Şimdi Ara

:::-2012 YGS Deneme Netleriniz-(SONUCU RESİMLEYİNİZ)::: (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.649
Cevap
10
Favori
116.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Death Note

hiç yakıştıramıyorum size 460 470 puanları en kötü 499 olur hadi bilemedin 498. ah dh ah

• quote:

Orijinalden alıntı: L4rry

quote:

hiç yakıştıramıyorum size 460 470 puanları en kötü 499 olur hadi bilemedin 498. ah dh ah

Adam haklı Çok sallıyan var. Ödüller neredeyse buradan verilecek derece yapanlara

• quote:

Orijinalden alıntı: kratosburaq

quote:

quote:

Adam haklı Çok sallıyan var. Ödüller neredeyse buradan verilecek derece yapanlara

Allah aşkına ne zamandır 460-470 derece oluyor.Adam 460 yapmış hemen ertesi böyle tip tip yorumlar atıyorsunuz.Geçen sene türkiye ilk 100 yani derece 488 ve üstüydü.Biri 485 demedikçe sallıyor fln filan demeyin.Madem diyeceksiniz önce derecenin ne olduğunu öğrenin

• quote:

Orijinalden alıntı: maftas

quote:

quote:

quote:

Allah aşkına ne zamandır 460-470 derece oluyor.Adam 460 yapmış hemen ertesi böyle tip tip yorumlar atıyorsunuz.Geçen sene türkiye ilk 100 yani derece 488 ve üstüydü.Biri 485 demedikçe sallıyor fln filan demeyin.Madem diyeceksiniz önce derecenin ne olduğunu öğrenin

hocam kendilerini avutuyorlar.acin gecen yilin tercih konularini bakin kim nereleri kazanmis forumdan.tabi duz liseye gidip dersanede son sinifta olursaniz inanamazsiniz bu puanlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: duest

quote:

Orijinalden alıntı: maftas

quote:

quote:

quote:

hocam kendilerini avutuyorlar.acin gecen yilin tercih konularini bakin kim nereleri kazanmis forumdan.tabi duz liseye gidip dersanede son sinifta olursaniz inanamazsiniz bu puanlara.

Saçma sapan konuşma. Dershanede f1 deyim fakat çokta iyi yapmıyorum. Anadolu lisesinde okuyorum.470 puanla girmiştim liseye.

Burada mesele benim o puanları yapamamam değil. Bazıları cidden sallıyor. Sallıyolar ellerine ne geçiyor merakta ediyorum. Allahtan bu konudakilerden sallayan adam pek çıkmıyor.

4 sene boyunca yattım lisede ve hala yatıyorum 120 net 420 puan. Evet yetersiz. Ama sidik yarıştırmaya gerek yok. Sadece sallayan çok var onu söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 14 Mart 2012; 0:00:11 >

• quote:

inandırmak Zorunda değiliz Herkesi ..

Bazı kişiler yalan söylüyo olabilir ama forumda azımsanmayacak kadar iyi var.. Bunun farkına varın sonra Gelip 460 olmaz 490 yapın deyin... Yeter ya.. Bi farkına varın .. Herkes yalan mı söyleyecek..
  • evde fem 9ludan 6sını buldum cozmemisim , cozeyim dedim

turkce 38d2y
    matematık 36d 3y (ikisi pisipisine gitti)
    fen 36d 4y
    sos 29d 10y

bunun bi 10-15puan üstünü alsam yeter bana
  • fem 11li

11.deneme

türkçe 37d 3y
    matematik 31d 4y
    sosyal 32d 8y (5 yanlış tarihten geldi).
  • Fem 9lu 3.su
    T 3
    M 2
    S 1
    F 7y 1b
  • Özdebir 5li YGS 1
    Türkçe 40
    Sosyal 37.5
    Mat 36.5
    Fen 4

Güvender'den sonra iyi moral verdi.Morale ihtiyacı olan alabilir denemeyi.
  • Karekök 6

bi insanın ygs 2 si 420 ygs 4 ü nasıl 445 olabilir cevap veriyorum feni batırarak .. :( Çalışmaya Devam..
  • Celal Aydın 8'linin ikincisi:
    T:38,75
    M:39
    S:35
    F:37,5

yorumum: celal aydın denemeleri iyi sayılır fakat uğraştırıcı sorusu çok çok yetersiz. yani zor sorular bile vakit yemiyor. güvenderi veya zaman denemelerine bakarsak kolay ama vakit çalan sorular var. Güvenderde 38,75 yaptım ama 1 saatimi yedi. Celal aydında 40-45 dk da 39 yaptım. Ayrıca tarih testinde 0 ezber vardı, benim sosyalim 35 gelmişse demek ki bir saçmalık var sosyal testinde. :D

Mat ayarında, geo hafif kasıntıydı ama çıkamayacak kadar değil. Fizik kimya muhteşem ayarında, biyo hafif basitti.
  • fem 9 lu

mat 36 4 sos 34 4 fen 35 2 türkçe 34 3

3. denemesi
    Itü bilgisayar isteniyor.herkese başarılar.
  • Maltepe ygs 6 cevap anahtarı olan paylasabilirmi acaba benımle ?
  • Fem 9 lu 6.

Tr 39-1
    Mat 37-2
    Sos 33-6
    Fen 32-8 (bu sefer de kimya patladı,4y )

Şu tarz bir net yaparım umarım ygsde
  • uzaklaştırma aldığımdan beri çözdüm beş-altı deneme, son ikisini yazayım.

pi analitik 13 mart:

türkçe 39-1
    sosyal 35-5
    matematik 37-3
    fen 31-9

fem 9'lu birinci deneme:

türkçe 37-3
    sosyal 32-8
    matematik 37-3
    fen 34-6

şu son iki denemede t-f-m-s diye gittim, fenlerdeki düşüş ondan mı emin değilim ama sanmıyorum. ikisi de ciddi ayrıntı isteyen sorulardan oluşuyordu. bakalım, bunu denemeye devam edeceğim, sınav sonunda yaklaşık 45 dakika zamanım kalıyor ki bu benle alakası olmayan bir durumdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmac -- 15 Mart 2012; 2:46:09 >
  • Fem 9'lu çözümlü set
    5.Deneme
    Türkçe : 37 D-3 Y
    Sosyal:34D-6 Y
    Matematik:20D-5Y
    Fen:19D-21Y
  • töder'in 2.ygs sınavını çözcem birazdan inşallah orijinal bir sınavdır
  • degil cozme bence
  • final 10/7
    türkçe 35
    mat 34,50(2 soru dikkatsizlik boşlarda çok kolaymış)
    fen 33,75(4 soru dikkatsizlik)
    sos 31,75
    puan 439
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.