Şimdi Ara

:::-2012 YGS Deneme Netleriniz-(SONUCU RESİMLEYİNİZ)::: (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.649
Cevap
10
Favori
116.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nuly

quote:

Orijinalden alıntı: laptoprecai

2010 ygs
    tr 40d
    mat 40d
    sos 3y (1er tane ama sosyali harbiden kaliteliymiş)
    fen 1y (bio)
    şu soruya da bir bakın

28. Hücre zarının,

I. elektrik yüklü olması,

II. zar lipitlerinin iki tabakalı dizilmesi,

III. zar lipitlerinin hareket hâlinde olması,

IV. yüzey proteinlerine karbonhidratların eklenmesi

özelliklerinden hangileri özgüllüğünü sağlar?

niye 3-4 değil de 4 oluyor

yapma volkannn :)
    lipitte özgünlük ne arar, glikoprotein özgünlügü saglar, proteinden şaşma bol bol yumurta ye :)

Lipit özgüllük sağlamaz mı tamam gliserol aynı herkeste ama yağ asitleri farklıdır

• fdd ygs 5 deneme sınavı

Türkçe 39 d 1 y
    Mat 39 d 1 b
    Sosyal 35 d 5 y
    Fen 3 d 4 y

ygs 5: 437 puan olarak mesaj attı şimdi dersanem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tam_Türk

quote:

Orijinalden alıntı: nuly

quote:

Orijinalden alıntı: laptoprecai

2010 ygs
    tr 40d
    mat 40d
    sos 3y (1er tane ama sosyali harbiden kaliteliymiş)
    fen 1y (bio)
    şu soruya da bir bakın

28. Hücre zarının,

I. elektrik yüklü olması,

II. zar lipitlerinin iki tabakalı dizilmesi,

III. zar lipitlerinin hareket hâlinde olması,

IV. yüzey proteinlerine karbonhidratların eklenmesi

özelliklerinden hangileri özgüllüğünü sağlar?

niye 3-4 değil de 4 oluyor

yapma volkannn :)
    lipitte özgünlük ne arar, glikoprotein özgünlügü saglar, proteinden şaşma bol bol yumurta ye :)

Lipit özgüllük sağlamaz mı tamam gliserol aynı herkeste ama yağ asitleri farklıdır

yağ asitleri dna'daki sifreye göre mi sentezleniyor sanki de bu sonuca vardın?

• Güvender 12li deneme 5
    türkce 1y
    sosyal 1y
    mat 1y
    fen 5y( bence kalitesiz fen bölümü fem gibi değil sorular)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: materyalist imam

fdd ygs 5 deneme sınavı

Türkçe 39 d 1 y
    Mat 39 d 1 b
    Sosyal 35 d 5 y
    Fen 3 d 4 y

ygs 5: 437 puan olarak mesaj attı şimdi dersanem.

Birde mesaj atıyorlar he. Vay be imrendim.
  • fem 9'lu

1.deneme..

türkçe 34

matematik 29

Sosyal 31

geometri full geldi ama mat1 de çok dikkat hatası yapmışım.

tarihi zordu neredeyse 4-5 soruda net bilgi sormuşlar.
  • Zaman ygs 16
    Turkce 37 2
    Mat 26 8 ( evet bende hafiften bı anormallik hissediyorum fakat yapılabilecek bütün işlem hatalarını yapmışım )
    Sosyal 34 4 ( coğrafya 1b 4y )
    Fen 5 4
  • Zaman 16
    T 1
    M 2 (guzel sorular vardi)
    S 3 (3 felsefe)
    F 12 ( 6 biyo)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuspecTR

Güvender 12li deneme 5
    türkce 1y
    sosyal 1y
    mat 1y

ilk denemeleri ben de beğenmemiştim. ama 8 9 10 çok kaliteliydi. bitirmelisin sınava kadar , sakın bi kenara atayım deme
  • zaman 16
    türkçe full
    matematik 34
    sosyal 27.25
    fen 35.50
  • quote:

Orijinalden alıntı: horkheimer

quote:

Güvender 12li deneme 5
    türkce 1y
    sosyal 1y
    mat 1y

ilk denemeleri ben de beğenmemiştim. ama 8 9 10 çok kaliteliydi. bitirmelisin sınava kadar , sakın bi kenara atayım deme

Dersanede deneme olup duruyoruz her gün. Zirve gvnder yapiyorlar kalitesiz ama bana göre fem gibi değil hic bir deneme .
    Fem 9lu ve zaman en iyi piyasa denemeleri bana göre.
    Gvndr 12li de fena degil mat bazen kasıyor. Türkce full geliyor zaten ;sosyal sallamama bağlı . Ortalama 6y ama bunda tuttu 1 geldi :D feni yerlerde çok boş sorular var .
    fem 11lide de sosyal acayip zor geliyor bana ortası yok bu denemerin yani.
    Yeni deneme bakınıyorum kaliteli soru olacak ,kastım zorluk değil sırf soru koymak icin dolduruyorlar . Özenle hazırlanmış deneme tavsiyen var mı senin?

• quote:

quote:

quote:

Güvender 12li deneme 5
    türkce 1y
    sosyal 1y
    mat 1y

Dersanede deneme olup duruyoruz her gün. Zirve gvnder yapiyorlar kalitesiz ama bana göre fem gibi değil hic bir deneme .
    Gvndr 12li de fena degil mat bazen kasıyor. Türkce full geliyor zaten ;sosyal sallamama bağlı . Ortalama 6y ama bunda tuttu 1 geldi :D feni yerlerde çok boş sorular var .
    Yeni deneme bakınıyorum kaliteli soru olacak ,kastım zorluk değil sırf soru koymak icin dolduruyorlar . Özenle hazırlanmış deneme tavsiyen var mı senin?

hocam ben de aynı şeyi farkettim. ama yapıcak birşey yok. benim gayem piyasadaki çoğu denemeyi sınavdan önce bitirmek. çoğunu da aldım zaten. bugün tekno 10lu aldım beğendim açıkçası. deneyebilirsin. ben hep diyorum güvender çok kaliteli bir yayındı ama bozdu. yine de fena değil tabi güzel soruları var. en iyisi hepsini çözmek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Güvender 12li deneme 5
    türkce 1y
    sosyal 1y
    mat 1y

hocam ben de aynı şeyi farkettim. ama yapıcak birşey yok. benim gayem piyasadaki çoğu denemeyi sınavdan önce bitirmek. çoğunu da aldım zaten. bugün tekno 10lu aldım beğendim açıkçası. deneyebilirsin. ben hep diyorum güvender çok kaliteli bir yayındı ama bozdu. yine de fena değil tabi güzel soruları var. en iyisi hepsini çözmek.

Bu saatten sonra boş sorularla uğraşmamak lazım bence,maltepe iyi diye duydum nasıl çözdün mü? Körfez 10 da netlerin nasıl fem 9luya göre kıyasla mesela ? En ideali fem 9lu gibi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Güvender 12li deneme 5
    türkce 1y
    sosyal 1y
    mat 1y

Bu saatten sonra boş sorularla uğraşmamak lazım bence,maltepe iyi diye duydum nasıl çözdün mü? Körfez 10 da netlerin nasıl fem 9luya göre kıyasla mesela ? En ideali fem 9lu gibi.

maltepe hiç çözmedim. tekno 1. denemeyi bugün çözdüm hayatımın en düşük fen netini yapmışım. puanım 407. fem 9 lunun 6 ve 7sini de dün çözdüm. onlardan da 440 puan geldi. körfezin mat soruları güzeldi. sosyali kolay, feni de güzel. bence genel itibariyle iyi diyorum ama güvender gibi olsun istemem hepsi iyi olmayabilir yani. maltepe körfezden daha uğraştırıcıdır soru bankalarından biliyorum. fizik kitabında serway ayarında sorular vardı yani. fem 9 piyasadaki en iyi denemelerden biri. körfezle femi kıyaslamıyorum çünkü soru tarzları farklı biraz. ikisi de iyi.

• quote:

quote:

quote:

Güvender 12li deneme 5
    türkce 1y
    sosyal 1y
    mat 1y

zirvenin lys fizik soru bankası çok iyi bu arada. denemeleri demek ki o kalitede değil. körfezi de çekinerek aldım ben. çünkü mat1 soru bankası berbattı. ama denemeleri iyi.

• fem 11 li deneme 11.
    türkçe full
    Mat full
    fen full
    sosyal 2 y

Şaka Amaçlı

• bugün iki deneme çözdüm.

fem 9 beş:

türkçe 36-4
    sosyal 35-5
    matematik 37-2
    fen 35-5

fem 9 altı:

türkçe 39-1
    sosyal 37-3
    matematik 37-3
    fen 37-3

hani sınav bitince kafanız rahat olur ya, sene içinde resmi olarak girdiğim ya da evde kendime yaptığım denemeler içinde bittiğinde kafamın en rahat ettiği deneme buydu. öyle ki, matematiği 40 doğru bekliyordum; dört soruluk bir sekansta üç yanlış geldi. ikisi dikkatsizlik de, bir tanesini anlayamadım. yazayım buraya belki anlatan, yanlışımı gören olur:

"haftanın 5 günü, günde 4 saat ders yapılan bir okulda, derse geç giren bir öğretmenle ilgili ceza yönetmeliği verilmiştir. haftada 20 saat derse giren temel öğretmen bir hafta sonunda 190 tl ceza ödemiştir. temel öğretmenin geç girdiği ders sayısı en az x, en çok y olduğuna göre x+y kaçtır?

1. ders - 50 tl ceza
    2. ders - 40 tl ceza
    3. ders - 20 tl ceza
    4. ders - 15 tl ceza"

en az kısmında sıkıntı yok da, en çok kısmını anlayamadım. ben 4. derse 10 kere geç girer, 2 kere de 3. derse geç girer toplam 190 tl'yi 12 derse geç kalarak öder dedim. çözüm kitapçığı, 4 kez 4. derse, 4 kez 3. derse, 1 kez de 1. derse geç girer, toplam 9 demiş. NEYİ GÖREMİYORUM?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmac -- 19 Mart 2012; 23:21:26 >

• Zaman 16
    tr 38 2
    mat 37 3
    sos 38 2
    fn 17 10
    mat gercekten kaliteliydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmac

bugün iki deneme çözdüm.

fem 9 beş:

türkçe 36-4
    sosyal 35-5
    matematik 37-2
    fen 35-5

fem 9 altı:

türkçe 39-1
    sosyal 37-3
    matematik 37-3
    fen 37-3

hani sınav bitince kafanız rahat olur ya, sene içinde resmi olarak girdiğim ya da evde kendime yaptığım denemeler içinde bittiğinde kafamın en rahat ettiği deneme buydu. öyle ki, matematiği 40 doğru bekliyordum; dört soruluk bir sekansta üç yanlış geldi. ikisi dikkatsizlik de, bir tanesini anlayamadım. yazayım buraya belki anlatan, yanlışımı gören olur:

"haftanın 5 günü, günde 4 saat ders yapılan bir okulda, derse geç giren bir öğretmenle ilgili ceza yönetmeliği verilmiştir. haftada 20 saat derse giren temel öğretmen bir hafta sonunda 190 tl ceza ödemiştir. temel öğretmenin geç girdiği ders sayısı en az x, en çok y olduğuna göre x+y kaçtır?

1. ders - 50 tl ceza
    2. ders - 40 tl ceza
    3. ders - 20 tl ceza
    4. ders - 15 tl ceza"

en az kısmında sıkıntı yok da, en çok kısmını anlayamadım. ben 4. derse 10 kere geç girer, 2 kere de 3. derse geç girer toplam 190 tl'yi 12 derse geç kalarak öder dedim. çözüm kitapçığı, 4 kez 4. derse, 4 kez 3. derse, 1 kez de 1. derse geç girer, toplam 9 demiş. NEYİ GÖREMİYORUM?

1 hafta sonunda diyor haftada 10 tane 4. ders demişsin sen ama en fazla 5 olur o da sağlamaz sonu 5 li diğerleri 0 lı bu yüzden 4 kere 4. ders en küçük cezayı seçerek 3. dersten başla ki en fazla cezayı alsın 5 defa 3. ders desem olmaz bu yüzden 4 defa de geriye 50 kalır 50 nin tam katı 1.ders için ceza yani topla 9

en az da 4 tür 13 cvp

• Zaman 21 Mart
    Türkçe 38
    Sosyal 38
    Fen 37
    Mat 33 matematik çok zor değildi ama ben de anlayamadım, net sorum, ikizkenar sözel sorum , gibi kek sorular yanlış. Geometride orjin simetri sorusu da .

Deneme alıcam birey , uğur , celal aydın seçeneklerim. Bu setlerden herhangi bir denemesi iyiyse alıcam arkadaşlar. İyi geceler

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.