Şimdi Ara

2013-2014 EV SİNEMA Sistemi Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
4.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun araştırmalarım sonunda hala karar veremediğim için konu açmak durumunda kaldım.
    Yeni evliyim ve evime aldığım LG 42LA740S televizyonuma sinema sistemi almak istiyorum.

Başlıca özelliklerinde BluRay,3D olmalı. Kaliteli ses alabilmeliyim ve Uzun kolonlu sinema sistemlerini düşünüyorum.

Max 750 tl limitim var.

Yardımcı olursanız çok memnun kalırım.

Sevgilerimle.

• quote:

Orijinalden alıntı: uguurlu

Arkadaşlar Merhaba,

Uzun araştırmalarım sonunda hala karar veremediğim için konu açmak durumunda kaldım.
    Yeni evliyim ve evime aldığım LG 42LA740S televizyonuma sinema sistemi almak istiyorum.

Başlıca özelliklerinde BluRay,3D olmalı. Kaliteli ses alabilmeliyim ve Uzun kolonlu sinema sistemlerini düşünüyorum.

Max 750 tl limitim var.

Sevgilerimle.

Bende nisanda evlenicem ve samsung 46s7000 tv aldm aynı duyguları paylaşıyoruz bi türlü istediğim cevapları alamadım malesef tecrübeli arkadaslar yardımcı olurlarsa on numara olcak:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: by_Adk

quote:

Orijinalden alıntı: uguurlu

Arkadaşlar Merhaba,

Max 750 tl limitim var.

Sevgilerimle.

Bende nisanda evlenicem ve samsung 46s7000 tv aldm aynı duyguları paylaşıyoruz bi türlü istediğim cevapları alamadım malesef tecrübeli arkadaslar yardımcı olurlarsa on numara olcak:)

O halde bekleyelim görelim. :)

• bu konu benim de takibimde :D
  • herkes takipte ama 5.1 kullanıcılarından ses yok :)
    arkadaşlar bi yardımcı olun
  • Lg nin uygun fiyatlı 3d bluray sistemlerine bakabilirsin.Geçen seneden beri 1100mk kullaniyorum çok memnunum.Eğer hala piyasada varsa tavsiye ederim
    Bu arada uzun kolon için o kadar fark verme içindeki hoprlör aynı zaten. Ben 4 tane çok şık ayak aldim tanesi 50 Tl idi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABUX -- 26 Aralık 2013; 21:41:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uguurlu U kullanıcısına yanıt
    bütçem 2000 tl desen heralde çıkardı yardım.

şaka bir yana iyi bir 5+1 av reciverlı bir sistem için en az 1200 tl yi gözden çıkarman lazım dostum.

hazır sistemlere hiç bakma ,şöyle birşey var ben dün bakarken gördüm.

Pioneer VSX-322 ve Pioneer S-ES3TB Sinema Sistemi

bu olabilir en azından ankaradaysan tabi..

• Ben de tavsiye bekliyorum samsung es8000 tv için. Samsung tv için samsung ses sistemi uyum için iyi olur diye düşündüm ama fikrim yanlış mı bilmiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

Lg nin uygun fiyatlı 3d bluray sistemlerine bakabilirsin.Geçen seneden beri 1100mk kullaniyorum çok memnunum.Eğer hala piyasada varsa tavsiye ederim
    Bu arada uzun kolon için o kadar fark verme içindeki hoprlör aynı zaten. Ben 4 tane çok şık ayak aldim tanesi 50 Tl idi .

1100mk modelini ben de beğendim ki yer sorunum olduğu için bu sistem bana itap ediyor. Ses nasıl DTS filmlerde gerçek 5.1 sinema keyfini veriyor mu? Yüksek sesten öte net temiz ses peşindeyim. Formda bazı kullanıcılar alt yazı sorunlarından bahsetmiş var mı böyle bir sıkıntı? Ayrıca Samsung tv ile uyum hakkında bir tecrübeniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soljenitsin

quote:

Lg nin uygun fiyatlı 3d bluray sistemlerine bakabilirsin.Geçen seneden beri 1100mk kullaniyorum çok memnunum.Eğer hala piyasada varsa tavsiye ederim

1100mk modelini ben de beğendim ki yer sorunum olduğu için bu sistem bana itap ediyor. Ses nasıl DTS filmlerde gerçek 5.1 sinema keyfini veriyor mu? Yüksek sesten öte net temiz ses peşindeyim. Formda bazı kullanıcılar alt yazı sorunlarından bahsetmiş var mı böyle bir sıkıntı? Ayrıca Samsung tv ile uyum hakkında bir tecrübeniz var mı?

Ben dtslerde hiç sorun yaşamadim altyazılarda da sıkıntı yok.Sadece büyüklük ve renk ayarlanamıyor.Samsungla sorun olmaz gibime geliyor samsungla beraber kullanan baya arkadaş vardı forumda.Bu ara ses kalitesi gerçekten çok iyi yüksek seslerde basslarda çatlama yapmıyor. Zaten apartman dairesindeyseniz maksimum 12 13 ses düzeyi yetiyorda artıyor bile.Bende ps3 ps4 ve digiturk hd bu sisteme bağlı tam fiyat performans ürünü tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soljenitsin

quote:

Ben dtslerde hiç sorun yaşamadim altyazılarda da sıkıntı yok.Sadece büyüklük ve renk ayarlanamıyor.Samsungla sorun olmaz gibime geliyor samsungla beraber kullanan baya arkadaş vardı forumda.Bu ara ses kalitesi gerçekten çok iyi yüksek seslerde basslarda çatlama yapmıyor. Zaten apartman dairesindeyseniz maksimum 12 13 ses düzeyi yetiyorda artıyor bile.Bende ps3 ps4 ve digiturk hd bu sisteme bağlı tam fiyat performans ürünü tavsiye ederim.

Yardımınız için çok teşekkür ederim. Şimdi 1100mk'ya daha sıcak bakıyorum.

• Arkadaslar bendede samsung f6340 var acaba samsung bir ses sistemi alsam bir senkrone calisma soz konusu olabilirmi yada baska markada alsam bisi fark etmezmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Ben evimeki 62'' plazma tv için devasa olmayan kibar bir ses sistemi (hoparlör) istiyorum. 2+1 benim için yeterlidir diye düşündüm.
    Apartman dairesinde oturuyorum malum. CREATIVE SBS A320 2+1 SPEAKER varmış. Ancak bu PC ses sistemi diye geçiyor. Bu plazmada kullanılabilir mi? Ve yeterlimidir?
    Yada buna yakın bir ses sistemi önerirmisiniz bütçem 200TL.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.