Şimdi Ara

2013-2016 Honda Civic HB Ana Konu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.347
Cevap
35
Favori
249.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • honda biraz uçmuş fiyatta bence 54-59 fiyatlarında olmalıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkant

son haber olarak ; baz model 60.000 ve ekstra donanımlısı da 63.000 tl dendi ayrıca martın ilk yarısı gelecekmiş. fiyat yüksek gerçekten.

Oha ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz önce Honda bayii'sinden aradılar, 20 Nisan'da Türkiye genelinde tüm bayii' lerde aracın lansmanı yapılacakmış. Aracın 61000 TL ve 64000 TL iki farklı donanım fiyatı olacak bilgilerinize.

Edit: Araçlar dizel manuel. Otm. Yıl sonu belki deniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balance_72 -- 11 Nisan 2013; 13:36:59 >
  • mercedes C180 alırım o fiyata
  • 70 veriri c 180 alırım hakkatten
  • Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Allah daha çok versin. Demek ki satılıyor yoksa bu adamlar böyle cesur bir şekilde fiyatları yükseltmezler. Dizel HB ile benzinli HB arası 20 bin fark ohh mis. Akşam akşam ağzımı bozdum gene.

Satılıyor derken yanlış anlaşılmasın tüm üreticiler yeni yıla yeni kazıklar ile girdiğini anlatmak istedim. Örneğin toyota auriste 49 binlerdeyken yeni premium paketleri ile 64 binlere dayandirdilar. Adamlar hertürlü satacaklarindan emin demek ki .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilsultan -- 11 Nisan 2013; 21:20:12 >
  • Yakında satışı başlanacakmış, 1.6 dizel 64.000...
  • Cok pahalı bu fiyatlara tutmaz elegance sedan Civic alınıp 13 bin tl benzin parası yapılır.

• kendisini amorti edinceye kadar kaç kere satılır o araba
  • satamaz honda bu fiyata adamalar sanki elektirikli araba yapmış fiyata bak
  • Maalesef pahalı üst motorları satamadıkları için firmalar 1.6 motor fiyatına yüklendiler firmaların işine geldi 2.0'ın vergisinin artması
    Rakiplerinin de baz fiyatı 60 bin

Yeni Golf 1.2 TSI 105 PS BlueMotion Technology Midline Plus 44.200 TL
    Yeni Golf 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Comfortline 59.300 TL

ford focus
    Trend 1.6i 125PS 5K 44.695 TL 44.695 TL 43.380 TL
    Style 1.6TDCI 115PS 5K 60.045 TL 60.045 TL 58.270 TL(90 beygir olani almadim)

Megane
    Yeni Megane Joy 1.6 16v 110 bg 38.500 TL
    Yeni Megane Joy 1.5 dCi EDC 110 bg 55.500 TL(90 beygir olani almadim)
    Yeni Megane HB GT-Line Energy 1.6 dCi 130 bg Euro 5 63.000 TL
  • İnanın araçların bu yılki fahiş fiyat artışlarını görünce, gizli bir ittifakın var olduğuna neredeyse hiç şüphem kalmadı. Ben de bu fiyatlara istedikleri talebi yakalayamayacaklarını düşünüyorum. Bence fiyatları şişirip ardından bir kampanya başlığı altında 3-5 bin indirim yaparlar. Yurdum insanı da ucuza araba aldım diye sevinir artık. Tüm otomobil üreticilerine
  • Dizellerin fiyatı çok yüksek olmuş. 61 bin den başlıyor full donanım 64 bin TL.
  • çok ya. araba da değişiklik de yok sadece dizel farkı var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55 bin tl hakkıydı. 64 bin çok fazla ya. 2 haftadır dizel civic fiyatlarını bekliyordum elim böğrümde kaldı, kahretsin..
  • Yaklaşık bir senedir bu aracın lansmanını bekliyordum, bu süre içinde benzer birçok model için kendi isteklerim doğrultusunda araştırma yaptım.
    Benim düşünceme göre şu anda hondanın araçlarına sunduğu özellikler zaten toyota ve diğer avrupalı rakiplerinin biraz gerisinde.
    Bunun yanısıra honda türkiyenin de pazardaki müşteri beklentilerine kayıtsız ve kar amaçlı yaklaşımı beni düşündürüyordu.
    Sonuçta bu araç için ingilterede geçen yıl satışa çıkan özellikler için takriben 55.000 hadi biraz da karımızı yükseltelim düşüncesiyle 58-60.000 maksimum fiyat olabilir diye düşünmüştüm ki...
    61.000 baz model, 64.000 full modell benim honda globale olan ufacık ümitlerimi de yerle bir etti.
    bu fiyatlardan sonra bir senedir beklediğim honda civic hb'e elveda derim birdaha da dönüp arkamı bu araca bakmam
    sonuçta üretici devamlılığı sağlamak istese tüketicilerin beklentilerine cevap vermeye çalışır, kar etmek isterse de fiyatı bu kardeşim isteyen alır der.

• 11 nisan kocaeli derince liman yolu

2013-2016 Honda Civic HB Ana Konu
  • civic dizel alacam da bu fiyat nedir ya toplu mail mi atsak ne yapsak
  • abi 52.500 e cam tavanlı dizel her bi donanım olan araba aldım inanın benimde çok hoşuma gidiyor bu kasa degilde bir önceki kasa civic hb ama kusura bakmayın gerizekalı yok öyle 64 bin verecek para kolay kazanılmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.