Şimdi Ara

2013-2014 SEZONU 4 YILDIZLI GALATASARAY KADROSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba renkdaşlar.Ben bu sene Allahın izniyle şampiyon olup,4.yıldızı alcağımıza gönülden inanıyorum.
    Vede sezon sonu hem TFF yönetimi hemde yabancı kuralı değişicek diye düşünüyorum.Sınırsız olmıcaktır,ancak 8+.. gibi bi kural bekliyorum.Yani + lardan yine kurtulamıcaz Sahada en az 8 olur diye düşünüyorum.Bu değişicek tff kurallarıyla dahada güçlenip CL'de yarı final,final kovalayacak bir Galatasaraya sahip oluruz inşallah.Takım hakkındaki düşüncelerim

Takıma katılıcaklar
    -Arda
    -Filipe Luis (yada dengi)
    -Nani
    -Dzeko

-Arda ve filipeyi yada ayarında bil solbeki toplamda 25-30 mil € ya transfer edebiliriz
    -Naninin sözleşmesi bitiyor.Bedelsiz olarak iyi bir maaş ve ülkemizin vergi avantajıyla tercih edebiliriz.
    -Son olarak Dzeko.Malumunuz Drogba bırakmayı düşünüyor, umarım en az 1 sene daha bizimle devam eder ve onu izlemeye doymaya çalışırız.Drogba gitsede kalsada Dzeko alınmalı,kaliteli bir forvet ihtiyacımız oldugunu düşünüyorum.
    -Ayrıca yabancı sınırı kalkacağından Burak Yılmaz'ı iyi bir fiyata satabiliriz.(Kimse burak düşmanı sanmasın,şahsen Burak Yılmazın bitiriciliğinin biçok yıldızda olmadıgını dusunuyorum)

Vede bu şekildeki kadromuz;
    Muslera
    Eboue-Semih-Chedjou-Filipe (Yada başka biri)
    Selçuk
    Nani-Sneijder-Arda
    Dzeko-Drogba(Burak)

Drogba ayrılırsa ikinci kadro
    Muslera
    Eboue-Semih-Chedjou-Filipe
    Selçuk-Melo
    Nani-Sneijder-Arda
    Dzeko(Burak)
    Sizlerin de yorumlarınızı bekliyorum,fikir,düşünce paylaşalım.İyi forumlar

• İnş. yarıda kolarov veya filipe luis vs. gibi saglam bekler gelir tek temennim bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanalFare

İnş. yarıda kolarov veya filipe luis vs. gibi saglam bekler gelir tek temennim bu

Şu yabancı sınırlaması kalksa tam bi takım alıcaz,eskiden keita,kewell,baros,lincoln,arda vardı,orta saha,defans yoktu.Şimdi forvet,orta saha,defans var,kanat ile bek yok
  • nani yeniledi
  • Umarım şu yabancı kuralı mantıklı bir hal alırda,Türk futbolcusu avrupalılarla yarışmaya ligimizde erken yaşta başlar.Kim daha iyiyse formayı o giyer.Sınırlamayla gelişen kim oldu bu ülkede Allah aşkına.Arda,Semih,Selçuk,Burak sınırlama ile mi yıldız oldular.Çalıştılar mücadele ettiler formayı kaptılar.Hakan Balta gibi profesyonelliği bile olmayan bi adamın bizde sınır sayesınde oynamasını hazmedemiyorum.Alt yapıyı sağlam kurdur zorunlulukla kluplere bak nasıl futbolcu yetişiyor.Ben boşnağım,hırvatıstanda sırbıstanda bilimum balkan ülkelerinde her yerde halka açık,çocukların oynayabileceği son derece kaliteli futbol sahaları var.Hemde ücretsiz.Sonra neden 5 milyonluk,Bosna,Sırbistan,Karadağ,Hırvatistan gibi ülkeler Dzeko,Jovetic,Modric gibi yıldız çıkartıyor.Bizde çocukların spor yapabileceği bi alan bile yok şuan,heryer beton.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vincent Kompany

nani yeniledi

Yanılıyorsun sözleşme uzatmadı.teknik diretkerle görüşüp bu senede kalma kararı aldı.
    http://www.transfermarkt.com.tr/tr/nani/profil/spieler_33706.html lütfen bilgi sahibi olmadan,fikir sahibi olmayalım
  • Az önce 2013-2014 sezon sonu sözleşmesi biten yıldızlara baktım,allahım kimler var kimler
    http://www.transfermarkt.com.tr/tr/suche/detailsuchespieler/suche.html?searchId=39992
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O ilk kadroyla 5 yeriz her maç.
  • 2. kadro cok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Petyr Baelish

O ilk kadroyla 5 yeriz her maç.

Takım oyunu oynadığımız takdirde ben sorun olucağını sanmıyorum,topun arkasına geçip rakibi karşılamassa barça madrid bile 4-5 yiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

2. kadro cok iyi.

Günümüz futbolunun taktiği 4-2-3-1 dizilimi ancak bu taktikte Falcao,Lewandowski gibi yırtıcı forvetler iş yapıyor.Onları alamıcağımıza göre bizde cska dan doumbia yı alırız
  • uçmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikincielucak

uçmayalım

Ne gibi anlamadım.Biz son 5 senedir,her yıl 20-30 mil € arası transfere para harcıyoruz,bu yıl sınırlama dolayısıyla 12 de kaldı.Bu yazdıgım 4 transferın malıyetı 35 mıl €.Bu sportif başarı,stat dolulugu,sponsor gelirleri ile bu rakam bizim için çok kolay karşılanabılır.
  • İlk kadro değil Şampiyonlar Ligi Türkiye liginde ki her maçta gol yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCnR06

İlk kadro değil Şampiyonlar Ligi Türkiye liginde ki her maçta gol yer.

Tabi Fatih Terim kadar bilemeyiz futbolu ancak ben melosuzda takım oyunu oynayarak başarılı olabileceğimizi düşünüyorum,çünkü nanide ardada defansa yardım eden oyuncular.Hele ki ardadın mücadele gücünü avrupadaki çok az futbolcuda görebiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.