Şimdi Ara

2012 Yılı Nisan Uydunet Kampanyaları Başlıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Computeus

quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

Orijinalden alıntı: tasanmt20

Evet arkadaşlar kampanyalar bu şekilde. Avantajlarını siz kendiniz yorumlayın.
    --------------------------------------------------------------------------

AVANTAJ !!!!

Şaka mısın hocam sen. İşyerimde 8 mbs limitsiz kullanıyorum Smile ADSL 45 lira ödüyorum. 41.5 lira 1mbs diyorsun. Avantaj nerede? 25GB AKN zaten hiç uygulanmıyor...

Boş bulunup yaz aylarında 3mbs'ye taahhüt verdim bitsin uydunet de bitecek benim için... Hız düşük fiyat ekstra... Bir de AKN bahanesi ardına saklanıyor kablonetçiler. Yahu AKN uygulandığını gören var mı? Ben görmedim Smile ADSL'de. Artı 8 mbs limitsiz + D-Smart maxi 55 lira, HD'si 65 lira. Yayın desen teledünya gibi içerik fakiri değil maşallahı var.

Alay eder gibi kampanyalar bunlar. Bu kazık fiyatlarla kimse yanaşmasın bu adamlara. Avantaj'ları vatandaşa geçirmek, Türksat AŞ'nin kar etmesi bütün avantajlar Türksat AŞ lehine.

1 mbs 41.5 lira diyorsunuz; AKN uygulansa çok indirene ceza gibi veriyorlar uydunetin parayla verdiği hızı. ADSL'de 1mbs hız verdi mi adama adam anlar ki çok indirmiş cezalandırılıyor. Ceza, kahır, çile olarak düşünülen bir hıza 41.5 lira istemek biraz ayıp olmuyor mu?

Çüş artık, hangi ülkede yaşıyorsunuz? Forumun TTNET sayfası AKK- AKN yüzünden yıkılıyor. Canlı görmek isterseniz evime buyrun. AKN'li 8Mbit bağlantıyı gösterebilirim.

o da zaten smile demiş ama aklınızda olsun smile de yapıyor, kız arkadaşım ne çekiyor şu an biliyorum yani gerçi hepsi ayrı bir illet uydunetin de 444 lü numarayı aradığınızda 15dk bekleyip birini bulursanız ne ala yani

• quote:

Orijinalden alıntı: barbar669

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

Evet arkadaşlar kampanyalar bu şekilde. Avantajlarını siz kendiniz yorumlayın.
    --------------------------------------------------------------------------

AVANTAJ !!!!

Şaka mısın hocam sen. İşyerimde 8 mbs limitsiz kullanıyorum Smile ADSL 45 lira ödüyorum. 41.5 lira 1mbs diyorsun. Avantaj nerede? 25GB AKN zaten hiç uygulanmıyor...

Boş bulunup yaz aylarında 3mbs'ye taahhüt verdim bitsin uydunet de bitecek benim için... Hız düşük fiyat ekstra... Bir de AKN bahanesi ardına saklanıyor kablonetçiler. Yahu AKN uygulandığını gören var mı? Ben görmedim Smile ADSL'de. Artı 8 mbs limitsiz + D-Smart maxi 55 lira, HD'si 65 lira. Yayın desen teledünya gibi içerik fakiri değil maşallahı var.

Alay eder gibi kampanyalar bunlar. Bu kazık fiyatlarla kimse yanaşmasın bu adamlara. Avantaj'ları vatandaşa geçirmek, Türksat AŞ'nin kar etmesi bütün avantajlar Türksat AŞ lehine.

1 mbs 41.5 lira diyorsunuz; AKN uygulansa çok indirene ceza gibi veriyorlar uydunetin parayla verdiği hızı. ADSL'de 1mbs hız verdi mi adama adam anlar ki çok indirmiş cezalandırılıyor. Ceza, kahır, çile olarak düşünülen bir hıza 41.5 lira istemek biraz ayıp olmuyor mu?

Çüş artık, hangi ülkede yaşıyorsunuz? Forumun TTNET sayfası AKK- AKN yüzünden yıkılıyor. Canlı görmek isterseniz evime buyrun. AKN'li 8Mbit bağlantıyı gösterebilirim.

Dünyadan bihaber arkadaş anlaşılan daha başına gelmemiş belli :D
    o değilde asıl yukarıdaki avantajıda anlayamaması 41.5 tl 1mbit hız sadece örnek ev telefonuna gerek yok yani - 20 lira en az kar oradan var d-smart digiturk gerek kalmıyo. yani bi en az -15 lirada oradan etti 35 Tl. interneti 5mbit sınırsız alırsanız teledünya artı kablo tv 79 lira oluyo. -35 dersek senin gerçek AKN falan olmayan 5Mbit sınırsız internetin 44 liraya gelmiş oluyoki bunu sana ne smile ne ttnet nede superonline kesinlikle sunmuyolar.
    Yaff ben 1 haftada AKN geçtim 20 gunden fazla oldu 1 Mbit kullanıyorum bayıldım artık :S

Ayrı dünyalardayız. İşyerinde bu 8 mbs bütün müşterilerimiz de kullanıyor kendim de indirme yapıyorum. Smile sağolsun 45 lira ödüyorum hızımı da kesmiyor. Ayrıca hala da diyorum ki hızımı kesse bile adamlar bu 1 mbs hızı ceza diye öngörmüş basbayağı ceza veriyorlar çok indirene. ADSL'de ceza olan hızın hala satılıyor olması ayıp. 3 mbs alt hız olmalı fiyat da 29 lira olmalı. Ötesi ayıptır, ceza-eziyet hızı satıyorlar ayıptır.

Gerçi 1-2 yoruma baktım anlaşılan memnun olanlar var. Madem memnunsunuz kazık yemekten afiyet olsun ne diyeyim.

• Yahu 1 mbiti boşverin. Adamlar aylık 59TL + 7 TL kablo tv parasına sınırsız 5mbit veriyor mu veriyor.

41TL ile 1mbit + hd yayın veriyor.

Bu kampanyalar traş mı traş, orası doğru. Ama 50GB AKK kotalı 8mbit ile 5Mbit AKK'sız internetin fiyatları aynı.İmkanı olan geçsin. TT'ye para kazandırmasın.
  • Arkadaşlar merhaba. Yeni internet bağlatmak isteyenler konu komşu en az 2 en fazla 3 kişi şeklinde birleşip sınırsız net alsınlar. Sonra kablosuz adaptörle bağlantıyı yaysınlar. 8mbit ile idare etsinler ve faturayı 3'e bölüp rahat etsinler. Ödeme takibi zor bir iş ama artık bu internet ücretleri vatandaşa başka çare bıraktırmamaya başladı!
  • 2 senedir kontratsız 10 mbit kullanıyorum hala işime yarayacak bi kampanya yapmadın. Allah gani gani belanı versin uydunet.
  • Ben de uzun süredir Uydunetten kampanya bekleyenlerdenim. Kampanyalara girebilmek için Teledünya ve Uyduneti iptal ettirmiştim. Ama bu kampanyalar eski kampanlara göre çok zayıf ve biraz cimrice hazırlanmış diyebilirim

24 ay taahhüt için bağlantı ve aktivasyon ücretlerini almamasını beklerdim.

Geçen yıldaki tarifelerde teledünya temel pakette HD kutu ücretsizdi, bağlantı ve aktivasyon ücretleri yoktu. Verilen modem de Docsis 2.0. Temel paket için aşağıdaki fiyatları ödeyince 2 yıllık taahhüt bana çok avantajlı gelmedi.

43 TL Kablo TV Kurulum
    27,74 TL Uydunet Aktivasyon
    35 TL Teledünya aktivasyon
    105 TL HD Kutu (Yarı fiyat)
  • quote:

Orijinalden alıntı: seniorcantez

quote:

Orijinalden alıntı: Timurlénk

mevcut abonelere hiçbir şey yok. tarifelerde değişim yok. olmadı.

Mevcut aboneleri bırak ben TTnet abonesiyim adamlara evde teledünya var dedim uydunet almak istiyorum kablosuz modem vermiyor musunuz dedim yok sadece yeni abonelere modem hediye ediyoruz sizin zaten teledünya aboneliğiniz varmış önce dışardan kendinize modem alın sonra bizi arayın dediler. Bari modemi de siz getirin faturaya yansıtın taksit taksit dedim yok olmaz gidin dışardan alın dediler kapattılar telefonu

hocam, adamların kampanyadan anladıkları bu
    mevcut teledünya abonesini ücretsiz modem kampanyasından faydalandırmamak nedir ya, abone zaten seni kullanıyor sistem hazır sadece taahhüt alıp ücretsiz modem vermek.bu kadar basit.

son maddeye güzel güzel yazmışlar, yeni abone olacakmışız.
    "Mevcut Teledünya aboneleri ile Teledünya aboneliğini kampanya başlangıç tarihinden sonra iptal ettiren müşteriler, bu kampanyadan faydalanamayacaktır. Teledünya aboneleri, Teledünya yeni abonelik başvurusu şekliyle kampanyaya dahil olabilirler."

işime gelir, gider 30-40tl lik modemle adsl kablosuz modemi takar mis gibi taahhütsüz kullanırım kendileri bilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herodoot -- 2 Nisan 2012; 17:36:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MelihTR

Ben de uzun süredir Uydunetten kampanya bekleyenlerdenim. Kampanyalara girebilmek için Teledünya ve Uyduneti iptal ettirmiştim. Ama bu kampanyalar eski kampanlara göre çok zayıf ve biraz cimrice hazırlanmış diyebilirim

Geçen yıldaki tarifelerde teledünya temel pakette HD kutu ücretsizdi, bağlantı ve aktivasyon ücretleri yoktu. Verilen modem de Docsis 2.0. Temel paket için aşağıdaki fiyatları ödeyince 2 yıllık taahhüt bana çok avantajlı gelmedi.

43 TL Kablo TV Kurulum

hocam peki diğer kampanya için ne düşünüyorsun. Hd kutu bedava olan üst paket için. Hd kutu ücreti yok bunda. Yakın zamanda yeni abone olacak için bu kampanya mı daha uygun sizce yoksa 29 liraya interneti alıp 30-40 liraya dışarıdan modem temin etmekmi.

Kablo TV kurulum ücreti 12 ay taksitle 4TL/AY bedelle veya peşin 43 TL bedelle;
    Uydunet aktivasyon ücreti 12 ay taksitle 2,77 TL/AY bedelle veya peşin 27,74 TL bedelle;
    Teledünya aktivasyon ücreti 3,5 TL/AY bedelle veya peşin 35 TL bedelle abonelere yansıtılacaktır.

Şöyle de birşey var zaten şu anda evde dsmart kullanıyorum 30tl civarı hd paket var Ya onu iptal ettirip bu kampanyaya geçerim yada d-smart ın buna benzer kampanyasına. Bilemedim bi yardımcı olun beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: hoktuaslan

quote:

Ben de uzun süredir Uydunetten kampanya bekleyenlerdenim. Kampanyalara girebilmek için Teledünya ve Uyduneti iptal ettirmiştim. Ama bu kampanyalar eski kampanlara göre çok zayıf ve biraz cimrice hazırlanmış diyebilirim

43 TL Kablo TV Kurulum

hocam peki diğer kampanya için ne düşünüyorsun. Hd kutu bedava olan üst paket için. Hd kutu ücreti yok bunda. Yakın zamanda yeni abone olacak için bu kampanya mı daha uygun sizce yoksa 29 liraya interneti alıp 30-40 liraya dışarıdan modem temin etmekmi.

Kablo TV kurulum ücreti 12 ay taksitle 4TL/AY bedelle veya peşin 43 TL bedelle;
    Uydunet aktivasyon ücreti 12 ay taksitle 2,77 TL/AY bedelle veya peşin 27,74 TL bedelle;
    Teledünya aktivasyon ücreti 3,5 TL/AY bedelle veya peşin 35 TL bedelle abonelere yansıtılacaktır.

Şöyle de birşey var zaten şu anda evde dsmart kullanıyorum 30tl civarı hd paket var Ya onu iptal ettirip bu kampanyaya geçerim yada d-smart ın buna benzer kampanyasına. Bilemedim bi yardımcı olun beyler

Çok TV seyrediyorsanız ve gerçekten 2 yıldan fazla kalmayı düşünüyorsanız üst paketli kampanya tercih edilebilir. Ama internet ağırlıklı bu kampanyayı kullanacaksanız bu kampanyalar bana çok da avantajlı gelmedi.

Ama şahsi fikrim 2 yıl taahhüt verip de bana kurulum ücretlerini ödetecekse bence kampanyanın bir anlamı yok. Kampanya yok diye şikayet geldiyse zorlamayla yapmış olmak için koymuşlar. Bu arada o verdikleri Docsis 2.0 modemin de 175 lira fiyatını çok abartılı buluyorum. Adam gibi ihale açsalar o fiyat nerelere iner. Modemden kar etmiyoruz diyorlar, ihale aç fiyatı baya indir, kar de elde et, abonen de kazansın kim tutuyor sizi

Şu aktivasyon adı altında aldıkları ücretler de enteresan. Hadi kablo TV kurulumunda kablo vs. çekiyorlar işçilik, emek hadi onu biryere kadar anlarım da bu aktivasyon olayına bu kadar ücret almalarını anlamıyorum. Taş atıyorsunuz da eliniz mi yoruluyor yani

• quote:

Yahu 1 mbiti boşverin. Adamlar aylık 59TL + 7 TL kablo tv parasına sınırsız 5mbit veriyor mu veriyor.

Bu kampanyalar traş mı traş, orası doğru. Ama 50GB AKK kotalı 8mbit ile 5Mbit AKK'sız internetin fiyatları aynı.İmkanı olan geçsin. TT'ye para kazandırmasın.

teledunya hd yayın+5 mbit sınırsız icin=49+19.5+4+3+3.5= 79 tl ödeniyor....
  • quote:

Şu aktivasyon adı altında aldıkları ücretler de enteresan. Hadi kablo TV kurulumunda kablo vs. çekiyorlar işçilik, emek hadi onu biryere kadar anlarım da bu aktivasyon olayına bu kadar ücret almalarını anlamıyorum. Taş atıyorsunuz da eliniz mi yoruluyor yani

Siz yine anlayışlısınız ben kablo vs. çekme parasını da anlamıyorum. Bakkala ekmek almaya gittiğimde 75 kuruş veriyorum alıyorum misal. Bakkal demiyor ki abi ben dükkanı açtım bu ekmeği falan satmak için senin bakkalın kurulum bedelini de ödemen lazım; levhadır-tabeladır, raflardır, dolaplardır falan bunların hepsi para 75 kuruş ekmek 2 lira da kurulum bedeli ödemen lazım.. Demiyor bakkal bunu, manav da demiyor kasap da demiyor. Ama bu yayıncıların yayınını satmaları için elzem olan kablolama falan ücretlerini istiyorlar. Yahu ben kablo istemiyorum ki yayın istiyorum ya da internet istiyorum. Kablosuz ver kabloya para falan vermem; illa kabloyla vereceksen de para falan vermem aksine ben para isterim. Senin sattığın hizmeti aktardığın kablolar evimde, apartmanımda yer kaplıyor. Ortada ödenecek bir bedel varsa benim sana kurulum bedeli vermem değil senin bana kira bedeli vermen lazım !!!!

Saçmalıktır bu adamların kurulum bedeli ücreti. Yahu kurmazsan bu hizmeti bana satamazsın, benden çok sana lazım kurulum!!!

• quote:

quote:

Yahu 1 mbiti boşverin. Adamlar aylık 59TL + 7 TL kablo tv parasına sınırsız 5mbit veriyor mu veriyor.

5mbit sinirsiz 49 degil 69tl ama?
  • Neden sadece internet alamıyoruz. Zorunlu olarak kablotv almak çok saçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Islander

quote:

quote:

5mbit sinirsiz 49 degil 69tl ama?

Pardon 3 Mbit Sırnırsız ile karıştırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

Neden sadece internet alamıyoruz. Zorunlu olarak kablotv almak çok saçma.

Sadece Kablo TV verilemiyor. Çünkü kablo tv analog bir sistem. Eve gelen kablo yu istediğin herhangi bir tv ye takman yayınları izlemeni sağlayacaktır.
  • Mevcut baglantı tarifelerinde ek veya indirim beklerdim bak ne cıktı..
  • Napaalim arkadaslar buna da sukur 49 liraya alinabilecek hala en iyi internet servis saglayicisi uydunet. Bahar kampanyasi bitmeden 2 ay baska kampanya cikmaz daha. Ya devreden birini bulucam yada bunu hd kutu ile birlikte alip dsmart i iptal edicem. Gerci dsmart da arayip duruyo buna benzer bir kampanya icin karar veremedim
  • 2 Yıllık taahhütün bitmesine az kaldı mevcut abonelere de güzellikler olsaydı...
  • yılbası oncesindeki kampanyalardan yararlanmayıp yeni kampanyalar bekledik sonra yılbası oncesindeki kampanyadan daha vasat bir kampanya cıkardılar şimdi ise durum daha vahim. Bence buna kampanya bile denmez bana gore.
  • kampanyalar tek kelimeyle komik, bir zamanlar internet alandan kablo TV hizmeti için ücret almıyorlardı. Ben de umutlanmıştım yine öyle bişey olur mu diye, olmadı...

yine de, ev telefonuna ücret ödemeyecekler için, kampanyası mampanyası olmayan, kablo TVli 1Mbps 29 TL + 9 TL (ya da teledünyalı +12 TL) fena değil gibi

bunu alacak gibiyim..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.