Şimdi Ara

2012 yeni bmw 1 serisi,scirocco,2013 yeni audi a3,2013 yeni mercedes A sınıfı.TAVSİYELERİNİZ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
10.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: can.arch

quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

İmkanın varken Mercedes A ve V40'ın çıkmasını bekle derim.

2012 autoshow'da (2-11 Kasım) bahsettiğim modellerin sanırım hepsini bir arada bulabileceğim.beklemek en doğrusu olacak.Şimdi alıp diğerlerini canlı görünce ve beğenirsem çok içim yanar eminim

beklemek en mantıklısı şu an..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elcas

bence 3 kapı A3 otomatik sana gider.

a3 3 kapı,dizel otomatik ful arabanın fiyatını da 71000 dediler ve sunroof xenon ekletince sanırım 76 gibi oluyormuş.normalde 90.000 küsur arabanın fiyatı ama indirimlerle 74e bırakıcaklarını düşünüyorum.AMA şu da var,yeni kasası tanıtılmış bir arabanın eski kasasını almak çok saçma olmayacak mı?

tabi ki tercih meselesi ancak benim hoşuma giden nadir araçlardan. ayrıca her yıl araç aldığınızı düşünürksek yeni kasa buraya gelene kadar 1 yılı bulur arkadaşta vardı biraz kullandım.alacak olsaydım belki DSG soru işaretim olurdu. o standartlarda manuel olmamalı diyorum.

• quote:

quote:

quote:

bence 3 kapı A3 otomatik sana gider.

a3 3 kapı,dizel otomatik ful arabanın fiyatını da 71000 dediler ve sunroof xenon ekletince sanırım 76 gibi oluyormuş.normalde 90.000 küsur arabanın fiyatı ama indirimlerle 74e bırakıcaklarını düşünüyorum.AMA şu da var,yeni kasası tanıtılmış bir arabanın eski kasasını almak çok saçma olmayacak mı?

tabi ki tercih meselesi ancak benim hoşuma giden nadir araçlardan. ayrıca her yıl araç aldığınızı düşünürksek yeni kasa buraya gelene kadar 1 yılı bulur arkadaşta vardı biraz kullandım.alacak olsaydım belki DSG soru işaretim olurdu. o standartlarda manuel olmamalı diyorum.

evet hoş gerçekten ama eski kasa kullanmak istemem şahsen
    şu anda bu kampanyalılardan alıp yeni kasa geldiğinde fiyatları uçuk olacağından dolayı,eski kasaları en azından alınan paralara çok çok rahat satılacağını düşünüyorum.
    ama boşverelim 3-5 fazla olsun yeni kasa olsun

• Mercedes A sınıfı.
  • Volvo V40 beklemeye değer emin olun.Cenevre'de inceleme fırsatım olmuştu,arabanın heryerinden kalite akıyor resmen.Bütçenize uygın bir versiyonu kesin olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.aty

Volvo V40 beklemeye değer emin olun.Cenevre'de inceleme fırsatım olmuştu,arabanın heryerinden kalite akıyor resmen.Bütçenize uygın bir versiyonu kesin olacaktır.

Sanırım Autoshowda inceleyeceğim hepsini.vee sonra karar anı gelecek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dr.aty

Volvo V40 beklemeye değer emin olun.Cenevre'de inceleme fırsatım olmuştu,arabanın heryerinden kalite akıyor resmen.Bütçenize uygın bir versiyonu kesin olacaktır.

Sanırım Autoshowda inceleyeceğim hepsini.vee sonra karar anı gelecek

Bende karasız kaldım ve Autoshowda kararımı vereceğim. bmw1-mercedes A- Alfa Romeo Giulietta-volvo 40 Acaba hangisi?
  • AutoShow bitti, sonuç nedir?
    Ben kendi izlenimlerimi yazayım:

- Audi A3 ün dış görünüm fena değil ama çok büyük değişim yok. Konsolunu beğenmedim, bence berbat olmuş, ortada kocaman ekran filan, kocaman delik gibi havalandırmalar :( . O büyük ekran bmw 1 serisindeki gibi nazik bir şey olabilirdi mesela.

- Mercedes A-180 dış görünüm güzel ama içinin malzeme kalitesi iyi değil bence. Test sürüşü yapanlardan duyduğum kadarı ile yol tutuş , yalıtım vs. iyi olmadığını söylüyorlar.

- BMW 1 serisi bayağı değişmiş, özellikle motoru ve şanzımanı ile bence çok iyi. Arabanın maksimum torku 1350 devirde başlıyor. 120 ile giderken 2000 devir. BMW 1 in tek eksiği içinin diğer rakiplerine göre daha dar olması ama sürücü için hiç problem yok. Sürüş keyfi bambaşka bu arabanın.

kolay gelsin,
    Bakalım ne alcak arkadaş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeosol -- 26 Kasım 2012; 22:43:57 >

• Bence biraz daha zorlayıp A200 alın
    Bizim arkadaş aldı 86.000 TL'ye çok memnun harika bir araç
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.