Şimdi Ara

:::-2012 YGS Deneme Netleriniz-(SONUCU RESİMLEYİNİZ)::: (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.649
Cevap
10
Favori
116.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün açıklanmış Türkçe'den 40'ta 40 yaptım fen bölümü çok kötü geldi
  • fem 9/7

tr 34 d 6y ( Dil anlatım )
    mat 39d 1y
    Fen 33d 7y ( Yorumsuz.)
    Sos 36d 4y ( İyiye gidiyor)

Ygs 1 448 Puan.

Buna yaklaşık gelir inşallah :)
  • ozdebir 10/1

turkce:7y
    sosyal:4y
    mat:1y
    fen:7y turkcede ilk defa bu kadar yanlis yaptim ama turkcesi gercekten zorladi.
  • Arkadaşlar Fem 9'luyu bitirdim deneme alıcam öneriniz var mı Körfez teknolar nasıldır yada başka bir yayın olabilir ?
  • Bu sene sınavda patlama olur kesin 94 lüler harbiden gümbür gümbür geliyor oks dede gördük bunu
  • Ben 11. sınıfım genelde 370 380 yapıyorum sizce 11. sınıf için nasıl bu puanlar?
  • Fİnal son sınavında tr 1y
    fen 1y
  • fem dergi denemesi 2

türkçe = 2y
    sos = 3y
    mat = 2y
    fen = 2y

ygs-2 475 puan (bugün girdik sınava az önce mesajla sınav sonucu geldi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuly

fem dergi denemesi 2

türkçe = 2y
    sos = 3y
    mat = 2y
    fen = 2y

Hocam bende Fem'e gidiyorum böyle bir sınav olmadık ne sınavı bu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

quote:

Orijinalden alıntı: nuly

fem dergi denemesi 2

türkçe = 2y
    sos = 3y
    mat = 2y
    fen = 2y

Hocam bende Fem'e gidiyorum böyle bir sınav olmadık ne sınavı bu acaba

derginin denemeleri mavi renkli önünde kocaman fem ygs yazıyor kardeş bu günlerde olursunuz belki... 2 tane zaten toplam hatta bugün biri konu açmıştı dersaneye gitmediği için evine göndermişler dergileri aldığı için cevap anahtarını istiyordu var yani böyle bir deneme ama neden yapmamışlar size bilemem...

• eksen ygs 4 denemesi olan varmı
  • Maltepe 8'li YGS Deneme-1

Turkce 37d 3y
    Matematik 37d 1y 2b
    Fen 35d 5y
    Sosyal 33d 7y

türkce ve matematik gerçekten ölçücüydü , sorular biraz daha uzun olsaydı tam ygs 2011 gibi olurdu ama bu şekliyle de ölçücü bir sınav , sosyali basit ,mat orjinal sorular var , fen orta

özetle piyasadaki en kaliteli deneme , zorluk seviyesi = zaman denemesi ama soru tipi zaman denemesiyle farklı.

bir de soru sorayim

na2co3 yani sodyum karbonat=çamaşır sodası baz ile tepkimeye girer mi yani asidik midir ?

bir de şu olasılık sorusunu bos bıraktım

bir torbada 2 kırmızı 3 beyaz ve 4 mavi top bulunmaktadır

torbadan rastgele 6 top alındığında beyaz kalmama olasılığı kaçtır (1/5 , 3/16 , 2/9 , 1/6 , 5/21)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornitin -- 16 Mart 2012; 22:23:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitin

Maltepe 8'li YGS Deneme-1

Turkce 37d 3y
    Matematik 37d 1y 2b
    Fen 35d 5y
    Sosyal 33d 7y

türkce ve matematik gerçekten ölçücüydü , sorular biraz daha uzun olsaydı tam ygs 2011 gibi olurdu ama bu şekliyle de ölçücü bir sınav , sosyali basit ,mat orjinal sorular var , fen orta

özetle piyasadaki en kaliteli deneme , zorluk seviyesi = zaman denemesi ama soru tipi zaman denemesiyle farklı.

bir de soru sorayim

na2co3 yani sodyum karbonat=çamaşır sodası baz ile tepkimeye girer mi yani asidik midir ?

torbadan rastgele 6 top alındığında beyaz kalmama olasılığı kaçtır (1/5 , 3/16 , 2/9 , 1/6 , 5/21)

sodyum bikarbonat baziktir

olasılık sorusu:

6 top alınıyor ve hiç beyaz kalmıcaksa beyazların hepsini alırız yani 3 top için hakkımızı kullandık geride toplam 6 top kaldı bunlardan 3 tane seçecegiz yani

C(6,3)/C(9,6)=5/21

• Ozdebir 5li 2
    Türkçe 2y
    Mat 7y
    Sos 7y
    Uzun zamandır bu kadar kötü yapmamıştım, ilk deneme kolaydı bu zorladı.

3.sü
    Türkçe 1y
    Sos 3y
    Mat5y
    Fen 5d
    Bu da güzeldi, bu bitsin son deneme setim fem 9luyu da bitirdik mi tamamdır:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakanasit

quote:

Turkce 37d 3y
    Matematik 37d 1y 2b
    Fen 35d 5y
    Sosyal 33d 7y

bir de soru sorayim

sodyum bikarbonat baziktir

olasılık sorusu:

6 top alınıyor ve hiç beyaz kalmıcaksa beyazların hepsini alırız yani 3 top için hakkımızı kullandık geride toplam 6 top kaldı bunlardan 3 tane seçecegiz yani

C(6,3)/C(9,6)=5/21

eyvallah olasilik sorusu dogru

ben öbür soruyu yanlis okumusum na2co3 degilmis h2co3 müs , dikkatsizlik böyle bir şey işte

• quote:

Turkce 37d 3y
    Matematik 37d 1y 2b
    Fen 35d 5y
    Sosyal 33d 7y

bir de soru sorayim

Edit : çözülmüş.

(3,3) . (6,3) / (9,6) = 20/12.7 = 5/21 mi cevap ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geveze. -- 16 Mart 2012; 22:50:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: geveze.

quote:

Turkce 37d 3y
    Matematik 37d 1y 2b
    Fen 35d 5y
    Sosyal 33d 7y

bir de soru sorayim

(3,3) . (6,3) / (9,6) = 20/12.7 = 5/21 mi cevap ?

evet 5/21

• fem 9 üçüncü deneme:

türkçe 36-4
    sosyal 32-8
    matematik 34-6
    fen 30-10.

ne yaptığımı açıkçası ben de anlamadım. yorum yapamıyorum...

fem 9 dördüncü deneme:

türkçe 37-3
    sosyal 35-5
    matematik 38-2
    fen 33-7.

fen çok ciddi sinyal yakıyor, bu kadar çok eksiğim olduğunu bilmiyordum. ama bu setteki kimya ve biyoloji soruları direkt olarak bilgi isteyen türden, tabii böyle gelmez diyemem ama bu kadar da gelmez diyebilirim. yine de eksik eksiktir, kapatmak gerek. bir de coğrafya çok kasıntıydı. üç yanlış oradan geldi zaten. kadın-erkek nüfus oranlarının %49,09-%50,91 olduğunu ben bilmek zorunda değilim. genel kültür olabilir, tahminle yürütülebilir ama kasıntı soru. ha keza, yer şekilleriyle alakalı olan soru da öyle, mantarkaya olsun, şahin tepesi olsun. kıl-tüy ayrıntılar. bunlara da çalışasım da gelmiyor haliyle. bakalım ne olacak. şu fen yolunu bulsa her şey güzel olacak.

• evet beyler son 15 gün kala benim son 3 deneme sonucum (Birey de hesapladım):

FİNAL 10'lu 9. Deneme

Türkçe: 35d 5y
    Sosyal: 33d 7y
    Matematik: 38d 2y
    Fen: 16d 11y

YGS 5 :420

Maltepe 8'li 1.Deneme

Türkçe: 37d 3y
    Sosyal: 34d 6y
    Matematik: 36d 2y
    Fen: 18d 8y

YGS 5 :430

Maltepe 8'li 2.Deneme

Türkçe: 37d 3y
    Sosyal: 32d 8y
    Matematik: 38d 2y
    Fen: 19d 11y

YGS 5 :430

Güvender Türkiye geneline de girdim 385 puan almışım şimdiye kadarki en düşük puanımı aldım :D
    Geçen seneki sistemde ekpuanla beraber 461 puan yapmam ilk 15.000'e girmem lazım bu durumla bu iş olur mu?
    Fikir verirseniz sevinirim.
  • Maltepe denemelerini önerirmisiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.