Bildirim
2013 / 14 FENERBAHÇE FORMALARI (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
forma tasarımından öte forma tanıtım görselide çok berbat olmuş eminin bu forumda ondan kat ve kat güzellini yapacak amatör ( bu işten para kazanmayan anlamında ) p.shop kullanıcıları vardır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan
forma tasarımından öte forma tanıtım görselide çok berbat olmuş eminin bu forumda ondan kat ve kat güzellini yapacak amatör ( bu işten para kazanmayan anlamında ) p.shop kullanıcıları vardır.
Forma tanırım görseli derken ? Tam olarak neyi kastettin ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Fıçı
quote:
forma tasarımından öte forma tanıtım görselide çok berbat olmuş eminin bu forumda ondan kat ve kat güzellini yapacak amatör ( bu işten para kazanmayan anlamında ) p.shop kullanıcıları vardır.
Forma tanırım görseli derken ? Tam olarak neyi kastettin ?
bunu
-
quote:
Orijinalden alıntı: SellYourSoul
quote:
Orijinalden alıntı: murselsevim
Adidas saçmalığından biz kurtulduk siz de kurtulursunuz yakında merak etmeyin.
Ben böyle özensiz iş görmedim. Kulübün simgesi çubukluyu mahvetmeseydiniz bari.
geçen senede formalarımız adidastı ve çok şahane formalardı, gs nin geçen seneki formaları ise nike ve berbatlardı.
bu sene adidas niye böyle yapmış anlamadım.
Kişisel fikrin öyledir veya değildir bilemiyorum, genel kanıdan bahsettim.
Nike'ın 3 senedir çıkarttığı formalar Adidas dönemine göre kat kat daha iyi ki elit kategoride (en iyi 12 takım) olmamız ayrı bir mesele.
Kamp ürünleri de keza çok güzel. İşe verdikleri önemi ve işçilik kalitesini göz ardı etmek mümkün değil.
-
çubukluyu bulandırmışlar mavi ve beyaz bence güzel ama geçen seneki çubuklu daha iyi gibiydi sanki bugüne kadar gördüğüm en iyi çubuklu 2005/2006 çubuklusuydu
buna benzer birşey yapsalardı daha iyiydi veya daha güzel formalar yapılabilirdi sanki çok üzerinde durulmamış -
Bu sene çubuklu forma çıkartmayacaklarmı? Bilen varmı?
Nasıl bir zevk var bunu tasarlayanda? Göz var nizam var, insan bi bakar lan.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
çok çok çok kötü -
Bundan daha kötüsü olamazdı... -
Sosyal Medya' da toplanıp protesto etsek ya. -
-
çubukluyu iyice rezil etmişler bozmak için ellerinden ne gelmişse yapmışlar yazıklar olsun -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SellYourSoul
quote:
Adidas saçmalığından biz kurtulduk siz de kurtulursunuz yakında merak etmeyin.
Ben böyle özensiz iş görmedim. Kulübün simgesi çubukluyu mahvetmeseydiniz bari.
geçen senede formalarımız adidastı ve çok şahane formalardı, gs nin geçen seneki formaları ise nike ve berbatlardı.
bu sene adidas niye böyle yapmış anlamadım.
Kişisel fikrin öyledir veya değildir bilemiyorum, genel kanıdan bahsettim.
Nike'ın 3 senedir çıkarttığı formalar Adidas dönemine göre kat kat daha iyi ki elit kategoride (en iyi 12 takım) olmamız ayrı bir mesele.
Kamp ürünleri de keza çok güzel. İşe verdikleri önemi ve işçilik kalitesini göz ardı etmek mümkün değil.
Hatam yoksa geçen sene bu forma vardı, Türk bayrağına bak hocam, yakalar ayrı bir rezalet.
ama tişört gibi vardı bir tane yede kulübesindekilerde görüyordum onlar güzeldi.
-
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Fıçı
quote:
Forma tanırım görseli derken ? Tam olarak neyi kastettin ?
bunu
He evet haklısın kardeşim Fazlasıyla kötü . Yani şu Nike'ın sisliyle kıyaslayınca
-
Bu muymuş Apo nun sır gibi sakladığı formalar
Forumdan Pshop bilenlere rica etse onlar daha iyi tasarım yapardı.
Zerre emek harcanmamış
Abartmayın diyenler var Kıgılı amca bizden de beter abartmış
Ne için alınacak bunlar nesi farklı?
Yalap şalap çıkartmışlar.
Birisi şu yorumları kulübe ve Kıgılıya iletsin.
Resmen rezillik.. Çubuklu tam bir facia.. -
10 dk oturup bir şeyler tasarlasam bunlardan bin kat iyi olacak kanaatindeyim. Yazık günah taraftara bu formaları reva görmüşler.
Almayın arkadaşlar tepkinizi gösterin.
Kendim eğlencesine yaptığım tasarımlara falan bakıyorumda, cidden baştan savma yapıyorlar:http://forum.donanimhaber.com/m_77259343/f_//tm.htm#77259343 -
beyler formalar gerçekten hayal kırıklığı ama kaç senedir forma almadığım için bu sene forma alarak kulübe destek vermek istiyorum. beyaz formada karar kıldım, peki formaların fontları hakkında bilgi sahibi olan var mı, yazı yazdırmayı düşünüyorum da. -
ulan çubukluyu bari güzel yapaydınız ya -
quote:
Orijinalden alıntı: Gny*
10 dk oturup bir şeyler tasarlasam bunlardan bin kat iyi olacak kanaatindeyim. Yazık günah taraftara bu formaları reva görmüşler.
Almayın arkadaşlar tepkinizi gösterin.
Kendim eğlencesine yaptığım tasarımlara falan bakıyorumda, cidden baştan savma yapıyorlar:http://forum.donanimhaber.com/m_77259343/f_//tm.htm#77259343
fenerliyim ama çok beğendim tasarımlarını fener içinde 1 tane yaparmısın merak ettim nasıl bişey çıkacak :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X