yılbası oncesindeki kampanyalardan yararlanmayıp yeni kampanyalar bekledik sonra yılbası oncesindeki kampanyadan daha vasat bir kampanya cıkardılar şimdi ise durum daha vahim. Bence buna kampanya bile denmez bana gore.
Yakında kampanya başlığı diye birşey kalmayacak sitelerinde
quote:
Orijinalden alıntı: MelihTR
quote:
Orijinalden alıntı: KemaloS
yılbası oncesindeki kampanyalardan yararlanmayıp yeni kampanyalar bekledik sonra yılbası oncesindeki kampanyadan daha vasat bir kampanya cıkardılar şimdi ise durum daha vahim. Bence buna kampanya bile denmez bana gore.
Yakında kampanya başlığı diye birşey kalmayacak sitelerinde
Rakip firmalardan baskı gelmesi ihtimal midir arkadaşlar? Çünkü Uydunet son zamanların en çok abone patlaması yapan internet markası olmuştu. Sınırsız paketleri gerçek sınırsız. Önceki kampanyalar resmen herşey bedava idi. 1 Mbit sınırsız alan abone herşeye bedavadan sahip olabiliyordu. Teledünya için hd cihaz parası bile ödenmiyordu.
Merhaba evimizde teledünya temel paket var 12,5 tl ye çıktı bu ay kabloneti de almak istiyorum hangi pakedi önerirsiniz?
1 Mbit sınırsızı 41.5 TL'ye verdi diye nerdeyse bayram edeceğiz. Ne günlere kaldık!..
Tarifeler cok sacma. 1-3-5 mbit bile yetersiz.
Böyle uydu net kampanyası bence hiç mi hiç uymamış, Adamlar illede internet ücretinin yanında kablo t.w ve tele dünyayı da satmaya çalışıyorlar, Eski kampanyası Çok daha iyiydi ...
bu tip konularda tahhut verilmesi taraftarı hic degilim. ustelik kurulum ve aktivasyon ucretleri de alınıyor ve teledunya da yanında alınması zorunlu kılınıyor
4 yıldır bekliyorum halen bizim mahalleye gelmedi. aşağı mahallede var ama bize gelmedi bir türlü. aradım ne zaman gelecek diye sizin bulunduğunuz yer için herhangi bir çalışmamız yok dedi hanfendi
quote:
Orijinalden alıntı: masumss
Böyle uydu net kampanyası bence hiç mi hiç uymamış, Adamlar illede internet ücretinin yanında kablo t.w ve tele dünyayı da satmaya çalışıyorlar, Eski kampanyası Çok daha iyiydi ...
kablo tv parası almaları mecburi çünkü net için çekilen kabloyu splitter ile ikiye ayırıp kablotv de izlesen adamların haberi olmaz. ben yapmam dersiniz ama başkaları yapar. bana saçma gelen aktivasyon ücretleri ve pahalı kurulum.
negüzel kampanya varda uzun zamandır uydunetin altyapı çalışmasını hiç görmedim. mevcut müşterilere kampanya yapıp duruyorlar. altyapıyla daha fazla kitleye ulaşılmadıktan sonra...
Tv yayini ihtiyaci olmayanlar icin mevcut tarifeler icinde 5mbitten az olmamak kaydiyla hangisini tavsiye edersiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: alpceren
1 Mbit sınırsızı 41.5 TL'ye verdi diye nerdeyse bayram edeceğiz. Ne günlere kaldık!..
1 Mpbs 29 tl + Kablo tv 9 TL. 41.5 'a niye bu kadar takılıyosunuz ki?! Teledünya - modem vs istemiyosan 38 liralık abonelik alırsın. Her ay kullanmadığın telefonun parasını ödemezsin ve akk uygulamazlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme