Şimdi Ara

2013-2016 Honda Civic HB Ana Konu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.347
Cevap
35
Favori
249.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'de ki satış tarihine uzaklık hiç değişmiyor. Japon modeller nedense hep avrupadan 1-2 yıl sonra bize geliyor. Basiretsiz distribitörler yüzünden galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

Leon alınacak araba değil bence

bencede
  • Bir kullanıcıya ait 9th Civic fotoğrafları
     2013-2016 Honda Civic HB Ana Konu

• Bu arabadaki iç tasarım insanı cezbediyor. Bu konuda önceki modelden daha iyi bence..
    Navigasyonun altına eklenmiş olan çift işlevli digital klima hava katmış.
    Ama dış tasarım derseniz, bence eski kasa daha güzel.. Her ne kadar bu modelin beyazını beğensem de..

Dış tasarımda eskiyi, iç tasarımda ise yeniyi beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: kafkant

DETAYLI BİR İNCELEME İÇİN...

http://www.youtube.com/watch?v=llINzLR21NY

Hemen ekleyeyim:)

Video güzel ve detaylı olmuş....

Ancak bu arabaya yeni kasa demek hiç doğru değil bence... Sadece ii bir makyaj geçirmiş...
    Bagaj derinleşmiş... ama bu zannedersem arka stopların yerinin değişimiyle alakalı bir sonuç olmuş...
    Konsol tasarımı sedan ile aynı sayılır. ama ekran yerleşimi eski seriden...
    Ses,konfor,güç,vites,yol tutuşu, frenler gibi konularda eskisi ile aynı olduğunu düşünüyorum. en azından videodan bunu anladım...

Kendi arabamı çok seven biri olarak yanlızca fazla kullandığımdan yakıt sıkıntısı çektiğimi söyleyebilirim...
    Keşke otomatik vites gelseydi de balıklama atlayabilseydim... Ama düz vites düşündürmüyor değil...
    Gelsin fiyatlar açıklansın sonra duruma bakacağız...

nisan diyorlardı ama hala ses soluk yok... ne zaman geleceği konusunda birşey duyan var mı acaba???

• quote:

Orijinalden alıntı: hackersun

Arac fiyati tas catlasin 35000 olsa ÖTV KDV eklenince 57000 eder. Dizel civic ben bu fiyata bekliyorum.
    Yalniz aracin yakit deposu ortadaymis, arka koltuga oturunca zeminde tuhaf bi yukseklik varmis.
    Tasarim ilginc galiba.
    Birde Focus HB ile karsilastirildiginda sadece degiskenlik disiplininde ( arka koltuklarin farkli katlanma sekilleri) üstünlük saglayabilmis.

eskiledede öyle... şöför koltuğunun altından ortasına doğru denk geliyor...
    ağırlık merkezi ile ilgili bir durum... arkada ağırlıkta olmayınca arkadan çok kaymada yapmıyor doğrusu....

koltuk değişkenliği süper oolan bir araç bu... her ihityacımı görebiliyorumm... neredeyse küçük bir ticari bile diyebiliriz bagaj konusunda =)

• Hayırlı cumalar
  • aldığım bilgiye göre kesin olmamakla beraber baz fiyatı benzinlinin 44bin olacakmış
  • Türkiye'deki dizel kalitesinin motora uyumu konusunda testlerine başlandığı kimi forumlarda yazmakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

Hayırlı cumalar

hayırlı cumalar der iken...........

Nasreddin hoca geldi aklıma

Nasreddin Hoca, eşeğine binmiş kasabaya gidiyormuş. Yolda bir tanıdığı sormuş: 
    - Hayrola Hoca, nereye böyle?
    - Cuma namazına gidiyorum.
    - Nasıl olur, bu gün Çarşamba.
    Hoca, altındaki eşeği göstererek:
    - Böyle bir eşeğin olursa, ancak Çarşambadan yola çıkıp, Cuma namazına yetişebilirsin.
  • Hoca yürüyerek gitse daha erken varırmış
    eşşeği de ne küheylanmış ama
  • quote:

Türkiye'deki dizel kalitesinin motora uyumu konusunda testlerine başlandığı kimi forumlarda yazmakta.

abartıyorlar bence ama...
    3. Dünya ülkesinden birindeyiz sanki....

o kadar marka ve araç var dizelle çalışan... onara birşey olmuyorda buna mı olacak... olsaydı toyotaya olurdu o zaman...
  • 3. dünya ülkesiyiz zaten
    hem de en altında
  • quote:

Türkiye'deki dizel kalitesinin motora uyumu konusunda testlerine başlandığı kimi forumlarda yazmakta.

Bmw'nin ve Mercedes'in dizelleri senelerdir piyasada yakıttan birsey olmaz abartılmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip.
  • Ben de bugün honda'nın rekabet edemeyeceklerini belirtip "civic için dizel motor getirmeyeceğini" duydum ikinci ağızdan, arkadaş honda da çalışan yakını olduğunu, onun söylediğini aktardığını söyledi. Hatta o da dizel civic bekliyormuş ama gelmeyeceğini öğrenince vazgeçmiş "başka araba bakıyorum" şimdi dedi...
    Yani yazmayacaktım buraya ama bakıyorum haberler hep "bayiye sordum şuraya sordum buraya sordum" şeklinde olunca paylaşayım istedim...
  • Yakıt bahane ya...
    honda dizele geçip motordaki haklı ününü gölgelemek istemiyor
  • millet en son sıkıldım bu dizeli beklemekten gittim bayiye bana ayın 20 sinde gelecek ve confort 59 binden başlayacak dedi sport modelide 64 olacakmış ama burada bodrum bayisi kazığı da olabilir başka bayide belki fiyatı daha düşüktür
  • son haber olarak ; baz model 60.000 ve ekstra donanımlısı da 63.000 tl dendi ayrıca maYısın ilk yarısı gelecekmiş. fiyat yüksek gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafkant -- 11 Nisan 2013; 13:26:25 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.