sık araba değiştiren birinin bu sınıftan sıfır araba alması gerçekten büyük mantıksızlık olur dünyanın zararını edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

giulettalarda henüz kronik sorun gözükmedi.
    Artı potansiyel müşterisi de gayet var fahiş fiyat istemezseniz.
    Şunu da ekleyeyim çok sık araba değiştiren birinin bu sınıftan sıfır araba alması gerçekten büyük mantıksızlık olur dünyanın zararını edersiniz.

evet aslinda dogru soyluyorsunuz cok mantiksiz olucak ama bu defa uzun sureli kullanmayi dusunuyorum onun icin 2. el istemiyorum ve babam pek yanasmiyo 2. ele..
    daha onceki arabalarim sifirdi.megane 3u 1 sene fiestayi da 9 ay kullandm
    ins bu defa satmaya niyetlenmem :)

• Sahsen ben bu segmentte cogu arabayi inceledim . Bmw 1 almayi dusunuyorum ama her halukarda bir miktar bekleyecegim icin mercedes a yi volvo v40 i ve audi a3 u de bekliyorum. Ancak 75.000 liraya dolu alincaksa ancak volvo alinabilir. Bmw 1 in dolusu 80 bini buluyor. Yeni a3 ve mercedes a nin dolulari 90 bini bulur. Sahsen a3un turkiyede ederinden pahaliya satildigini ve yenisinin de pahaliya satilacagini dusunuyorum. Scirocco guzel arac yuzu eskidi.

Beklemeyecekseniz orta dolulukta bmw 1 oneririm. Bekleyebilirseniz mercedes ve audiyi gormekte fayda var ancak onden cekisli olacaklari da unutulmamali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toyyl

Hiçbiri.Kısa ve net.

Öğrenciyim diyorsun,muhtemelen ailen sana para ayırdı,bence adam gibi sağlam bir araba al.

Ben olsam 75 liramı çöpe atmam,gider daha uygun rakama paşalar gibi 95 - 96 model güzel bir SL320 almaya bakarım. Konfor,kalite,gerçek karizma,satış sabitliği de cabası,üstelik Bmw ya da Audinin bahsedilen modelleri gibi apaçi ve amalelerin altlarında caddelerde gırla yok.

Tercih meselesidir sonuçta ama fikrim bu yönde.

SL320 nin bir ogrenciye uygun olabilecegini dusunuyor musunuz gercekten ?

• quote:

Orijinalden alıntı: The AGiLiTy

quote:

Hiçbiri.Kısa ve net.

Öğrenciyim diyorsun,muhtemelen ailen sana para ayırdı,bence adam gibi sağlam bir araba al.

Ben olsam 75 liramı çöpe atmam,gider daha uygun rakama paşalar gibi 95 - 96 model güzel bir SL320 almaya bakarım. Konfor,kalite,gerçek karizma,satış sabitliği de cabası,üstelik Bmw ya da Audinin bahsedilen modelleri gibi apaçi ve amalelerin altlarında caddelerde gırla yok.

tabiki uygun olmayacaktır benim için.Ayrıca benzinli araç dedim ama benzinlik gerektiren bi araç demedim

bugün bmwye gittim tekrar aracı inceledim.bir de opsiyon fiyatları hakkında bilgi aldım ve inanın ağzım açık kaldı.

sunroof 4850 civarı bir rakama denk geliyor.
    arka park mesafe kontrol 1750 tl
    bixenon(fark yıkama ile birlikte) 4000 küsur.
    bana Çok abartılı geldi.tmm kalite dedik bmw dedik ama bu kasarda ABARTMA'nın anlamı yok bence

• quote:

Hiçbiri.Kısa ve net.

Hakaret olarak algılanmasın ama '' bu nasıl bir mantıktır '' diyorum...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The AGiLiTy

quote:

Hiçbiri.Kısa ve net.

tabiki uygun olmayacaktır benim için.Ayrıca benzinli araç dedim ama benzinlik gerektiren bi araç demedim

bugün bmwye gittim tekrar aracı inceledim.bir de opsiyon fiyatları hakkında bilgi aldım ve inanın ağzım açık kaldı.

bana Çok abartılı geldi.tmm kalite dedik bmw dedik ama bu kasarda ABARTMA'nın anlamı yok bence

Valla BMW savunucusu degilim ama premium markalarin hepsinde opsiyonel donanimlar cok pahalli. Ben agzina kadar dolu Bravoyu(istedigin ozelliklerden sadece bixenon yok ama bir suru ekstra donanim var) ikinci el 32.000TL ye aldim. Tabi sana araba icin bu kadar cok para ayirilmisken Bravo al demiyorum. Sadece premium markalarla siradan markalar arasindaki farki gostereyim dedim.

• quote:

Bu opsiyon fiyatları için konu da açmıştım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_58949969/mpage_1/f_/key_//tm.htm
    Bu tip araçlarda mutlaka paket seçilmeli,eğer tek tek alırsan çok pahalı geliyor.
    Arka park mesafe için comfort paket alınmalı;1150 eu+ötv+kdv
    Xenon için techno paket alınmalı;1050 eu+ötv+kdv
    Belki farketmişsindir alaşım jant 775 eu+ötv+kdv bunun için de mutlaka sport line alınmalı.Sport line almayıp tek alaşım jant opsiyonu alan insanı ne yapmak lazım bilmiyorum
    1 serisi bence de güzel araba.Fakat acele yoksa Mercedes A ve Volvo V40 beklenmeli diye düşünüyorum.

• Evet opsiyonlar gercekten pahali. Ama toplamda % 7 gibi bi indirim yapiyorlar.
  • A180BeyazCamTavanAMG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 13 Mayıs 2012; 21:18:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NapoleonBonaparte

A180BeyazCamTavanAMG

min. 90-95.000 tl olur. tartışmasız.
  • Mercedes A serisini bekle derim
  • bence 3 kapı A3 otomatik sana gider.
  • İmkanın varken Mercedes A ve V40'ın çıkmasını bekle derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcas

bence 3 kapı A3 otomatik sana gider.

a3 3 kapı,dizel otomatik ful arabanın fiyatını da 71000 dediler ve sunroof xenon ekletince sanırım 76 gibi oluyormuş.normalde 90.000 küsur arabanın fiyatı ama indirimlerle 74e bırakıcaklarını düşünüyorum.AMA şu da var,yeni kasası tanıtılmış bir arabanın eski kasasını almak çok saçma olmayacak mı?
  • arkadaşlar audi a3 düşünüyorum...fakat önce otomatik , triptonik ya da f1 şanzıman düşünüyordum ...daha sonra sıkıntı çıkardığını duydum ve manuel almaya karar verdim.... sizce a3 ler bu konuda sıkıntılı mı ? tavsiyeniz ne olur ..... ( model 2004 ve ya 2005 )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

İmkanın varken Mercedes A ve V40'ın çıkmasını bekle derim.

2012 autoshow'da (2-11 Kasım) bahsettiğim modellerin sanırım hepsini bir arada bulabileceğim.beklemek en doğrusu olacak.Şimdi alıp diğerlerini canlı görünce ve beğenirsem çok içim yanar eminim

beklemek en mantıklısı şu an..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.