Şimdi Ara

2012 Yılı C Segmenti Araç Satış Rakamları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
10.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet yine otomobil ustalarımız lineayi B sınıfı yaptı skoda rapid de D sınıfı oldu dingil mesefeleri arasında 0.001 fark olmasına rağmen. İlginc.

Bu arada scirocco c sınıfına mı giriyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 20 Ocak 2013; 18:50:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edec

Astra sevip atmış.

Çatır çutur hemde.
  • o değilde i30 efsanesi hala çözülemedi.civic 2.5 kat fazla satmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: naçizane

VW Jetta ile VW Golf'ün satış sayılarını topluyoruz 27.281 ediyor Yine bir Fiat etmiyor

şaka amacıyla yazmışsınız ama golf ve jetta, auris ve corolla'nın toplanarak yazılması olağandır. sonuçta diğer araçların hb ve sedan modelleri var. 2007'ye kadar auris hb corolla olarak çıkıyordu zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaybolmayan kumanda

o değilde i30 efsanesi hala çözülemedi.civic 2.5 kat fazla satmış

İşin ilgincide o ya zaten

O tipsizlikle nasıl sattı anlaşılmaz.

İ30 yeni cıvıce 15 basar sen merak etme.

• honda civic sedan, i30 hb, o yüzden kıyaslamak pek doğru olmuyor. Halkımız sedan seviyor. Ama i30 un bu kadar az satarken astranın bu kadar satması ilginç. Kim alıyor bu astrayı? Avrupada satışları düşüyor opelin, iflas bayrağını çeker mi diye bekliyorum ama türkiyede hala artıyor satışları. Tuhaf bir milletiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

honda civic sedan, i30 hb, o yüzden kıyaslamak pek doğru olmuyor. Halkımız sedan seviyor. Ama i30 un bu kadar az satarken astranın bu kadar satması ilginç. Kim alıyor bu astrayı? Avrupada satışları düşüyor opelin, iflas bayrağını çeker mi diye bekliyorum ama türkiyede hala artıyor satışları. Tuhaf bir milletiz.

tip, vergi, yakıt, ikinci eli kuvvetli, alman.

bizim milletin araştırarak otomobil aldığını mı düşünüyorsunuz.
  • Merak ettiğim konu astra'nın ne kadarı h kasa ne kadarı j kasa

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

honda civic sedan, i30 hb, o yüzden kıyaslamak pek doğru olmuyor. Halkımız sedan seviyor. Ama i30 un bu kadar az satarken astranın bu kadar satması ilginç. Kim alıyor bu astrayı? Avrupada satışları düşüyor opelin, iflas bayrağını çeker mi diye bekliyorum ama türkiyede hala artıyor satışları. Tuhaf bir milletiz.

astrayı almak için gerekli argümanları yazmışsınız zaten, ki astra almaya niyetli birisi bunların dışında ekstra ne gibi bir araştırma yapabilir?bu artılar astra almak için yetmez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana333 -- 20 Ocak 2013; 21:48:26 >

• linealar şirketlere çok sattı birde benzili fiyatına verdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

quote:

quote:

astrayı almak için gerekli argümanları yazmışsınız zaten, ki astra almaya niyetli birisi bunların dışında ekstra ne gibi bir araştırma yapabilir?bu artılar astra almak için yetmez mi?

sorunsuzluk sıralamalarında hep diplerde, yetersiz performans, en kötü arka koltuk ve arka koltuk diz mesafesi, fazla parçalı göğüs dolayısı ile ses yapma, konfor açısından ortalamanın altında.

hayır yetmez ama ülkemizdeki marka algısı işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arif

Merak ettiğim konu astra'nın ne kadarı h kasa ne kadarı j kasa

Olay burda çözülüyor eski kasa arabayı uygun fiyata satarsan bence normal...Bende merak ediyorum yeni ile eski kasa rakamlarını...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

quote:

quote:

sorunsuzluk sıralamalarında hep diplerde, yetersiz performans, en kötü arka koltuk ve arka koltuk diz mesafesi, fazla parçalı göğüs dolayısı ile ses yapma, konfor açısından ortalamanın altında.

hayır yetmez ama ülkemizdeki marka algısı işte.

astra,performans beklentisi olmayanların aracıdır.spor tasarımından dolayı genç,bekar yahut çekirdek aile arabasıdır.dolayısıyla hacmi kafidir.2.çocuktan sonra mpv sınıfına geçmeyi düşünüyorum.göğüsten ses gelme konusunda haklısınız,hergün 5km bozuk asfaltta kullandığımdan ses olayı oluyor.konforu da premium bir aracım hiç olmadığı için gayet yeterli gibime geliyor.sonuç olarak beni ve birçok alıcıyı en çok etkileyen aracın tasarımı..opel alırken şirketin global anlamdaki seyrini hiç düşünmedim açıkçası.beğendik aldık.

• Kalite ve tasarım Astra
  • quote:

Orijinalden alıntı: .GalataSaray.

Kalite ve tasarım Astra

allah aşkına ne kalitesi yav:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .GalataSaray.

Kalite ve tasarım Astra

allah aşkına ne kalitesi yav:)

Tip ve çizgi olarak Golf'ü geçer,Konsol tasarımındada hepsini geçer.Kalitesi de gayet tatmin edici.Hepsinin ortalamasını al,Satış rakamları her şeyi açıklıyor
  • kaliteli bir aracın göğsünden ses gelmez asla. sorunsuzlukta da her zaman iyi olmak zorundadır. kolay yıpranmamak zorundadır.

kalite anlayışımız tamamen farklı diyip tartışmayı bitirelim hocam anlaşamayız bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 20 Ocak 2013; 23:04:54 >
  • quote:

astra'nın galip gelmesi normal türk mantığına göre ,

ikinci eli var, tipi, dizaynı cidden güzel, vergi dilimi düşük, donanım iyi, az yakıyor. lakin arabadan biraz anlayan biri astra'yı kolay kolay olmaz.

motor kasayı kim ne derse desin taşıyamıyor, araç kesinlikle kaliteli falan değil zaten arıza istatistiklerinde her zaman ilk sıralarda. işçilik kusurlarına sıkça rastlanıyor, göğüs çok parçalı zamanla ses yapıyor. arka koltuk sınıfında en kötü her açıdan.

civic'in ise yeni kasası öyle facia falan değil. lpg ile geliyor ve garantisi devam ediyor. zaten sorunsuz, donanım iyi, içi geniş, türkiye'de yapılmış çok normal satılması.

diğer rakamlarda şaşırtıcı bir şey yok, auris deli kampanya yaptı o fena sayımaz sadece. hepsi satması gerektiği kadar satmış. forumda benimde çok önerdiğim ceed ve i30 önümüzdeki yıl biraz daha fazla satar. yine önerdiğim benim c4 aynı seviyede kalır, piyasa böyle devam eder.

astra sedan sayesinde satışlarını arttırabilir. golf yeni kasa da bence daha iyi satacaktır. chevrolet ne yazık ki düşüşe devam edecektir. peuguot ve auris'in yeni kasaları ne yapacak henüz bilmiyoruz focus ise o fiyatlar ve o bağajla gene satmayacaktır.

Şu 2 cümleden sonra okumayı kestim (Hem kullanıcının yorumunu hem de konuyu) Ağzı olan konuşuyor arkadaş..

• Astra cosmo bence çok iyi. Param yetmedi ceed aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bodrummavi

quote:

Orijinalden alıntı: kaybolmayan kumanda

o değilde i30 efsanesi hala çözülemedi.civic 2.5 kat fazla satmış

İşin ilgincide o ya zaten

O tipsizlikle nasıl sattı anlaşılmaz.

İ30 yeni cıvıce 15 basar sen merak etme.

pardonda benim arabamda i30 ben i30u kötülemedim ki sadece niye bu kadar az satıldığını anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.