Şimdi Ara

:::-2012 YGS Deneme Netleriniz-(SONUCU RESİMLEYİNİZ)::: (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.649
Cevap
10
Favori
116.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 0o__xXx__o0

quote:

Orijinalden alıntı: nuly

quote:

Orijinalden alıntı: horkheimer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nuly

maltepe-1

trk= 2y
    sos= 2y
    mat= 2y 1b
    fen= 4y

maltepeyi begndm zaman'a benzyor srulari sosyal haric sosyal basitti cnkü almak isteyenlre önerirm yani...

Türkçesi biraz cins, çok yakın 2 şık koyuyolar ve fiziği de sınav mantığının üstünde.Kendini geliştirmek isteyen arkadaşlar alsın .

bir de ben bakayım nasılmış

turkcesi 18-20dkda cözleblyor ortalama ama yanls da ckyor zor dgl yani ama blmyrm hpsini bitrnce bi kaniya varirm dha dgru olur :)

Ben 3 tanesini çözdüm yarın 4.yü çözücem, Türkçesi zor geldi bana açıkçası.4y-4y-2y.

maltepeyi eskiden de çok överlerdi. bende fizik soru bankası var tavsiye ederim üst düzey soruları vardır vakit kalırsa denemelerini de çözerim. siz de beğendiyseniz iyidir

• maltepe sorularina bakma imkanim oldu piyasada gordugum en kaliteli deneme desem abartmis olmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StopDream

maltepe sorularina bakma imkanim oldu piyasada gordugum en kaliteli deneme desem abartmis olmam.

bugun mutlaka alıyorum şu denemeyi
  • çözüm 3. deneme

türkçe 37.50
    mat 36.50
    sos 36.25
    fen 34.50

çözümün soruları çok değişik geliyor bana
  • quote:

maltepe sorularina bakma imkanim oldu piyasada gordugum en kaliteli deneme desem abartmis olmam.

hocam sorular uzun mu türkcesi olsun matı olsun biyolojisi olsun
  • Hocam türkçesi ygsle çok rahat biçimde kapışabilecek düzeyde.Matematik zaten piyasdaki en orjinal soruları bünyesinde barındırıyor bence.. Hiçbir kitapta rastlamayacağın cinsten sorular bulunuyor.Fizik ise ygsyi aşmış bir boyutta abartı yani.. Çok yönlü düşünmeni istiyor.. Kimyada ince detaylar iyi yakalanmış ve önüne soru diye konulmuş.. Özellikle geometri ve matematik açısından başarılı bir deneme olmuş diyebilirim.Ama fiziği böyle soracaklarnı hiç sanmıyorum :) Biyoloji piyasa ortalamasının üstünde ancak hani çok yamultur mu? hayır yamultmaz ama yine her branşta olduğu gibi sadece bilgi değil birde o bilgiyi yorumlamanı istiyor..
  • quote:

Hocam türkçesi ygsle çok rahat biçimde kapışabilecek düzeyde.Matematik zaten piyasdaki en orjinal soruları bünyesinde barındırıyor bence.. Hiçbir kitapta rastlamayacağın cinsten sorular bulunuyor.Fizik ise ygsyi aşmış bir boyutta abartı yani.. Çok yönlü düşünmeni istiyor.. Kimyada ince detaylar iyi yakalanmış ve önüne soru diye konulmuş.. Özellikle geometri ve matematik açısından başarılı bir deneme olmuş diyebilirim.Ama fiziği böyle soracaklarnı hiç sanmıyorum :) Biyoloji piyasa ortalamasının üstünde ancak hani çok yamultur mu? hayır yamultmaz ama yine her branşta olduğu gibi sadece bilgi değil birde o bilgiyi yorumlamanı istiyor..

yarin alayim bari hepiniz begendiniz madem.
  • Düşük beklenti = Daha büyük memnuniyet .
  • İyi hoşta piyasa denemesinden beklenti ne olabilir hocam? varsa güzel öneriniz buyrun dinliyorum..
  • Demek istediğim özellikle bazı Türkçe ve Tarih sorularında çok yakın şıklar-öncüller var, bazı fen sorularında da ebesinin nikahını istemiş.Beklentiyi çok yüksek tutmayıp bunları gözardı ederseniz, daha memnun olur ve daha istekli çözersiniz.Yoksa denemelerin kaliteli olduğu aşikâr.
  • quote:

Demek istediğim özellikle bazı Türkçe ve Tarih sorularında çok yakın şıklar-öncüller var, bazı fen sorularında da ebesinin nikahını istemiş.Beklentiyi çok yüksek tutmayıp bunları gözardı ederseniz, daha memnun olur ve daha istekli çözersiniz.Yoksa denemelerin kaliteli olduğu aşikâr.

Bak o konuda hem fikiriz hocam.Türkçede bir kaç soruda varda tarihte baya yakın şıklar var haklısınız..Fende çok detaylı bilgi istiyor ancak 1-2 soru ancak var.. Ama kendi dediğiniz gibi bu tarz şeyleri atladığım için çok iyi deneme olarak geldi gözüme.. Ama haklısınız yani katılmamak elde değil..
  • Karekok 4.su
    T 0
    M 3
    S 3
    F 3
    Beyler tonla hatali soru var almayi dusunen varsa karekok 5lisini bi daha dusunsun. Sorular fena degil ama cevap anahtari problemli hevesi kaciyor insanin
  • Bugün elime şey geçti.3 hamlede lys fen bilimleri ve matematik.Herhalde bize erken geldi biraz.Sağlam sorular var.Bu arada fen bilimleri ayrı kitap mat geo ayrı kitap :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maftas -- 13 Mart 2012; 19:34:19 >
  • Türkçe Kapsülün son denemelerini çözeyim dedim
    Deneme 18
    38-2
    Deneme 19
    40-0
    Deneme 20
    40-0
    İlk töderden sonra almıştım en baslarda 32-33 çıkarken yükselmesi beni memnun etti.unutmadan süreyi de baya baya düzelttim.

Dershanede bireyin 4. Denemesini olduk
    Türkce 37-3
    Matematik 38-2
    Fen 35-5
    Sosyal 33-4
    Bütün hatalarımın dikkatsizlikten çıktığı(3ü hariç) Basit bir deneme. Tavsiye etmem
  • karekök 2

Evde yaptım (evde deneme yapamıyordum ya hoca zoruyla :) )
    Türkçe : 3y
    mat: 1 boş ( geo dan analitik soruyu anlamamıştım)
    Fen:4y 1 boş hayatımda yaptığım en iyi fen neti Ah o kimya da olmasa kıran giresice
    sos:6y

141.75 netim var ygs1:460 ygs2: 456 :) Biraz daha zorlarsam istikrarı sağlarsam Neden hayalim olmasın :)
    En iyi netlerimden biri
  • beyler körfez mat bölüm denemeleri nasıl. fem kapsüle göre karşılaştırırsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragonborn

beyler körfez mat bölüm denemeleri nasıl. fem kapsüle göre karşılaştırırsanız sevinirim

Bence geometrisi daha zor. Geometri soru sayısı daha fazla. Genel olarak kapsül ygs formatına daha yakın ama ben körfezin de çözülmesi taraftarıyım
  • hiç yakıştıramıyorum size 460 470 puanları en kötü 499 olur hadi bilemedin 498. ah dh ah
  • Fem 9 lu deneme aldık çözen var mı ? İyi mi bir izlenim olsun girmeden.
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.