Şimdi Ara

2013 / 14 FENERBAHÇE FORMALARI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
6.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • halklailiskiler@fenerbahce.org

Şurayı mail yağmuruna tutun.
  • Alternatiflere pek bakmam ben

sizde çubuklu bizde parçalı bu 2 tasarım her şeyden önemli.

diğerleri anı hatıra pazar amaçlı her türlü fantezi olabilir.

ama asıl formalar güzel olmalı,neden iki senedir geçişli değişik çubuklu yapıyolar size ilginç

bi ara da bize takmıştı adidas

belki bilen vardır arma olan parça kırmızı olmalı galatasarayda gelenek böyle.
    ama senelerce bize sarı yaptılar inadına
  • Şu 2005'in çubuklusundan daha iyisi yok bence.Geçen seneninki vardı onu giyerim artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fburakd

bu uzun kolluyu almıştım ötesini tanımam... illa çorpa edip aynısını çıkartmayacaklar

2013 / 14 FENERBAHÇE FORMALARI

Hocam bu hangi sezonun forması
  • Formalar çıkmadan beyaz beğenilmiyordu formalar çıktı beyaz gözde oldu. Nasıl bir çubuklu yaptılarsa artık. Lacivertten ümitliydim bildiğin 8-12 yaş arası kız tişörtü olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fargotof

quote:

Orijinalden alıntı: fburakd

bu uzun kolluyu almıştım ötesini tanımam... illa çorpa edip aynısını çıkartmayacaklar

Hocam bu hangi sezonun forması

2010/11

• quote:

Orijinalden alıntı: murselsevim

Adidas saçmalığından biz kurtulduk siz de kurtulursunuz yakında merak etmeyin.
    Ben böyle özensiz iş görmedim. Kulübün simgesi çubukluyu mahvetmeseydiniz bari.

geçen senede formalarımız adidastı ve çok şahane formalardı, gs nin geçen seneki formaları ise nike ve berbatlardı.

bu sene adidas niye böyle yapmış anlamadım.
  • Rezalet ötesi adidasla sponsorluğumuz ne zaman bitiyor ?
  • Hiç uğraşmasan bile daha iyisini yaparsın.Adamlar resmen formayı kötü yapmak için özen göstermişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çubukluya bakarken gözlerim rahatsız oluyor ciddi ciddi 3d gözlük lazım
  • Nike ile anlaşmıyorsan bari Puma ile devam et yoluna. Yap şöyle kalın çizgi çubuklu tamamdır.

• Yemin ediyorum bak ben daha tasarımcı olamadım okuyorum ama bana kalıpları verin ben bu tasarımlara 10 çekerim bu nedir allah aşkına bu kadarmı sıçıp batırılır
  • eskiden adidas g.saraya tuhaf tuhaf formalar yapardı hatırlarsınız morlu pembeli formayı. adamlar nike ile anlaştığından beri bize sardı adidas
  • KIĞILI ALLAH BELANI
  • adidas allah belanı versin. Bizim formalardan daha kötüleride varmış. Yalnız beyaz güzel nostaljik bir havası var sanki 90ların formaları gibi
  •  2013 / 14 FENERBAHÇE FORMALARI

nike

• quote:

Orijinalden alıntı: FB_ArDa

Nike ile anlaşmıyorsan bari Puma ile devam et yoluna. Yap şöyle kalın çizgi çubuklu tamamdır.

Efsane olur.

•  2013 / 14 FENERBAHÇE FORMALARI

• Fenerbahçe'nin formaları iyi olurdu aslında ama:D Bunlar çok kötü olmuş. Kime sorsan kötü olduğunu söyler. Hadi formalar kötü ama tanıtım filan yok . Organizasyon berbat.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.