Şimdi Ara

2013/2014 SEZONU LİG MAÇLARI HANGİ KANALDA HANGİSİ TERCİH EDİLMELİ.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
62.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Futbol Müsabakalarında Hangi Ligler Tercih Edilmeli bunu sormadaki amaç paralı yayınlanan yerli yabancı liglerden hangisi kaliteli

Ve seyir zevki veren bir Dijital Platform onu keşfetmek ve ona göre 2013/2014 SEZONU Paketi Seçmek...

Bu arada Basketbol Müsabakalarıda Dahil Hangi Kanallarda ve Şifrelimi Değilmi Belli oluyor bu sayede.?

*ŞİMDİ SIRASIYLA LİGLER VE PARALI YAYIN ÜCRETLERİ.!*
    *************LİGLER********************YAYINCI KURULUŞ***************PAKET ÜCRETİ***********

1- TÜRKİYE SPOR_TOTO SÜPER LİGİ = *DİGİTURK DİGİTAL PLATFORM *FULL 70TL *5MAÇ 63TL

2- İNGİLTERE PREMİER LİGİ = *DİGİTURK DİGİTAL PLATFORM *THT.10,90TL *THTSZ. 13,90TL

3- BREZİLYA SERİE A LİGİ = *DİGİTURK DİGİTAL PLATFORM *THT. 10,90TL *THTSZ 13,90TL

4- RUSYA PREMİER LİGİ = *DİGİTURK DİGİTAL PLATFORM *THT. 10,90TL *THTSZ 13,90TL

5- FRANSA LİGUE 1 = *TÜRK TELEKOM TİVİBU *THT. 6,90TL *THTSZ 8,90TL
    *
    6- İTALYA SERİA LİGİ = *TÜRK TELEKOM TİVİBU *THT. 6,90TL *THTSZ. 8,90TL

7- İNGİLTERE FA CUP = *TÜRK TELEKOM TİVİBU *THT. 6,90TL *THTSZ. 8,90TL

8- İSPANYA LA LİGA = *D-SMART DİGİTAL PLATFORM *THT. 10TL *THTSZ. 25TL

9- ALMANYA BUNDESLİGA = *TRT HD-TRT SPOR * ÜCRETSİZ DENEBİLİR

10- UEFA AVR.+ŞAMPİYONLAR LİGİ = *D-SMART DİGİTAL PLATFORM *THT. 25TL-45TL *THTSZ. 49TL-55TL

11- TÜRKİYE PTT 1.LİGİ = *TRT HD-TRT SPOR * ÜCRETSİZ DENEBİLİR

12- UEFA AVR.+ŞAMPİYONLAR LİGİ = *STAR TV HD * BAZILARI ÜCRETSİZ

13- İSPANYA LA LİGA = *NTV SPOR HD * EN AZ 1 MAÇ ÜCRETSİZ

14- TÜRKİYE SPOR TOTO 2.3.LİG = *DİGİTURK DİGİTAL PLATFORM * ÖNEMLİ MAÇLAR *THT. 9,90TL

15- HOLLANDA 1. LİGİ = *SAMANYOLU TV HABER * ÖNEMLİ MAÇLAR İZLENMEKTE

16- ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI = *A HABER+ATV SD/HD * TÜM KUPA MAÇLARI ÜCRETSİZ

17- HAZIRLIK MAÇLARI BJK+FB+GS+TS= *DSMART DİGİTAL PLATFORM * 4 BÜYÜKLERİN TÜM HAZIRLIK MAÇI

18- İNGİLTERE FA CUP MAÇLARI = *NTV SPOR - NTV SPOR HD * TÜM FA CUP MAÇLARI ÜCRETSİZ

19- İSPANYA KRAL KUPASI MAÇLARI = *TRT SPOR - TRT HD * TÜM KUPA MAÇLARI ÜCRETSİZ

20- İTALYA KUPASI MAÇLARI = *TRT SPOR - TRT HD *TÜM KUPA MAÇLARI ÜCRETSİZ

21-TÜRKİYE BEKO BASKETBOL LİGİ = *LİG TV2-LİG TV3 *TÜM BASKETBOL MÜSABAKA

22-THY EUROLEAGUE BASKETBOL = *NTV SPOR SMART HD *TÜM EUROLEAGUE MÜSABAKA

23-USA NBA BASKETBOL LİGİ = *SMART SPOR HD *CNN *TÜM BASKETBOL MÜSABAKA

*********************************************************************************************
    Şimdi buna Göre Malumunuz Kanallar;

*Digiturk Digital Platform Kanalları 77-Lig Tv HD 78-Lig Tv2 HD 79-Lig Tv3 HD vardır.

*D-Smart Digital Platform Kanalları 76-Ntv Spor Smart HD La Liga 77-Smart Spor HD 78-Smart Spor2 HD

*Türk Telekom Platform Kanalları 77- Tivibu Spor 377-Tivibu Spor HD

*TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ Digiturk 78-LİG TV2 79-LİG TV3

*THY EUROLEAGUE BASKETBOL Dsmart 76-NTVSPOR SMART HD

*USA NBA BASKETBOL DSMART 78-SMARTSPOR 79-SMART SPOR VE CNN KANALI

*Diğerleri Normal Uydulardan Biss Key İle İzlenebilmektedir.!
    *********************************************************************************************

Bende ise AÇIK olan MAÇLAR ve LİGLER Şöyle;

1-TÜRKİYE SPOR_TOTO SÜPER LİGİ= 5 ŞAMPİYONLAR YETİYOR.! (9 MAÇ ALIP SIKILMANIN ANLAMI YOK BENCE.?)

2-İNGİLTERE PREMİER LİGİ-RUSYA LİGİ-BREZİLYA LİGİ=3 LİG MAÇI BİZİM 9 MAÇIN 4 MAÇINA BEDEL BANANE AKHSR-KAYSERİ'DEN.!

3-İSPANYA LA LİGA=D-SMART 31/12/2013 KADAR AÇIK SONRA 24 AY 200TL ALINIR MI KARAR VEREMEDİM BAKICAZ.?

4-UEFA AVRUPA LİGİ+ŞAMPİYONLAR LİGİ=D-SMART HEPSİ 25/02/2014 KADAR AÇIK MAÇLAR.!

5-FRANSA LİGUE 1= TTNET ABONESİ OLDUĞUM İÇİN 1 YIL 6,90TL DENİYOR ALSAMMI BİLEMEDİM O LİGE BU YIL İYİ TRANSFERLER
    YAPILDI FALCAO+CAVANİ+İBRAHİMOVİÇ+THİGA SİLVA+MOUTİNHO+ABİDAL+JAMES RODRİGEZ GİBİ BİR ÇOK YILDIZ VAR..!

6-ALMANYA LİGİ=HER YIL OLDUĞU GİBİ BU YILDA TRT SPOR VE TRT HD İZLENMEKTEDİR VE PEP NELER YAPAR GÖRÜCEZ.?
    ************************************************************************************************

*DİP NOT:
    BAZILARI DİYEBİLİR NE GEREK VAR BU KADAR MAÇA DİYE AMA İŞTE ZEVK MESELESİ HOBY VE İDDAA'DAN TUTTURMA

ORANINIZ NE KADAR TAKİP EDERSENİZ EMİN OLUN OKADAR ARTIYOR 1HAFTA TUTMASA 2. HAFTA MUTLAK EN AZ 150TL ÇIKIYOR..

ODA DİGİTURK+DSMART+İNTERNET FATURAMA YETİYOR GİBİ BİŞEY

Şimdi Siz Değerli Arkadaşların Seviyeli Görüşlerini ve Mevcuttaki Paketlerini Alalım Öneri Olarak...
    ************************************************************************************************

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 16 Ağustos 2013; 22:29:42 >

• İngiltere ligi
    Brezilya ligi
    Rusya Ligi
    Beko Basketbol Ligi
    Bunların 4ü 10 tl sen ayrı ayrı yazmışsın 10 tl diye
    Bu arada bende şampiyonlar paketi ile spor extra yı almayı düşünüyorum bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: PleasantSinger0

İngiltere ligi
    Brezilya ligi
    Rusya Ligi
    Beko Basketbol Ligi
    Bunların 4ü 10 tl sen ayrı ayrı yazmışsın 10 tl diye
    Bu arada bende şampiyonlar paketi ile spor extra yı almayı düşünüyorum bakalım

Ayrı Yazmamdaki neden belli ama kavrayamamışsın 1.si bunu böyle gülerek değilde normal insanlar gibi yazsan daha mantıklı
    Olurdu zaten FUTBOL maçlarını kasdettim fark ettiysen ki fark edememişsin Euroleague Basketbol bile DSMART içine koymadım
    Artık NtvSporSmart'da Taahhütlü 10TL Taahhütsüz 25TL ben sadece Futbol Maçlarını kasdettim tekrar diyorum...
    BEKO BASKETBOL LİGİ 9,90TL olduğunu bende biliyorum 3ü1 arada diye yazdım iyi oku
    Neyse bi yanlış anlaşılma olmuş sanırım.? 5 maç+3 lig kastım buydu 9,90tl diye mantıklı seçim 5TL fazla vermektense 9maça
    5+5=10tl 3 Ligi izle daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 28 Temmuz 2013; 12:05:00 >

• altinbas07 kullanıcısına yanıt
    Ben buradan bahsediyorum ilk defa alacak birisi her birini 10 tl sanabilir ...
    2- İNGİLTERE PREMİER LİGİ = *DİGİTURK DİGİTAL PLATFORM *THT.9,90TL *THTSZ. 11,90TL

3- BREZİLYA SERİE A LİGİ = *DİGİTURK DİGİTAL PLATFORM *THT. 9,90TL *THTSZ 11,90TL

4- RUSYA PREMİER LİGİ = *DİGİTURK DİGİTAL PLATFORM *THT. 9,90TL *THTSZ 11,90TL
    3ünü bir yazıp fiyatını yazabilirdin şimdi ilk defa alacak birisi burayı okuyunca her birini 10 tl sanabilir
  • Kararsız kaldım hepsini aldım ama emin olun insan neye bakıcağını şaşırıyor

Digiturk - Tivibu - D-Smart
    Digiturk ( Süper Lig Full - Flim paketi - Belgesel - Sporsever - HD )
    D-Smart ( Maxi + Sinema + HD )
    Tivibu ( Maxi )

İzleyeceğim ligler

Spor Toto Süper Lig - La liga - Fransa - Turkhish A. Euroleague - İtalya - Uefa Avrupa - Şampiyonlar Ligi - Bundesliga - NBA - Bazen smart sporda portekiz ligide veriliyor

Benim için en önemlisi spor toto süper lig ve fenerbahçemin maçları diğer ikiside NBA ve Turkhish A. Euroleague

Aylık ödeme tuttarım 100 TL ve üçüde 12 ay sözleşmeli Tivibu Fiber internetle birlikte verildi 3.5 tl alınıyo aylık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 28 Temmuz 2013; 12:22:12 >
  • Ben Brezilya ligini takib etmiyorum unlu yildizlari hep disarda rusya ligide zevk vermiyor digerleri izlenmeli tsbi benim gorusum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @The Chevin Kardeşim ben 6,90TL sanıyordum demek Fibernet müşterilerine 3,5TL bilgim yoktu öğrenmiş oldum...
    @Mevlana Celaleddin Kardeşim Katılıyorum Brezilya Ligi Biraz Çapan Düştü Santos ve Shaktarın brezilyadan aldığı 3tansfer sonrası
    Diyebilirim ama yinede bizim örneğin AKHİSAR BLD.-KAYSERİSPOR maçından iyidir aynı Şekilde Rusya ligide..
    Son olarak LA LİGA Alınır mı.? 24ay 200TL.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 28 Temmuz 2013; 12:41:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PleasantSinger0

Ben buradan bahsediyorum ilk defa alacak birisi her birini 10 tl sanabilir ...
    2- İNGİLTERE PREMİER LİGİ = *DİGİTURK DİGİTAL PLATFORM *THT.9,90TL *THTSZ. 11,90TL

3- BREZİLYA SERİE A LİGİ = *DİGİTURK DİGİTAL PLATFORM *THT. 9,90TL *THTSZ 11,90TL

4- RUSYA PREMİER LİGİ = *DİGİTURK DİGİTAL PLATFORM *THT. 9,90TL *THTSZ 11,90TL
    3ünü bir yazıp fiyatını yazabilirdin şimdi ilk defa alacak birisi burayı okuyunca her birini 10 tl sanabilir

Haklısınız yeni fark ettim bende 3 ligi neden belirtmediniz anladım özürdilerim bu arada teşekkürler düzeltmen için

• Bu aralar cordoza takintisi var geldi gelmiyor bskslim ne olacak spor hayatir macsiz sporsuz bir dunya dusunemiyorm fenerin basket ve futbol maclarinin hepsini tribunden izlerim tabi ic saha yakin olrsa disari maclarida oluyor canli izlemek ayri zevk

• quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

@The Chevin Kardeşim ben 6,90TL sanıyordum demek Fibernet müşterilerine 3,5TL bilgim yoktu öğrenmiş oldum...
    @Mevlana Celaleddin Kardeşim Katılıyorum Brezilya Ligi Biraz Çapan Düştü Santos ve Shaktarın brezilyadan aldığı 3tansfer sonrası
    Diyebilirim ama yinede bizim örneğin AKHİSAR BLD.-KAYSERİSPOR maçından iyidir aynı Şekilde Rusya ligide..
    Son olarak LA LİGA Alınır mı.? 24ay 200TL.?

La liga da mslum 2 takim var onlarda olmasa izlenmez yani 2.si arayi aciyor zevk kalmiyor

• Bu sene olmasa da seneye bundesligayı da ya lig tv ya dsmart alır. Memlekette maç izlemek için tüm platformları almak lazım artık. Çok acı bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

Bu sene olmasa da seneye bundesligayı da ya lig tv ya dsmart alır. Memlekette maç izlemek için tüm platformları almak lazım artık. Çok acı bir durum.

Bence biraz zor 2014/2015 yılına kadar TRT'de diye biliyorum...
  • Faydali bir topik olmus

• Teşekkür ederim üstadım bir eksik varsa tamamlayın son olarak italya ispanya ve ingiltere fa cup ekledim
  • Hollanda ligide baya izleniyor

• Emeğe sağlık
  • şimdi öncelikle arkadaşlar size en ucuz maç izleme yöntemini söyleyeyim
    Öncelikle Digitürk Türksattan Ligtv abonesi olursanız ucuza gelir Şampiyonlar paketi 41 TL
    Sonra Bir Lnb alıp bağladığınızda İdman Azerbaycan kanalını çekersiniz idman azerbaycan kanalı ile ise

formula 1 izlersiniz yeter heralde :)
    Hem zaten fog tv hollanda ve 1 üst düzey lig
    trtde almanya ligini yayınlıyor

böylece ayda 41 TL ye
    Aşağıdaki Ligleri izleyebilirsiniz
    Futbol
    Spor Toto Süper Lig
    Şampiyonlar Ligi
    UEFA Avrupa Ligi
    Barclays Premier League
    La Liga
    Serie A
    Almanya Bundesliga
    Ukrayna Ligi
    FA Cup
    FA Community Shield
    Azerbaycan Premier Ligi
    İspanya Kral Kupası
    Hollanda Ligi
    Azerbaycan Lig Kupası
    Basketbol
    NBA

• Diğerleri neysede NBA'yi CNN Türk ve Smartspor'dan izlemek başka diye düşünüyorum , yorumcular çok iyi çünki Kaan Kural ve Orkun Çolakoğlu.La liga içinde geçerli Ercan Taner çok iyi.Ayrıca bende bu sene şampiyonlar paketi alanlara akıl erdiremedim tercihtir tamamda anadolu kulüpleride çok iyi transferler yaptı özellikle kaspımpaşa antalya bide eskişehir bugün n'diayeyi aldı 5 tl için değmez bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 28 Temmuz 2013; 16:05:34 >
  • Benim için önemli olan Fenerbahçe nin yarıştığı branşlardır,,futbol,basketbol,voleybol vs..bunun içinde Digitürk ve Dsmart yetiyor bana NBA da ekstrası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Chevin

Diğerleri neysede NBA'yi CNN Türk ve Smartspor'dan izlemek başka diye düşünüyorum , yorumcular çok iyi çünki Kaan Kural ve Orkun Çolakoğlu.La liga içinde geçerli Ercan Taner çok iyi.Ayrıca bende bu sene şampiyonlar paketi alanlara akıl erdiremedim tercihtir tamamda anadolu kulüpleride çok iyi transferler yaptı özellikle kaspımpaşa antalya bide eskişehir bugün n'diayeyi aldı 5 tl için değmez bence.

spiker tercih meselesi
    zaten idman tv spikeride türkçe anlatıyor Azerbaycan lehçesi sadece
    ben azerbaycan spikerlerini beğeniyorum tercih meselesi ilk dediğim gibi

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.