Bildirim
2012 ygs de de şifre varmış!!!
Under Armour Ücretli Takip 3 Büyük Logo Koşu Ayakkabısı Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BGQMM9J6
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
2011 yazıyor orada -
biliyorum.ama her an olabilir gibi bekliyorum! -
ok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbbccc -- 11 Nisan 2012; 16:09:04 > -
matematikte bazı sorularda geçen seneki mod meydan taktiği işe yarıyordu öylesine denedim oldu. ve soruyu çözdüm aynı cevap ama 1-2 tanesindeydi. benzer algoritma kullanmaları ösym nin acemiliğini gösteriyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: DreamingLight
matematikte bazı sorularda geçen seneki mod meydan taktiği işe yarıyordu öylesine denedim oldu. ve soruyu çözdüm aynı cevap ama 1-2 tanesindeydi. benzer algoritma kullanmaları ösym nin acemiliğini gösteriyor.
bende 2 tanesinde kullandım işe yaradı baktım zamanda az 3. sorudada kontrol etmeden kullandım zaten seçenek deneme sorusuydu baktım benim şıktaki işe yarıyor işaretledim geçtim hangisi en küçüktür diye soruyormuş cevapta başka seçenekmiş o yüzden yanlış yapmışım normalde hepsini denerdim ama zaman olmayınca ... -
Bilmem farkında mısınız ama, her kitapçıkta soruların yerleri de şıklar da farklı yerlerdeydi. -
korkutmayın -
Arkadaş snav psikolojisinden kurtulamamış belli.Anlayış gösterin.
En büyük belirtisi , saçma sapan konular açmak. -
quote:
Orijinalden alıntı: esrrngz58
biliyorum.ama her an olabilir gibi bekliyorum!
Çuvallayınca verilen cevaplar arasında hayatımda duyduğum en saçma cevap -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Hkmt
quote:
Orijinalden alıntı: esrrngz58
biliyorum.ama her an olabilir gibi bekliyorum!
Çuvallayınca verilen cevaplar arasında hayatımda duyduğum en saçma cevap
-
Bi laz varmış,ben hastayım diyormuş. -
şeytan yav he he de diyor ama şeytana uymuyorum. -
Manyakmısınız arkadaş ya, açtığınız konuya bak. Gidin işinize .. -
Evet şifre vardı , tıpkı 2011 deki YGS için ÖSYM'nin yaptığı açıklamayı yazıyorum.
''Şifre var ama kopya yok ''.
Şaka bir yana işiniz gücünüz yok mu sizin -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X