Şimdi Ara

:::-2012 YGS Deneme Netleriniz-(SONUCU RESİMLEYİNİZ)::: (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.649
Cevap
10
Favori
116.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emma morley

quote:

Orijinalden alıntı: ornitin

hocanın 20sayfalık ygs notundan felsefe calistim ve tabletleri çözdüm umarım tablet kolay degildir calismam ise yaramıstır

felsefe tablet 1: 9d 0y

felsefe tablet 2: 5d 4y

felsefe tablet 3: 8d 1y

felsefe tablet 4: 9d 0y

felsefe tablet 5: 9d 0y

felsefe tablet 6: 8d 1y

felsefe tablet 7: 9d 0y

felsefe tablet 8: 9d 0y

tabletin sosyali nasıl acaba?memnun musun sen?

felsefe calistigimdan mi yoksa özündemi basit anlamadim

tarih cografya kaliteli baya,

• quote:

Orijinalden alıntı: lşlş

bir sey sorcam ya. tm oldugum icin pek cakmiyorum bu isten. fen netlerim zaman ortalamam 15 ama 22 yi de gordugum oldu 9 u da zamanlarda.tekno denemelerde de hep 23 falan yapiyorum.peki normalde ygs de hangi ayarda ckyr? tekno fazla kolay gbi gelyr bana ama zamanlarda fazla zor. sayisalcilar bilir.ygs de kac yaparim ortalama sizce ? :)

Yok mu ya ygs fen zorluk kolaylik konusunda fikri olan :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragonborn

beyler körfez fen bölüm denemelerini aldım ama cevap anahtarı çok sorunlu ya. güncel cevap anahtarı olan var mı

aynen öyle ya aldığıma nasıl pişman oldum.En emin oldğum sorular bile yanlış çıkınca attım kitabı kenara
  • quote:

Orijinalden alıntı: swg__gs:)

quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

quote:

Orijinalden alıntı: swg__gs:)

quote:

Final özel deneme 6
    Türkce 35-5
    Matematik 37-3
    Fen 31-9
    Sosyal 29-2

Fen hariç iyi sayılabilecek bir sınav ama fen

biz daha 4 ü olmadık yarın olacağız çüşing yani !!

Uzerinde 31. Yıl yazıyor sanırım gecen senenin. Biz daha ilk defa olduk

bu sene 32. yıl :) eskidir o :)

Biz 5'i olduk 6.sını 3-4 güne oluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: last14

quote:

beyler körfez fen bölüm denemelerini aldım ama cevap anahtarı çok sorunlu ya. güncel cevap anahtarı olan var mı

aynen öyle ya aldığıma nasıl pişman oldum.En emin oldğum sorular bile yanlış çıkınca attım kitabı kenara

Ben de netlerim düşük çıkıyor zannediyorum kendime işkence ediyorum sizinki ne zaman basılmış hocam ay olarak
  • quote:

quote:

quote:

Ben de netlerim düşük çıkıyor zannediyorum kendime işkence ediyorum sizinki ne zaman basılmış hocam ay olarak

ocak 2012 yazıyor.İlk başlarda hani dedim galiba yanlış çözüyorum sonradan akıl almaz cevaplar çıktı cevap anahtarından

• quote:

quote:

quote:

ekim 2011. Ama çözecem yine ya. millete soracaz artık. Güvender kimya da böyleydi, çözdüğümden bir şey anlamadım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ekim 2011. Ama çözecem yine ya. millete soracaz artık. Güvender kimya da böyleydi, çözdüğümden bir şey anlamadım.

Benimki de Ekim 11 Üstelik 18. Denemedeyim kendime güvensizliğin sonucu olarak onları doğru kabul ettim daha da sormadım hocaya neyse feme geçeyim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benimki de Ekim 11 Üstelik 18. Denemedeyim kendime güvensizliğin sonucu olarak onları doğru kabul ettim daha da sormadım hocaya neyse feme geçeyim

kesin eminim çok hatalı soru var. arkadaş bitirdi benden önce onun sorularına bakmıştık, yani her soru yanlış değil bazısını bir daha düşününce buluyorsun ama bazısı direk hatalı bilgi. Bir ara etütte falan sor, çözdüğüne değsin

• quote:

Orijinalden alıntı: horkheimer

tabi canım sen çalış hepimiz çalışıyoruz zaten son güne kadar. ben mesela netlerim beklediğimin altında gelince depresyona giriyorum bu aralar. çıksın ya da çıkmasın soru tiplerini görmek lazım. güzel yapmışsın sen. ben de denemelerde ilk türkçeden başlardım. artık m, f,t,s yapıyorum çok daha fazla mat neti çıkarıyorum.

son günlerde normaldir abi, canını sıkma bence boşa. zaten denemeleri eksiklerimizi görmek adına yapıyoruz. eksikleri kapatabilmek önemli. ondan sonrası zaten sınav psikolojisinin bizi nasıl yönlendireceğine bağlı bana kalırsa. ben netim yüksek gelse de, düşük gelse de pek tepki vermiyorum. şimdi burada 150 yapıp sınavda saçma sapan hatalar yaparsam hiçbir anlamı kalmayacak çünkü. daha çok yanlışlarıma bakıyorum.

quote:

hocam 40dk arttırmak nedir yahu bana da ögret şunu benim sosyali cozdukten sonra 15dk artsa yeter bana

ya aslında normal sınavlarda benim de 15 dakikam falan kalıyor, hatta çoğu zaman yetiştiremiyorum. ama evde çözerken türkçe ve feni yaklaşık bir saatte bitiriyorum, aşmıyor da. bir de ikisinden de boş bırakmam genelde, yorum yapamadığım soru yoktur hani, işaretlerim. he, yanlış çıkıyor işte ama orası farklı bir konu. matematiğe kafam rahat geçiyorum yani. çıksa çıksa bu kadar kötü çıkıyor zaten. matematik ve sosyale 100 dakika gibi bir zamanım kalıyor ki sosyal zaten benim için maksimum yirmi dakika. geri kalan seksen dakika matematiğe kalıyor. bu beni çok rahatlatan bir şey çünkü bazen yapamadığım, yorum getiremediğim sorular çıkıyor. sınav psikolojisi tabii, bunu boş bırakmayayım diye üstünde durarak çok zaman kaybettiğim ya da yine bu da boş kalmasın diye pek emin olamadan işaretlediğim çoktur. bunu bir kere ortadan kaldırdım. çünkü artık arkada fen beklemiyor. onu halletim. kafam rahat oluyor. o yüzden daha bir hızlıyım matematikte, yapamadığım olursa da üstünde düşünebiliyorum. bir de en büyük artım yapamadığım soruyu anında geçiyorum. gerçek sınavlarda tek yapamadığım bu işte, bir türlü bırakıp geçemiyorum. ama pazar günü yeni taktiğimi dershanedeki denemede deneyeceğim, bakalım sonuç nasıl olacak.

• arkadaslar forum acıcam nasıl açılıyor bilen varmı burda herhangi bi konu açmak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmac

quote:

tabi canım sen çalış hepimiz çalışıyoruz zaten son güne kadar. ben mesela netlerim beklediğimin altında gelince depresyona giriyorum bu aralar. çıksın ya da çıkmasın soru tiplerini görmek lazım. güzel yapmışsın sen. ben de denemelerde ilk türkçeden başlardım. artık m, f,t,s yapıyorum çok daha fazla mat neti çıkarıyorum.

son günlerde normaldir abi, canını sıkma bence boşa. zaten denemeleri eksiklerimizi görmek adına yapıyoruz. eksikleri kapatabilmek önemli. ondan sonrası zaten sınav psikolojisinin bizi nasıl yönlendireceğine bağlı bana kalırsa. ben netim yüksek gelse de, düşük gelse de pek tepki vermiyorum. şimdi burada 150 yapıp sınavda saçma sapan hatalar yaparsam hiçbir anlamı kalmayacak çünkü. daha çok yanlışlarıma bakıyorum.

quote:

hocam 40dk arttırmak nedir yahu bana da ögret şunu benim sosyali cozdukten sonra 15dk artsa yeter bana

ya aslında normal sınavlarda benim de 15 dakikam falan kalıyor, hatta çoğu zaman yetiştiremiyorum. ama evde çözerken türkçe ve feni yaklaşık bir saatte bitiriyorum, aşmıyor da. bir de ikisinden de boş bırakmam genelde, yorum yapamadığım soru yoktur hani, işaretlerim. he, yanlış çıkıyor işte ama orası farklı bir konu. matematiğe kafam rahat geçiyorum yani. çıksa çıksa bu kadar kötü çıkıyor zaten. matematik ve sosyale 100 dakika gibi bir zamanım kalıyor ki sosyal zaten benim için maksimum yirmi dakika. geri kalan seksen dakika matematiğe kalıyor. bu beni çok rahatlatan bir şey çünkü bazen yapamadığım, yorum getiremediğim sorular çıkıyor. sınav psikolojisi tabii, bunu boş bırakmayayım diye üstünde durarak çok zaman kaybettiğim ya da yine bu da boş kalmasın diye pek emin olamadan işaretlediğim çoktur. bunu bir kere ortadan kaldırdım. çünkü artık arkada fen beklemiyor. onu halletim. kafam rahat oluyor. o yüzden daha bir hızlıyım matematikte, yapamadığım olursa da üstünde düşünebiliyorum. bir de en büyük artım yapamadığım soruyu anında geçiyorum. gerçek sınavlarda tek yapamadığım bu işte, bir türlü bırakıp geçemiyorum. ama pazar günü yeni taktiğimi dershanedeki denemede deneyeceğim, bakalım sonuç nasıl olacak.

haklısın hocam son günlerde moral ne kadar yüksek olursa sınavda o kadar iyi geçer. zaten denemeler gerçek sınava göre daha uğraştırıcı. takmamak lazım. umarım hepimiz dilediğimiz puanları alırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: xander38

arkadaslar forum acıcam nasıl açılıyor bilen varmı burda herhangi bi konu açmak için

varmı arkadaslar
  • Arkadaşlar bu zorlu sınav maratonunda öncelikle hepinize başarılar.
    Benim bu son 15 gün kala hala çözemediğim sorunum var yardımcı olursanız sevinirim
    Sorunum Matematik netlerimin 30 un üstüne çıkamaması ve hepsi bildiğim konular bildiğim halde yapamıyorum netlerimin 35 olmasını istiyorum öneriniz varsa dinlerim herkese teşekkürler..
  • Karekök YGS 2/12

T 37D 3Y
    S 35D 5Y
    M 38D 2Y
    F 37D 3Y

YGS 1 465 puan, son denemelerde normalin altına inmiştim, ortalamayı düzelttik bir nebze de olsa.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hmac

quote:

quote:

haklısın hocam son günlerde moral ne kadar yüksek olursa sınavda o kadar iyi geçer. zaten denemeler gerçek sınava göre daha uğraştırıcı. takmamak lazım. umarım hepimiz dilediğimiz puanları alırız.

R-NH2

İnşallah

• Fem 9 lu 7.

Tr 37-3
    Mat 36-4
    Sos 33-5
    Fen 32-7 klasik fen işte,ama sağlam sorular vardı

Ygs-1 435 de bana yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biksann -- 16 Mart 2012; 0:40:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biksann

Fem 9 lu 7.

Tr 37-3
    Mat 36-4
    Sos 33-5
    Fen 32-7 klasik fen işte,ama sağlam sorular vardı

Ygs-1 435 de bana yeter

şu sosyalde 30 üstününü ben de görebilsem şahane olacak. 13 tane yanlış yapabiliyorum.
  • fem 9lu-8

turkce 39d 1y
    matematik 36d 4y (allah kahretsin 3soru bosu bosuna dikkatsizlikten gitti)
    fen 36d 4y (2 dikkatsizlik )
    sos 29d 10y

özetle sınav klasik fem denemesiydi basitti kolaydı ama dikkatsizlikler mahvediyor insanı böylesine kolay bi sınavda yüksek puan almak varken...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornitin -- 16 Mart 2012; 14:16:06 >
  • Fem 9 lu 1
    Turkce 39d 1y
    Mat 28d 6y (ne güzel ilk defa iyi çıkacak diye seviniyordum en beklenmedik yerlerden geldi yanlışlar)
    Sosyal 33d 7y
    Fen 4d 0y
    20 dk süre arttı 10 dk oyalandım biraz baktım bitmicek bıraktım 10 dk kala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4pentagram -- 16 Mart 2012; 16:16:09 >
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.