Şimdi Ara

2012 Yılı Nisan Uydunet Kampanyaları Başlıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 01-04-2012 tarihi itibari ile Uydunet - Kablonet Kampanyaları başlıyor. Gelişmeleri en yakın zamanda burada yayınlayacağım.
    Abone olacaklara duyurulur. En kısa zamanda görüşmek üzere.
    http://www.kablonet.com.tr

KAMPANYA 1 = KABLOSUZ MODEM BEDAVA + HD KUTU YARI FİYATINA
    Kampanya kapsamında Teledünya Temel Paketine ve seçeceği Uydunet tarifesine 15 ve 20 Mbps hariç aynı anda abone olunması gerekiyor.
    Kampanya kapsamında aboneler 24 ay abone kalmaya taahhüt verecek.
    Kablo TV kurulum ücreti, Uydunet ve Teledünya aktivasyon ücretleri tarife üzerinden peşin veya taksitli olarak tahsil edilecek.
    Kampanya kapsamında kablosuz modem ücretsiz verilecektir.
    Aboneler HD kutu’yu ister peşin yarı fiyatına (105 TL), isterlerse 12 taksitle 120 TL’ye (12ay*10TL=120 TL) alabileceklerdir.
    Yani aylık ücret 1 Mbit sınırsız tarifesini seçen birisi : 29 TL + 12.5 TL + 4 TL + 3.5 TL + 10 TL = 70 TL taksitler bittikten sonra 41,5 TL ödeniyor.

KAMPANYA 2 = KABLOSUZ MODEM BEDAVA + HD KUTU BEDAVA

Kampanya kapsamında Teledünya Üst Paketine ve seçeceği Uydunet tarifesine 15 ve 20 Mbps hariç aynı anda abone olunması gerekiyor.
    Kablo TV kurulum ücreti, Uydunet ve Teledünya aktivasyon ücretleri tarife üzerinden peşin veya taksitli olarak tahsil edilecek.
    Kampanya kapsamında kablosuz modem ve HD kutu ücretsiz verilecektir.
    Yani aylık ücret 1 Mbti sınırsız tarifesi ile seçen birisi: 29 TL + 19,5 TL + 4 TL + 3,5 TL = 56 TL 24 ay hep aynı fiyat.

Evet arkadaşlar kampanyalar bu şekilde. Avantajlarını siz kendiniz yorumlayın.
    --------------------------------------------------------------------------

Uydunet Başvuru | Teledünya Başvuru | Kablo TV Başvuru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasanmt20 -- 30 Mart 2012; 20:44:27 >

• yüksek hızların fiyatı düşecekse düşünürüm geçmeyi
  • hızlarda değişiklik var mı ondan haber ver ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasanmt20

Arkadaşlar 01-04-2012 tarihi itibari ile Uydunet - Kablonet Kampanyaları başlıyor. Gelişmeleri en yakın zamanda burada yayınlayacağım.

güzel haberde bulnduğum ilçede uydu net yok..ben ttnet'den kurtulmaya çalışıyorum...istanbulun hangi ilçelerinde yeni çalışmalar başlayacak bunu nasıl öğrenebilirim..telefonla aradım sordum müşteri hizmetlerindeki bayanın bile bilgisi yok..yakın zamanda gelse süper olurdu....istanbul(avrupa) -gaziosmanpaşa...

• Bugün ttneti kapatırdım , uydunet in kampanyalarını bekliyodum güzel haber.
  • iyide 1993'ten beri şebekeyi genişletmediler bunu hiç anlamıyorum.
  • Kampanyalarda sadeçe uydunete özel bir kampanya yok. İlla ki Uydunet + Teledunya alınmak zorunda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Resmi sitesi :http://www.turksatkablo.com.tr/ değil mi ?
  • quote:

AVANTAJ !!!!

Şaka mısın hocam sen. İşyerimde 8 mbs limitsiz kullanıyorum Smile ADSL 45 lira ödüyorum. 41.5 lira 1mbs diyorsun. Avantaj nerede? 25GB AKN zaten hiç uygulanmıyor...

Boş bulunup yaz aylarında 3mbs'ye taahhüt verdim bitsin uydunet de bitecek benim için... Hız düşük fiyat ekstra... Bir de AKN bahanesi ardına saklanıyor kablonetçiler. Yahu AKN uygulandığını gören var mı? Ben görmedim Smile ADSL'de. Artı 8 mbs limitsiz + D-Smart maxi 55 lira, HD'si 65 lira. Yayın desen teledünya gibi içerik fakiri değil maşallahı var.

Alay eder gibi kampanyalar bunlar. Bu kazık fiyatlarla kimse yanaşmasın bu adamlara. Avantaj'ları vatandaşa geçirmek, Türksat AŞ'nin kar etmesi bütün avantajlar Türksat AŞ lehine.

1 mbs 41.5 lira diyorsunuz; AKN uygulansa çok indirene ceza gibi veriyorlar uydunetin parayla verdiği hızı. ADSL'de 1mbs hız verdi mi adama adam anlar ki çok indirmiş cezalandırılıyor. Ceza, kahır, çile olarak düşünülen bir hıza 41.5 lira istemek biraz ayıp olmuyor mu?

• Ttnet in iki ay denemesi bedava kampanyası 1 ay sonra bitiyor o zaman şans artık denkgelirse ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

AVANTAJ !!!!

Şaka mısın hocam sen. İşyerimde 8 mbs limitsiz kullanıyorum Smile ADSL 45 lira ödüyorum. 41.5 lira 1mbs diyorsun. Avantaj nerede? 25GB AKN zaten hiç uygulanmıyor...

Boş bulunup yaz aylarında 3mbs'ye taahhüt verdim bitsin uydunet de bitecek benim için... Hız düşük fiyat ekstra... Bir de AKN bahanesi ardına saklanıyor kablonetçiler. Yahu AKN uygulandığını gören var mı? Ben görmedim Smile ADSL'de. Artı 8 mbs limitsiz + D-Smart maxi 55 lira, HD'si 65 lira. Yayın desen teledünya gibi içerik fakiri değil maşallahı var.

Alay eder gibi kampanyalar bunlar. Bu kazık fiyatlarla kimse yanaşmasın bu adamlara. Avantaj'ları vatandaşa geçirmek, Türksat AŞ'nin kar etmesi bütün avantajlar Türksat AŞ lehine.

1 mbs 41.5 lira diyorsunuz; AKN uygulansa çok indirene ceza gibi veriyorlar uydunetin parayla verdiği hızı. ADSL'de 1mbs hız verdi mi adama adam anlar ki çok indirmiş cezalandırılıyor. Ceza, kahır, çile olarak düşünülen bir hıza 41.5 lira istemek biraz ayıp olmuyor mu?

haklısın arkadasım. Bende avantajı varsa yazın demek istemistim. :)

• tipik bir kamu kurumu. gece 00:00 olmadan kampanya sayfasını güncellemeyecekler anlaşılan.
    kablosuz modem kampanyası yeni aboneler için iyi görünüyor ama kurulum ve aktivasyon ücreti alınması 24 ay taahhüt için hiç de uygun değil. önceki kampanyalar çok daha iyiyidi.
    bizim gibi mevcut aboneler için de bir güzellik yapılır diye umut ediyorum.
  • Ttnrt tede Smile da da hatta yakın arkadaşım superonline f,ber kullanıyo AKN kotası geçildiği anda düşürüldü nasıl gören duyan varmı diyosun benimde smile adsl suan internetim 1mbbp 8den düşürdüler 25 gundur boyle kullanıyrum pzts iden itibaren uydunetteyim 5 mbit alırım kafam rahat olur en azından ;)
  • Konuyu açan arkadaş kampanyanın 1 Nisan da baslıcagını nereden duydu bilmiyorum ama benim bulduğum gördüğüm kampanya alttaki şeklindeymiş. ve 8Nisanda başlayacakmış.

Editt....

Arkadaşlar gördüğüm kampanya 2011 nisanmış pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbar669 -- 1 Nisan 2012; 1:45:42 >
  • bende geçmek istiyorum ama kahrolsun şebeke ulan aynı izmirdeyim burda turksat servis veriyor ama ne kadar saçma birşeyse ilçe mahaleye bile şebeke uydurmaları lazım
  • quote:

quote:

AVANTAJ !!!!

Çüş artık, hangi ülkede yaşıyorsunuz? Forumun TTNET sayfası AKK- AKN yüzünden yıkılıyor. Canlı görmek isterseniz evime buyrun. AKN'li 8Mbit bağlantıyı gösterebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

quote:

quote:

AVANTAJ !!!!

Çüş artık, hangi ülkede yaşıyorsunuz? Forumun TTNET sayfası AKK- AKN yüzünden yıkılıyor. Canlı görmek isterseniz evime buyrun. AKN'li 8Mbit bağlantıyı gösterebilirim.

Dünyadan bihaber arkadaş anlaşılan daha başına gelmemiş belli :D
    o değilde asıl yukarıdaki avantajıda anlayamaması 41.5 tl 1mbit hız sadece örnek ev telefonuna gerek yok yani - 20 lira en az kar oradan var d-smart digiturk gerek kalmıyo. yani bi en az -15 lirada oradan etti 35 Tl. interneti 5mbit sınırsız alırsanız teledünya artı kablo tv 79 lira oluyo. -35 dersek senin gerçek AKN falan olmayan 5Mbit sınırsız internetin 44 liraya gelmiş oluyoki bunu sana ne smile ne ttnet nede superonline kesinlikle sunmuyolar.
    Yaff ben 1 haftada AKN geçtim 20 gunden fazla oldu 1 Mbit kullanıyorum bayıldım artık :S

• quote:

Arkadaşlar 01-04-2012 tarihi itibari ile Uydunet - Kablonet Kampanyaları başlıyor. Gelişmeleri en yakın zamanda burada yayınlayacağım.

KAMPANYA 1 = KABLOSUZ MODEM BEDAVA + HD KUTU YARI FİYATINA
    Kampanya kapsamında Teledünya Temel Paketine ve seçeceği Uydunet tarifesine 15 ve 20 Mbps hariç aynı anda abone olunması gerekiyor.
    Kampanya kapsamında kablosuz modem ücretsiz verilecektir.
    Aboneler HD kutu’yu ister peşin yarı fiyatına (105 TL), isterlerse 12 taksitle 120 TL’ye (12ay*10TL=120 TL) alabileceklerdir.
    Yani aylık ücret 1 Mbit sınırsız tarifesini seçen birisi : 29 TL + 12.5 TL + 4 TL + 3.5 TL + 10 TL = 70 TL taksitler bittikten sonra 41,5 TL ödeniyor.

KAMPANYA 2 = KABLOSUZ MODEM BEDAVA + HD KUTU BEDAVA

Kampanya kapsamında Teledünya Üst Paketine ve seçeceği Uydunet tarifesine 15 ve 20 Mbps hariç aynı anda abone olunması gerekiyor.
    Kampanya kapsamında kablosuz modem ve HD kutu ücretsiz verilecektir.
    Yani aylık ücret 1 Mbti sınırsız tarifesi ile seçen birisi: 29 TL + 19,5 TL + 4 TL + 3,5 TL = 56 TL 24 ay hep aynı fiyat.

http://www.turksatkablo.com.tr/int-kampanyalar.aspx

• mevcut abonelere hiçbir şey yok. tarifelerde değişim yok. olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timurlénk

mevcut abonelere hiçbir şey yok. tarifelerde değişim yok. olmadı.

Mevcut aboneleri bırak ben TTnet abonesiyim adamlara evde teledünya var dedim uydunet almak istiyorum kablosuz modem vermiyor musunuz dedim yok sadece yeni abonelere modem hediye ediyoruz sizin zaten teledünya aboneliğiniz varmış önce dışardan kendinize modem alın sonra bizi arayın dediler. Bari modemi de siz getirin faturaya yansıtın taksit taksit dedim yok olmaz gidin dışardan alın dediler kapattılar telefonu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.