Adidas bizimde sponsorumuz yanilmiyormsam. Bizim formalar son 2 sezondur gayet güzeller. Bence bu formalari adidas degil Sizinkiler tasarlamis. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak Adidas bizimde sponsorumuz yanilmiyormsam. Bizim formalar son 2 sezondur gayet güzeller. Bence bu formalari adidas degil Sizinkiler tasarlamis. öyle zaten dostum.Tasarım tamamen bizimkilere ait.basımı adidas yapıyor
quote:Orijinalden alıntı: Guardiano Beyler ben çubukluya bakınca gözlerimde kamaşma oluyor , size de oluyor mu yoksa problem bende mi? kanka işte, rakip oyuncu adama bakacak derken formaya gözü ilişecek sonra orada gözleri bozacak sonra bizim eleman topu çalacak vuracak gol !
Beyler bizimkileri de Adidas üretiyor ama hakikaten çok güzeller.Bu sene özel olarak hazırlanmış sanırım.Bence sizinkini Adidas tasarlamıyor. Bu da henüz çıkmamış siyah forma.Böyle olacağı söyleniyor.
quote:Orijinalden alıntı: Bora T. Beyler bizimkileri de Adidas üretiyor ama hakikaten çok güzeller.Bu sene özel olarak hazırlanmış sanırım.Bence sizinkini Adidas tasarlamıyor. Bu da henüz çıkmamış siyah forma.Böyle olacağı söyleniyor. Kiğılı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: Fıçı Ben taraftarların atkı şov yapacağı bir forma olacağını duyduğumda bu tarz bir şey düşünmüştüm ... Bu ne abi resmen çorba yapmışlar ya . Ben taraftarların olduğu formadan aşırı umutluydum oysa ki ... hayatımda gördüğüm en güzel forma budur heralde.