Şimdi Ara

2013/2014 SEZONU LİG MAÇLARI HANGİ KANALDA HANGİSİ TERCİH EDİLMELİ.? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
62.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xLeqendBoy

quote:

Orijinalden alıntı: The Chevin

Diğerleri neysede NBA'yi CNN Türk ve Smartspor'dan izlemek başka diye düşünüyorum , yorumcular çok iyi çünki Kaan Kural ve Orkun Çolakoğlu.La liga içinde geçerli Ercan Taner çok iyi.Ayrıca bende bu sene şampiyonlar paketi alanlara akıl erdiremedim tercihtir tamamda anadolu kulüpleride çok iyi transferler yaptı özellikle kaspımpaşa antalya bide eskişehir bugün n'diayeyi aldı 5 tl için değmez bence.

spiker tercih meselesi
    zaten idman tv spikeride türkçe anlatıyor Azerbaycan lehçesi sadece
    ben azerbaycan spikerlerini beğeniyorum tercih meselesi ilk dediğim gibi

Merakımdan soruyorum AZ TV idman dediğiniz kanal HD yayınmı ?

• quote:

quote:

quote:

Diğerleri neysede NBA'yi CNN Türk ve Smartspor'dan izlemek başka diye düşünüyorum , yorumcular çok iyi çünki Kaan Kural ve Orkun Çolakoğlu.La liga içinde geçerli Ercan Taner çok iyi.Ayrıca bende bu sene şampiyonlar paketi alanlara akıl erdiremedim tercihtir tamamda anadolu kulüpleride çok iyi transferler yaptı özellikle kaspımpaşa antalya bide eskişehir bugün n'diayeyi aldı 5 tl için değmez bence.

spiker tercih meselesi

aztv ile idman tv nin görüntüleri çamur gibi .

Zaten artık turksatta yoklar. Azerilerin yeni uydusu azersata geçtiler

• Fog tv Hollanda ligini yayınlıyormu.?
    Ben Samanyolu Haber diye biliyordum.?
  • küçük bi dipnot sporextra paketi yeni sezonda 14.99 olacak taahhütsüz fiyatı yanlışta olmasın ya 14.99 yada 15.99 dedi MH. aklımda kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: poison06

küçük bi dipnot sporextra paketi yeni sezonda 14.99 olacak taahhütsüz fiyatı yanlışta olmasın ya 14.99 yada 15.99 dedi MH. aklımda kalmadı

O zaman Taahhütlü fiyatta artar.? enteresan inşallah taahhütlü aralığa kadar 9,90TL Devam eder...
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

quote:

küçük bi dipnot sporextra paketi yeni sezonda 14.99 olacak taahhütsüz fiyatı yanlışta olmasın ya 14.99 yada 15.99 dedi MH. aklımda kalmadı

O zaman Taahhütlü fiyatta artar.? enteresan inşallah taahhütlü aralığa kadar 9,90TL Devam eder...

12.99 yada 11.99 dediler taahhütlüyede. bende şuanki fiyattan aldım 1 yıl 9.99 a bakalım ne zaman artış olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poison06 -- 28 Temmuz 2013; 17:13:52 >
  • quote:

quote:

quote:

12.99 yada 11.99 dediler taahhütlüyede. bende şuanki fiyattan aldım 1 yıl 9.99 a bakalım ne zaman artış olacak

Ne zaman bugün mü.?
    Banada geçen yıl Türkiye kupası gelecek 11,90TL taahhütlü dediler fransa liginide alıcaz dedler 9,90TL devam ediyor 1yıldır
    Umarım yine müşteri kandırmıyorlardır.?
    Zaten 2yıl önce yani 2011de 5,90TL idi sonra 9,90TL oldu şimdi 12TL olması yanii....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 28 Temmuz 2013; 17:36:24 >

• Konuyu D-Smart bölümünde de açılmalı. Ama yararlı ve bol yorumlu bir konu olcağa benziyor . Hayırlı olsun. Herkes bütçesine göre istediğinin en uygun fiyata alıp izleyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wapcep_scrol

quote:

quote:

quote:

spiker tercih meselesi

aztv ile idman tv nin görüntüleri çamur gibi .

Zaten artık turksatta yoklar. Azerilerin yeni uydusu azersata geçtiler

Az Tv ve idman tv kendi uydularından çok kaliteli yayın yapıyorlar
    türksat(ligtv 3) ve idman tvyi izlemiş biri olarak kalite eşit gibi

• quote:

quote:

quote:

spiker tercih meselesi

Bir Azeri bakanın açıklaması ve Maile Gelen cevaba göre seneye HD yayına geçiyorlar
    sd kaliteside o kadar kötü değil bence

• Öncelikle tebrik ederim, güzel bir liste ve analiz olmuş. İlk bakışta biraz karışık fakat inceledikçe detaylar kendini ortaya çıkarıyor.

İçerik olarak spor tutkunu değilim fakat spor olmadan da olmaz. İzlediğim yayın içeriği + fiyat dengesi benim için önem taşır ve buna göre tercihimi yaparım.

Yaklaşık 3 ay önce Digiturk aboneliğimi iptal ettim. Digiturkplay üzerinden üzerinden izliyorum tüm süper ligi, daha hesaplı geliyor bana. Bir sefer süper lig sezonluk pakete 239 TL verdim. Yayın içeriğini TV'ye aktararak HD kalitesinde izliyorum. Digiturk'ü sadece spor içeriğinden dolayı tercih ediyorum.

Günlük kullanım için ise D Smart tercih ediyorum. Mega + SporXtra HD PVR kullanıyorum. Aylık 28 TL ödüyorum. Spor, belgesel ve sinema yönünden D Smart ihtiyaçlarımı daha çok karşılıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne zaman bugün mü.?
    Banada geçen yıl Türkiye kupası gelecek 11,90TL taahhütlü dediler fransa liginide alıcaz dedler 9,90TL devam ediyor 1yıldır
    Umarım yine müşteri kandırmıyorlardır.?
    Zaten 2yıl önce yani 2011de 5,90TL idi sonra 9,90TL oldu şimdi 12TL olması yanii....

3-4 gün önce hem online canlı destekten hemde telefonla konuşarak öğrendim 2 MH temsilciside aynı fiyatları verdiler ve yeni sezonda zamlanacak dediler valla bende atladım inanıp bakalım nolacak

• Çok güzel bir çalışma olmuş. Teşekkürler.

Benim için önemli olan basketbol maçları. Digiturk'ten BBL'yi takip ediyorum. Futbol maçları olarak da Fenerbahçe'nin ve diğer önemli maçları takip ediyorum. Babam da tam tersine tüm futbol maçlarını izliyor.

Ayrıca Euroleague hastasıyımdır, onun için de mecburen D-Smart almak zorunda kaldım. Önceki yıllar ne güzel NTV Spor veriyordu... D-Smart ile artık Nba maçlarını da takip etmeye başlarım.

Bu durumda aylık 120 TL gibi bir masraf oluyor. Ama yapacak da bir şey yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: koray5006

Çok güzel bir çalışma olmuş. Teşekkürler.

Benim için önemli olan basketbol maçları. Digiturk'ten BBL'yi takip ediyorum. Futbol maçları olarak da Fenerbahçe'nin ve diğer önemli maçları takip ediyorum. Babam da tam tersine tüm futbol maçlarını izliyor.

Ayrıca Euroleague hastasıyımdır, onun için de mecburen D-Smart almak zorunda kaldım. Önceki yıllar ne güzel NTV Spor veriyordu... D-Smart ile artık Nba maçlarını da takip etmeye başlarım.

Ben Teşekkür ederim beğendiğiniz için evet ay sonu 100-150TL gibi bir tutar çıkıyor FUTBOL Sevdası yüzünden ama onsuzda
    Bir Hayat zor gibi bişey bende @The Chevin katılıyorum ne izleyeceğini şaşıyor insan bendede evde şunlar mevcut...
    *
    1-Digiturk Paketim=Giriş+Belgesel+Sporsever+Çocuk+Film Paketi+5 Şampiyonlar+Spor Extra+HD Plus IQ Cihaz=77TL
    2-Dsmart Paketim=Maxi Paket+Sinama Paketi+Spor Kanalları+HD Paket=21,90TL
    *2 Paket=99TL
    **La Liga Almakta Karamsarım Düşünüyorum.? 24ay*200TL Alınırmı ki..?.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 29 Temmuz 2013; 8:31:00 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: koray5006

Çok güzel bir çalışma olmuş. Teşekkürler.

Ben Teşekkür ederim beğendiğiniz için evet ay sonu 100-150TL gibi bir tutar çıkıyor FUTBOL Sevdası yüzünden ama onsuzda
    Bir Hayat zor gibi bişey bende @The Chevin katılıyorum ne izleyeceğini şaşıyor insan bendede evde şunlar mevcut...
    *
    1-Digiturk Paketim=Giriş+Belgesel+Sporsever+Çocuk+Film Paketi+5 Şampiyonlar+Spor Extra+HD Plus IQ Cihaz=77TL
    2-Dsmart Paketim=Maxi Paket+Sinama Paketi+Spor Kanalları+HD Paket=21,90TL
    *2 Paket=99TL

Alıntıları Göster
    quote:

La Liga'dan 2 maç zaten Ntv Spor'da olacak, diğer 8 maçı Ntv Spor Smart verecek. Ayrıca La Liga'da öyle kaliteli bir lig değil, sonuçta ligi Barcelona ve Real Madrid domine etmiş durumda. Diğer takımlarında gücü zayıf... Premier League olsa +10 TL direk verilir...

• Selam,

Digiturk şampiyonlar paketi almayı planlıyorum HD yayın olarak en uygun fiyat ve kampanya hsngisidir? kullanan veya bilgisi olan var mıdır?
  • Güzel bir konu olmus tebrikler konuyu açan arkadaşa.Şahsi fikrim ingiltere premier ligini izlemek için bile digitürk sporsever paketi alınabilir.
  • Öncelikle herkese iyi bayramlar,

S.T.Süperligi
    T. Basketbol ligini Digitürkten
    Ve
    Şamiyonlar ligi
    Avrupa ligi
    İngiltere Premier lig
    İspanya La liga
    Almanya Bundesliga
    İtalya Seri A
    Fransa lig 1
    Nba
    Euroleague
    F1
    + Vaktim olursa; İngiltere Championship,
    Brezilya seri A
    Arjantin Açılış-Kapanış ligi
    Güney Amerik Sudamericana ve Libertadores Kupalarını server' dan izliyorum.

Yani Bizim Süper lig ve Basketbol ligi maçları hariç geri kalan hepsini Sky İtalia , Fox Sports (italya) Canal + Spor, cyfra, Jsc Sports, Sky Bundesliga, Digital +, Nova Sports, Bein Sports.

Hepsini full hd mgcamd server' dan izliyorum. Benim için en ekonomiği bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epsotel -- 18 Ağustos 2013; 23:30:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel derleme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Fog tv Hollanda ligini yayınlıyormu.?
    Ben Samanyolu Haber diye biliyordum.?

Hollanda fog tv de

turksatta ücretsiz izliyorum şu an ama sd kalitesi çok düşük kanalın

az tv den hiç değilse şampiyonlar ligini izliyorduk o da taşıdı kendi uydusuna kanalları

elle kendin lnb taksan çeker diyor kimi yerlerde

çok az bir derece fark varmış turksat ile
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.