Şimdi Ara

:::-2012 YGS Deneme Netleriniz-(SONUCU RESİMLEYİNİZ)::: (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.649
Cevap
10
Favori
116.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fem 11 li 1. deneme
    türkçe 36,25
    matematik 29,25 (5-6 soru işlem hatası )
    fen 29
    sosyal 19,75

390-400 civarı puan yapıyor. fem 11 li hakkında düşünceleriniz neler? biraz kolay mı sizce de?
  • tekno deneme 10 lunun 3.sü
    tr 38 2
    mat 39 0
    sos 38 2
    fn 24 9
    fazla kolay galiba teknolar ya . ozellikle sosyalde hc 2 y gormemistm.cozenler ne dusunuyr?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitin

quote:

Orijinalden alıntı: ferrum.

quote:

guvender 30x40 fen deneme20

35d5y

organik asitler suda iyi çözünmezler diye biliyordum soru yanlıs galiba

organik asit polar değil mi? suda polar çözünür yani, ya da şöyle düşün sirke bi organik asit ve suda çözünüyor.

organik asitlerin fonksiyonel grupları -COOH 'dır.Bu grup da organik asiti organik asit yapan gruptur ve hidrofil uçtur, suda çözünür buna lafım yok fakat organik asitler suda iyi çözünür demek yanlıştır suda iyi çözünmezler, örnek asetik asit CH3COOH Suda çözündüğünde H+ ve asetat iyonu oluşturur fakat çok az çözünür ,

kardeş genel olarak çözünür olarak alınır ama karbon sayısı arttıkça çözünürlük ve asitlik gücü düşer ama ygs sorusunda bunun dikkate alınacağını sanmam

• teknoyu bilmem de bende ikisi bir arada olan denemelerden var su 10lu cozumlu olan.sorulari cok zor degil 3 deneme cozdum hepsi 140-145 net arasi cikti puanlar da 450-460 arasi.matematikleri kolay geri kalanlar orta duzey geldi bana.ben cok ust duzey olmadigim icin sorulari cozen herkese kolay-orta arasi gelir heralde sonucta korfezi tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadlock60

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ferrum.

quote:

guvender 30x40 fen deneme20

35d5y

organik asitler suda iyi çözünmezler diye biliyordum soru yanlıs galiba

organik asit polar değil mi? suda polar çözünür yani, ya da şöyle düşün sirke bi organik asit ve suda çözünüyor.

organik asitlerin fonksiyonel grupları -COOH 'dır.Bu grup da organik asiti organik asit yapan gruptur ve hidrofil uçtur, suda çözünür buna lafım yok fakat organik asitler suda iyi çözünür demek yanlıştır suda iyi çözünmezler, örnek asetik asit CH3COOH Suda çözündüğünde H+ ve asetat iyonu oluşturur fakat çok az çözünür ,

kardeş genel olarak çözünür olarak alınır ama karbon sayısı arttıkça çözünürlük ve asitlik gücü düşer ama ygs sorusunda bunun dikkate alınacağını sanmam

öncül: Suda iyi çözünür

dogru kabul etmis çözünür tamam da iyi çözünür pek dogru gelmedi

• quote:

turkce kapsul 16
    38d 2y 36.sorunun cevabı yanlıs sanki

cevabı D mi buluyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmac

uzaklaştırma aldığımdan beri çözdüm beş-altı deneme, son ikisini yazayım.

pi analitik 13 mart:

türkçe 39-1
    sosyal 35-5
    matematik 37-3
    fen 31-9

fem 9'lu birinci deneme:

türkçe 37-3
    sosyal 32-8
    matematik 37-3
    fen 34-6

şu son iki denemede t-f-m-s diye gittim, fenlerdeki düşüş ondan mı emin değilim ama sanmıyorum. ikisi de ciddi ayrıntı isteyen sorulardan oluşuyordu. bakalım, bunu denemeye devam edeceğim, sınav sonunda yaklaşık 45 dakika zamanım kalıyor ki bu benle alakası olmayan bir durumdu.

fem 9 11 ve kapsüllerin fen bölümlerinde özellikle kimya ve biyoloji soruları uğraştırıcı, ayrıntı isteyen sorular zaten. sınavdaki sorular daha sade ve kolay olacak zaten. önceki yıllarda çıkmış soruları görürseniz anlarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: levent3333

teknoyu bilmem de bende ikisi bir arada olan denemelerden var su 10lu cozumlu olan.sorulari cok zor degil 3 deneme cozdum hepsi 140-145 net arasi cikti puanlar da 450-460 arasi.matematikleri kolay geri kalanlar orta duzey geldi bana.ben cok ust duzey olmadigim icin sorulari cozen herkese kolay-orta arasi gelir heralde sonucta korfezi tavsiye etmiyorum.

Teknoda mat da baya bir kolay.neyse almis bulundum . deneme denemedir mantigiyla cözeyim bare :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: horkheimer

fem 9 11 ve kapsüllerin fen bölümlerinde özellikle kimya ve biyoloji soruları uğraştırıcı, ayrıntı isteyen sorular zaten. sınavdaki sorular daha sade ve kolay olacak zaten. önceki yıllarda çıkmış soruları görürseniz anlarsınız.

biliyorum abi, zaten o arada deneme çözdüm dediğim kısımda son dört senenin sınavları da vardı. hani soruları biliyorum ama ne olur ne olmaz. yine son kez bir çalışayım. çünkü şimdi yazacağım denemede de biyoloji alarm verdi, o yüzden.

fem 9 ikinci deneme:

türkçe 37-3
    sosyal 35-5
    matematik 38-2 (ki ikisi de dikkat hatası, ilk defa fulleyebilirdim. )
    fen 34-6

yine t-f-m-s diye gittim, ama bu sefer fenden de dikkat hataları olmuş. bu taktik işe yarıyor gibi, yine 40 dakika falan arttı.

• quote:

quote:

biliyorum abi, zaten o arada deneme çözdüm dediğim kısımda son dört senenin sınavları da vardı. hani soruları biliyorum ama ne olur ne olmaz. yine son kez bir çalışayım. çünkü şimdi yazacağım denemede de biyoloji alarm verdi, o yüzden.

fem 9 ikinci deneme:

türkçe 37-3
    sosyal 35-5
    fen 34-6

yine t-f-m-s diye gittim, ama bu sefer fenden de dikkat hataları olmuş. bu taktik işe yarıyor gibi, yine 40 dakika falan arttı.

tabi canım sen çalış hepimiz çalışıyoruz zaten son güne kadar. ben mesela netlerim beklediğimin altında gelince depresyona giriyorum bu aralar. çıksın ya da çıkmasın soru tiplerini görmek lazım. güzel yapmışsın sen. ben de denemelerde ilk türkçeden başlardım. artık m, f,t,s yapıyorum çok daha fazla mat neti çıkarıyorum.

• quote:

quote:

fem 9 ikinci deneme:

türkçe 37-3
    sosyal 35-5
    fen 34-6

hocam 40dk arttırmak nedir yahu bana da ögret şunu benim sosyali cozdukten sonra 15dk artsa yeter bana

• Final özel deneme 6
    Türkce 35-5
    Matematik 37-3
    Fen 31-9
    Sosyal 29-2

Fen hariç iyi sayılabilecek bir sınav ama fen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

Final özel deneme 6
    Türkce 35-5
    Matematik 37-3
    Fen 31-9
    Sosyal 29-2

biz daha 4 ü olmadık yarın olacağız çüşing yani !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: swg__gs:)

quote:

Final özel deneme 6
    Türkce 35-5
    Matematik 37-3
    Fen 31-9
    Sosyal 29-2

Uzerinde 31. Yıl yazıyor sanırım gecen senenin. Biz daha ilk defa olduk

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: swg__gs:)

quote:

Final özel deneme 6
    Türkce 35-5
    Matematik 37-3
    Fen 31-9
    Sosyal 29-2

Uzerinde 31. Yıl yazıyor sanırım gecen senenin. Biz daha ilk defa olduk

bu sene 32. yıl :) eskidir o :)

• bir sey sorcam ya. tm oldugum icin pek cakmiyorum bu isten. fen netlerim zaman ortalamam 15 ama 22 yi de gordugum oldu 9 u da zamanlarda.tekno denemelerde de hep 23 falan yapiyorum.peki normalde ygs de hangi ayarda ckyr? tekno fazla kolay gbi gelyr bana ama zamanlarda fazla zor. sayisalcilar bilir.ygs de kac yaparim ortalama sizce ? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocanın 20sayfalık ygs notundan felsefe calistim ve tabletleri çözdüm umarım tablet kolay degildir calismam ise yaramıstır

felsefe tablet 1: 9d 0y

felsefe tablet 2: 5d 4y

felsefe tablet 3: 8d 1y

felsefe tablet 4: 9d 0y

felsefe tablet 5: 9d 0y

felsefe tablet 6: 8d 1y

felsefe tablet 7: 9d 0y

felsefe tablet 8: 9d 0y
  • quote:

hocanın 20sayfalık ygs notundan felsefe calistim ve tabletleri çözdüm umarım tablet kolay degildir calismam ise yaramıstır

felsefe tablet 1: 9d 0y

felsefe tablet 2: 5d 4y

felsefe tablet 3: 8d 1y

felsefe tablet 4: 9d 0y

felsefe tablet 5: 9d 0y

felsefe tablet 6: 8d 1y

felsefe tablet 7: 9d 0y

felsefe tablet 8: 9d 0y

tabletin sosyali nasıl acaba?memnun musun sen?
  • beyler körfez fen bölüm denemelerini aldım ama cevap anahtarı çok sorunlu ya. güncel cevap anahtarı olan var mı
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.