Şimdi Ara

2013-2016 Honda Civic HB Ana Konu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.347
Cevap
35
Favori
249.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sorunsuz ve konforlu diğer 2-3 araç hangileri onlardan alalım bari honda saçmaladı madem...
  • alan olacak mı bu aracı merak ediyorum web ten berbat duruyor yarın bakmaya gidicem bakalım nasılmış foto eklerim yorumlarım yarın
  • Aero Pack adında bir donanım daha sunulmuş. Ön tamponun üst kısmı gövde rengi ve arka tampon koyu renkte tutulmuş.

Edit:Düzeltme.

2013-2016 Honda Civic HB Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurD7 -- 19 Nisan 2013; 17:51:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Aero Pack adında bir donanım daha sunulmuş. Ön tamponun üst kısmı gövde rengi ve arka tampon koyu renkte tutulmuş.

süper duruyor yakışmış bu paket kesinlikle alınmalı eğer bu araç alınacaksa

• Aksesuar Paketleri Paket İçeriği Fiyat
    Stil Paketi Spor ön panjur, krom ön sis farı , krom bagaj kaplaması, krom yan ayna, krom depo kapağı 1.975 TL

Spor Paketi Işıklı kapı eşik nikelajı, ön tampon köşe koruma, arka difüzör, yan marşbiyel, arka spoyler 3.988 TL

Konfor Paketi Kapı eşik nikelajı, yan koruyucu çıta, paçalık set, bagaj havuzu 1.091 TL

Aero Paket Gövde rengi ön tampon, arka difüzör 2.380 TL

Aero TR Paket Gövde rengi ön tampon, arka spoyler 2.007 TL

yuhh fiyatlara bak
    ARTI 2 BİN DEMEK
  • fiyata bakarak pto değerlendirenler tavsiyem
    Dacia almalarıdır
    bakın
    Lodgy modeli neredeyse full
    üstelik dizel 4.2 yakar
    üstelik navigasyon bile takılabilir
    fiyatımı?
    sadece 39.000

Hondanın neredeyse yarısı

koşun koşun kaçırmayın

böylece dilekleriniz yerine gelir

bizlerde ne yapalım
    ultra pahalı Honda ile kazıklanmış oluruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 63 oluyor neredeyse baz olan paketle beraber öeh.. yarın altunizade hondaya ugrarım isteyen olursa oradada buluşabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

fiyata bakarak pto değerlendirenler tavsiyem
    Dacia almalarıdır
    bakın
    Lodgy modeli neredeyse full
    üstelik dizel 4.2 yakar
    üstelik navigasyon bile takılabilir
    fiyatımı?
    sadece 39.000

Hondanın neredeyse yarısı

koşun koşun kaçırmayın

böylece dilekleriniz yerine gelir

bizlerde ne yapalım
    ultra pahalı Honda ile kazıklanmış oluruz

hocam tamam bencede honda hb dizel kaliteli, güzel motor, ingilterede üretiliyor konforlu
    bendede honda var ama fiyat özelliklerine göre pahalı
    donanım olarak bizim 2012 civic sedan kadar bile yok aradaki fark 15 000 tl
    ne kadarda az yaksa kaç senede çıkar bu fark

• auris fiyatına göre alınabilir bir araç ne yapalım paramız yok golf e civic e
  • Sürüş izlenimi:

• bunun otomatik şanzumanı gelir mi / gelecek mi bilen var mı?
  • otomatiği olsa düşünmeden alırdım, ilk defa içime sınan bir iç /dış tasarım gördüm bu yıl (auris, golf, V40 bunlar hayal kırıklığı oldu benim için)
    honda civic HB 2013 arka tasarımı daha iyi olabilirmiş, bir de ön cam ve direksiyon arasındaki saçma görüntü ekranı olmasaymış keşke..

• Otomatiği dizele getirseler harika olur ama zannetmiyorum, benzinliye belki gelebilir onun da kötü olan değerleri iyice fena olur. 1.6 125 benzinli mootor ve kendi otomatiğini koyması çok mu zor olurdu bilmem ki.

Haluk abi senin konuda paylaştığını görmemişim. Testte iyi zorlamalar var ama şimdilik daha çok sürüş dinamiklerini değerlendirmiş. Detaylı testini de yaparsa güzel olur ya da sizden bekliyoruz.
  • tam araştırmadan biraz ezbere kıyaslıyorsunuz sanırım

bende civic 2012 var
    bir çokda ekstra aksesuar ekledim

ama Hb de olan bizde olmayanları unutmayın
    işte şunlar;

bluetooth telefona hazır
    led gündüz farları
    4 cam otomatik kapanma ve sokıştırma kontrollü
    ayak bölümü aydınlatma
    uzaktan kumandalı cam açma kapatma
    uzaktan kumandalı ayna açma kapama

bunlara bir de 3.6 lt yakıtı eklerseniz
    bu ayarda araçları yazın bakalım kaç lira
    üstelik Hondanın sorunsuz üretiminide ekleyeceksiniz

sanırım anlatabildim

ek; 17 inch jant

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 20 Nisan 2013; 0:20:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet fanatik, fanatik filan yazıyodu biz de o ne ya hu? filan derdik.
    Çok şükür bugünleri de gördük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Aero Pack adında bir donanım daha sunulmuş. Ön tamponun üst kısmı gövde rengi ve arka tampon koyu renkte tutulmuş.

Bu Aero Pack ile güzel olmuş.

• Forumdaki bazı arkadaşların marka fanatikliğine varan ithamları beni rahatsız etti.
    Honda civic 2012 sedan benim ilk hayal kırıklığım oldu. Araç gerçekten hoşuma gitti fakat donanım olarak yeni kasasına geri görüş kamerası ve econ sistemi dışında pek birşey eklenmemişti. Emsallerine göre (corolla, jetta, focus v.b.) daha az seçenek ve donanım sunması beni üzdü. javascript:void(AddText(''))
    Daha sonra Civic HB 1.6 dizel motor için yurt dışı sitelerden araştırma yaptım ve donanım seviyesi olarak biraz daha üst seviyede olduğunu düşündüm. Bu sebeple yaklaşık nisan 2012'den itibaren sabırla Civic HB için fiyat ve lansman tarihi bekler oldum.
    Şu anda iş sebebiyle aracı görebilecek bir durumda değilim. mayıs ayında ilk işim Civic HB için bayiye gidip incelemek ve almak için pazarlık yapmak. Honda sahibi olarak şunu biliyorum ki honda kolay kolay kampanya yapmaz, bayide de ne yaparsan yap liste fiyatı dışında fiyat alamazsın. Ama yinede şansımı deneyeceğim çünkü ben piyasada bir tek bu markaya güveniyorum. Tabii sadece güven (duygusal olarak) için 57-58.000 edecek araca 64.000'i gözünü kırpmadan verecek kadar kendimi kaybetmedim. javascript:void(AddText(''))
    Sadece fiyat kırma umudum var. javascript:void(AddText(''))

Bu arada şu anda maddi imkanları açısından aşağı/yukarı 70.000 tl. lik araç bile alabiliyorum. ama şu devirde (c sınıfı) araçların 50.000'den bile pahalı olmaması gerektiğini düşünen ve C sınıfı HB veya sedan (kalite, güvenlik ve konfor üçlüsüne verdiğin parayı hak edecek kadar sahip) araç arayan biri olarak 64.000 fazla (hatta baz modele 61.000 çoook fazla).
    Sonuçta ben bu parayı kazanabilmek için çok çalışıyorum. saçma sapan araç markalarına ucuz diye para verip binmeyeceğim gibi, güvenilir markaya da çok güzel bir araç (1,5 senedir hala hayallerimi süslüyor) yaptı diye ederinden fazla verip binmeyi akıllıca bir iş gibi görmüyorum. javascript:void(AddText(''))

Ne anlattığımızı anlamayan arkadaşlar için tekrar yazıyorum:

Honda gerçekten çok güzel bir araç yapmış buna forumdaki hemen hemen herkes katılıyor.
    Zaten kendini her kulvarda kanıtlamış ve üst seviyede kalite sunan ismiyle birde 120hp 1.6dizel motorla bu aracını taçlandırmış. javascript:void(AddText(''))
    Ama bu araç için istediği fiyat, müşteriye sundukları (donanım,kalite ve konfor) ile biraz orantısız kalmış. javascript:void(AddText(''))
    Dediğim çok abartılı birşey değil bu aracın baz modeli (1.6 TDI motor için)55-56.000, tam donanımlısı 60.000 olsa bu araç 2013 yılında satış rekoru bile kırabilirdi.

• arabam.com dan alıntı test, tahmin ettiğim gibi 3.6 uçuk gelmişti biraz bana heleki istanbul trafiğinde.

Bu motor kâğıt üzerinde güçlü görünüyor. Ancak dizel ünite olmasına rağmen tork değerinin 2000 d/d’dan sonra 300 Nm ulaşması gücün geç hissedilmesine sebep oluyor. Buda rakipleri tork değerlerini 1750 d/d’dan itibaren sunarken bu motorun 2000 d/d’dan sonra sunması sürüş zevkini törpülüyor. Aracın yakıt tüketim değeri ise 3,6 litre gibi iddialı bir değere sahip. Biz testimiz sırasında ise 6,5 litrelik yakıt tüketim değeri elde ettik,kasis geçişlerinde süspansiyonun çok sesli çalıştığını söyleyebilirim.Honda Civic’in bu motoru sedanda sunmama ve dizel otomatik seçeneğinin olmayışı gibi dezavantajlar ile işinin zor olacağını belirtmeliyim

http://www.arabam.com/haber/Lansman-Honda-Civic-HB-16-Dizel-61000-TLden-Baslayan-Fiyatlari-Ile-Turkiyede-Satisa-Sunuldu/Detay-296864

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 20 Nisan 2013; 1:12:04 >

• bizim civic lerin gözünü seveyim.

her hali başka güzel.
  • Bugün lansmana katılacak olan var mı Ayışığı Honda'da 13.00'da başlayacak 19.00' a kadar devam edecek. Fuardan sonra birkez daha alıcı gözüyle inceledikten sonra izlenimlerimi paylaşırım.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.