Şimdi Ara

2013 / 14 FENERBAHÇE FORMALARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
6.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlarin dizaynini kim yapiyor kim onay veriyor?Formalar guzel olmasa bile her sene cubuklumu alirim diyordum cubukluyu da hosaf ettiler.Lacivert forma ilkokulda ipi sulu boyayla boyayip baski yaparlar ya onun gibi olmus sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luca Brasi

Bunlarin dizaynini kim yapiyor kim onay veriyor?Formalar guzel olmasa bile her sene cubuklumu alirim diyordum cubukluyu da hosaf ettiler.Lacivert forma ilkokulda ipi sulu boyayla boyayip baski yaparlar ya onun gibi olmus sanki.
    Abartmayın beyler o kadar da kötü değil.
  • Ben adidas'ın tasarladığını hiç sanmıyorum. Fenerium modacılarının tasarladığını adidas'ın sadece kendi zorunlu çizgilerini koyduğuna dair bir röportaj izlemiştim 2 sene önce. Adidas'ın avrupa liglerinde böyle bir tasarımı yok zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luca Brasi

Bunlarin dizaynini kim yapiyor kim onay veriyor?Formalar guzel olmasa bile her sene cubuklumu alirim diyordum cubukluyu da hosaf ettiler.Lacivert forma ilkokulda ipi sulu boyayla boyayip baski yaparlar ya onun gibi olmus sanki.
    Abi bu ne allah aşkına.

Heyecanla bekledim alırım diye böyle tasarımcı olmaz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Ben adidas'ın tasarladığını hiç sanmıyorum. Fenerium modacılarının tasarladığını adidas'ın sadece kendi zorunlu çizgilerini koyduğuna dair bir röportaj izlemiştim 2 sene önce. Adidas'ın avrupa liglerinde böyle bir tasarımı yok zaten.
    İğrenç ötesi

geçen senenin çubuklusu alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Abartmayın beyler o kadar da kötü değil.

Alıntıları Göster
    şu kiğılı ölsede kurtulsak başka türlü kurtulamayacağız bu herifin tırt tasarımlarından
  •  2013 / 14 FENERBAHÇE FORMALARI

2013 / 14 FENERBAHÇE FORMALARI

Bunlar noldu?Çakma filan olamaz bildiğin yapmışlar ama prototip olarak kalmış sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Ben adidas'ın tasarladığını hiç sanmıyorum. Fenerium modacılarının tasarladığını adidas'ın sadece kendi zorunlu çizgilerini koyduğuna dair bir röportaj izlemiştim 2 sene önce. Adidas'ın avrupa liglerinde böyle bir tasarımı yok zaten.
    taraftara teşekkür edicekleri forma bunlar mı ? çubukluya odaklanın 30 sn duvara bakın cardozoyu görüceksiniz aşırı berbat bir çubuklu lacivert çorba beyazı beğendim kısacası 1 tane iyi 2 tane berbat

• quote:

Orijinalden alıntı: patronizm

Abi bu ne allah aşkına.

Heyecanla bekledim alırım diye böyle tasarımcı olmaz olsun.

Alıntıları Göster
    Çubuklunun yine gideri var ama lacivert berbat. Geçen senenin yarısı bile değil.
  • Adidas saçmalığından biz kurtulduk siz de kurtulursunuz yakında merak etmeyin.
    Ben böyle özensiz iş görmedim. Kulübün simgesi çubukluyu mahvetmeseydiniz bari.

• quote:

Orijinalden alıntı: murselsevim

Adidas saçmalığından biz kurtulduk siz de kurtulursunuz yakında merak etmeyin.
    çubuklu 3d gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enki

Çubuklunun yine gideri var ama lacivert berbat. Geçen senenin yarısı bile değil.

Alıntıları Göster
    facia yaratmış adidas. gidip bizim siyah formayı da alayım da nika ile aramız bozulmasın
  • quote:

Berbat.. Yani geçen seneden sonra bozmaz demiştim ama daha da bozdu. Geçen senenin çubuklusu bunu 10'a katlar, beyazı da öyle. Lacivert zaten berbattı daha berbat nasıl yaparız demişler.
  • quote:

Ankaragücü forması alıp armasını değiştiririm yine bu formalardan almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guybrush Threepwood

Berbat.. Yani geçen seneden sonra bozmaz demiştim ama daha da bozdu. Geçen senenin çubuklusu bunu 10'a katlar, beyazı da öyle. Lacivert zaten berbattı daha berbat nasıl yaparız demişler.

Alıntıları Göster
    Çağdışı, rezil.

Resmen 3. Sınıf işçilik, 3. Sınıf tasarım.
  • simdilik berbat birde mac oynanirken görelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

simdilik berbat birde mac oynanirken görelim
    Tekrar girip sakin kafayla baktım bu sefer, abi çakma formalar daha güzel oluyor ya hakikaten. Umarım giyince farklı durur çubuklu dışındakiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

simdilik berbat birde mac oynanirken görelim
    hakikatten adidas berbat etmiş formaları.çubuklu ve beyaz çok kötü olmuş bence.kötünün iyisi mavi forma sanırım
  • Çubuklu 3d mi hakkikatten?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Bunlar noldu?Çakma filan olamaz bildiğin yapmışlar ama prototip olarak kalmış sanırım.

üstteki arsenalin forması,
    alttaki de real madridin bu yılki turuncumsu forması.
    photoshop mudur paint midir hangisiyle yapılmış bilemem artık

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.