Şimdi Ara

2013-2016 Honda Civic HB Ana Konu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.347
Cevap
35
Favori
249.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı çakmaktaş gibi ittiriyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

bugün izmir çamkıranda zafer bey (patron) ile görüştüm
    nisanda gelecekmiş hb dizel
    fiyat 60-62 gibi olur sanırım dedi
    2 farklı donanım olacakmış
    tüm bilgi bu

8şubatta yazmışım
    61.000 ve 64.000 fiyat
    2 donanım doğru çıktı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahse konu diğer marka dizellere baktım

eğer doğru ise
    1.6 120hp 300 tork hondayı
    1.4 veya 1.6 90-105hp 205tork motorlarla kıyaslamışlar

yazıktır günahtır

ayrıca tam donanım listesi çıksın
    bakarız diğer özelliklerine

ve akıllı bir iş yapan hondayıda yeriyorlar otomatik yok diye
    dizel(yüksek tork) ve otomatik bir arada sorun demektir
    honda bu riski almamış
    aklıllı adamlar

sanırım bu hafta sonu lansmanı yapılır
    gider bakarız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hala aracının marka ve modelini yazmamışsın

beklentilerini karşılayan aracı bizde öğrenelim

Abi Sakamisin Auris skypack active dizel kaç kere yazıcam acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: hackersun

Bu aracin 55000 TL uzerine satilan her rakam direkt cebe indirme politikasidir.
    Taş catlasin 30 bin TLlik arac ÖTV KDV ile 50 bin olur hadi distribitor bayi drrken 56-57 i gecmemesi gerekir.
    64 ne demek yahu! Kime ne satiyosunuz siz!
    Ayni sekilde CRV 1.6 Dizel icin 85-90 diyolar.
    Teknik olarak mumkun mu ya!
    Adamlar 4 ceker dizel otomatik %80 ÖTVli SUVlarini veriyo o fiyata!
    Honda keriz avina cikmis!

Malesef haklısınız sonuna kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

quote:

hala aracının marka ve modelini yazmamışsın

beklentilerini karşılayan aracı bizde öğrenelim

Abi Sakamisin Auris skypack active dizel kaç kere yazıcam acaba

mobilden bakınca imzan gözükmüyor bu nedenle öğrenmek istemiş.
    quote:

Orijinalden alıntı: hackersun

Bu aracin 55000 TL uzerine satilan her rakam direkt cebe indirme politikasidir.
    Taş catlasin 30 bin TLlik arac ÖTV KDV ile 50 bin olur hadi distribitor bayi drrken 56-57 i gecmemesi gerekir.
    64 ne demek yahu! Kime ne satiyosunuz siz!
    Ayni sekilde CRV 1.6 Dizel icin 85-90 diyolar.
    Teknik olarak mumkun mu ya!
    Adamlar 4 ceker dizel otomatik %80 ÖTVli SUVlarini veriyo o fiyata!
    Honda keriz avina cikmis!

Yurtdışında benzili dizel arsı fark 2-5 bin arası değişirken her nedense Türkiye'de 10 dan aşağı düşmüyor. Devlet söğüşleme politikalarına ses çıkarmadığı sürece de bu iş böyle devam eder. Şurada eleştiren de topu topu 10 kişi, 10 dan 8 i de koşar gider alır. Türkiye'de bilinçli tüketici olmadığı için söğüşe devam................. İlk 5 ayda 5 tane satılmasın bak ne oluyor!

• Ondan önce yazdım zaten, bu araç bu fiyata gelmese idi kesinlikle alacağım bir araba ama beni çok aşıyor başlangıç donanimda ne varda 61bin tl..

• Arkadaşlar daha önce de belirttiğim gibi yaklaşık 1 yıldır bu arabayı bekliyordum. hatta kendimi 60.000 için bile alıştırmıştım.
    ama üç gün önce satış temsilcisinden 61.000 baz 64.000 full kelimesini işitince (sanırım kendiside telefondaki 10sn.lik sessizlikten anladı)
    gemileri yakma noktasına geldim. elimde meşale mayıs ayını bekliyorum.
    Şimdilik alternatif olarak (içim kan ağlıyor ama ) Ford focus 1.6 TDCİ 115 bg Titanyum düşünmekteyim.(yetişemezsem veya pazarlık iyi geçmezse style olacak)
    bana seçimim için objektif olarak eleştiri yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum.
  • Donanımları açıklandı 61bin tl lik aracın tek artisi CC onun dışında 52ye aldigim araçta camtavan 6 hoparlör diz hava yastığı geri görüş kamerası elektrikli kapanan ısıtmalı yan aynalar ve daha aklıma gelmeyen ekstradan şeyler var aradaki fiyat farkı 9 bin Tl 30 bg için degerse yorum sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 16 Nisan 2013; 1:35:09 >
  • Şu linkte fiyatlandırma ve donanımla ilgili bilgi mevcut ama en güzeli araç showroomlara gelince gidip incelemek olacaktır:)

http://www.otomobil.com.tr/yeni-2013-honda-civic-dizel-fiyatlari-teknik-ozellikleri/
  • Yeni octavia icin pahali diyoduk. Pahali arac oyle olmaz boyle olur demis Honda

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

Donanımları açıklandı 61bin tl lik aracın tek artisi CC onun dışında 52ye aldigim araçta camtavan 6 hoparlör diz hava yastığı geri görüş kamerası elektrikli kapanan ısıtmalı yan aynalar ve daha aklıma gelmeyen ekstradan şeyler var aradaki fiyat farkı 9 bin Tl 30 bg için degerse yorum sizin.

bende bunu anlatmaya çalıştım aksesuar düşkünü dediler bu yaştan sonra :)
    64000tl lik fiyata en azından otomatik vites eklenseydi alırdım.büyük ihtimalle
    otomatik gelmeyecek gelirsede 70000tl yi geceçek bu arabaya o parayıda vermem.
    zateb gelsede nasıl otomatik gelir o ayrı konu.i30 otomatiği gibi olursa zaten ömür boyu
    elveda honda :)
  • quote:

Devlet söğüşleme politikalarına ses çıkarmadığı sürece de bu iş böyle devam eder.

söğüşeyen devletin ta kendisi zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

quote:

Devlet söğüşleme politikalarına ses çıkarmadığı sürece de bu iş böyle devam eder.

söğüşeyen devletin ta kendisi zaten

aynen katılıyorum sınırdan girerken gümrük vergisi bayide satılırken ötv kdv satın alındıktan sonra yıllık vergisi benzin zaten aldı başını yürüdü
    bu gidişle sıfır araba hayallerim sadece hayal kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esesnefer -- 16 Nisan 2013; 20:44:11 >

• yahu araç yepyeni bir dizayn vs olsa tamam, zaten var olan araç makyajlanmış yeni motor seçeneği gelmiş. çok hevesliler buyursun, otomatik dizel diyenler megane a
    manuel diyenler i 30 da uygun, auris de, öyle honda kalitesi sorunsuzluğu vs diyecek olan arkadaş varsa kullandığım araç 7 senedir(110000 km) bende bakımlar dışında sadece geçenlerde rot başlarını değiştirdim, tüm maceram ilgili forumda yazılı. hatta triger bile değişmedim çünkü zincir var, yağ filtre o kadar. al sana sorunsuz araba.

megane da yakında 1,5 dci lerde yeni motor gelecek tüketim daha da düşecek ilgilenenler düşünebilir.
  • 6. 5 yıl c4 kullandık rutin bakım dışında arizasi olmadı bence her firma orta bi kaliteyi tutturdu artık

• hondada mazdada iyi pazarlanamıyor bence bu saflara vermişler araçları satılması diye valla bu fiyat nedir yaw
  • Yeni Civic HB 1.4L i-VTEC Comfort (benzinli)
    48.900 TL
    Yeni Civic HB 1.4L i-VTEC Sport (benzinli)
    51.900 TL
    Yeni Civic HB 1.6L i-DTEC Comfort (dizel)
    61.000 TL
    Yeni Civic HB 1.6L i-DTEC Sport (dizel)
    64.000 TL

10 bin fark diizelde olur mu ya yuhh
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersun13
    alternatif olarak (içim kan ağlıyor ama ) Ford focus 1.6 TDCİ 115 bg Titanyum düşünmekteyim.

Bende Focusu alternatif olarak düşünüyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydin177

Yeni Civic HB 1.4L i-VTEC Comfort (benzinli)
    48.900 TL
    Yeni Civic HB 1.4L i-VTEC Sport (benzinli)
    51.900 TL
    Yeni Civic HB 1.6L i-DTEC Comfort (dizel)
    61.000 TL
    Yeni Civic HB 1.6L i-DTEC Sport (dizel)
    64.000 TL

10 bin fark diizelde olur mu ya yuhh

Aradaki fark 12.100 tl hocam. Birde yeni kasa muhabbetine 5-6 binde ordan bir vurgun. Kısacası 2012 model benzinli ile 2013 model dizel arası 17-18 bin lira olmuş. Yeni kasa saçmalamasinin en sert hissedildiği ülke bizizdir herhalde.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.