Şimdi Ara

2013-2016 Honda Civic HB Ana Konu (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.347
Cevap
35
Favori
250.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dis elementler garantiyi bozmaz diye biliyorum..Mesela Balata,debriyaj balatasi,disk gibi seyler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vallahi ben garanti olayını düşünmüyorum bile, toyota aracımda 5 yıl garanti vardı,3 yıl boyunca hiç servise uğramamıştım, garantisinin bitmesine 5 ay kala aracın komple elktrik kablo sistemini garantiden değiştirttim, 5 yıl önce 3500 lira çıkarmışlardı.

Allah garantiye düşürecek kaza bela vermesin, ama serviste kendimi yoldurmak istemiyorum.

Aracına, multimedya sistem, cam rüzgarlığı, pas pas seti ve kapı koruma çıtası yaptıran var mı?

Multimedya için, 1500 tl 5 taksit fiyat aldım, direksiyon kumandası ile %100 uyum olan orjinal bir cihaz dediler.

Uyumlu cam rüzgarlığı, kapı koruma çıtası ve pas pas daha bakmadım.
  • buradil B kullanıcısına yanıt
    1500 Tl iyi bir fiyat bence...DVD oynatıcılı falandır büyük ihtimalle....Ben 2000 Tl fiyat almıştım İstanbul Avrupa Yakasından bir yerden adını hatırlamıyorum da...Hocam Geri görüş kamerası var mı ekranda olacak mı acaba? Bir de nerden fiyat aldınız İstanbul ? Bende düşünüyorum açıkcası...
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Hocam Tümay Elektronik,http://www.motevo.com.tr/urun_detay.asp?honda-civic-hb-2014-multimedya-navigasyon/7/26

içinde tv anteni ve geri dönüş kamerası var. ekrana kamera yansıtılıyormuş, telefon özelliği aynen kullanılıyormuş,kumanda ile tam uyum varmış. yani orjinal teyp in multimedia haliymiş.

eğer birden fazla alacak varsa, daha da indirim yaptırabiliriz.

1500/5 yapıyorlar son fiyatları bu, 1650 den indiler.
  • buradil B kullanıcısına yanıt
    Hocam yaptiririz beraber yaptirmasina da bir kac soru var cozulmesi gereken...

1 - iscilik cok onemli, yani su an konsoldan ses gelmiyor masallah, o konsol sokulecek takilacak, hani ilk fabrika halinde ki gibi takabileceklermi konsolu mesela bu cok onemli...

Ekran ve paneli alsak yetkili serviste bu isi bilen birine taktirsak? Iscilik verip mesela kafamiz rahat olur?

2- Civic sedanlar da bir kac sorun varmis, sonradan takilan ekranlarda ses kalitesi kotu,radyo cekmiyor dogru duzgun diyorlar genelde..Yani takilacak marka cok onemli kalite acisindan..

3- simdi mobildeyim ama verdigin linkten ekrana bakicam full Hd mi degilmi, dokunmatik hassasiyeti nasildir, android telefonlarla uyumlumu gibi vs..

4- Bu isi bilene taktirmak lazim kesinlikle, cizerler ederler, ses gelir ön konsoldan iyi takamazlar vs..

5- Aracin garanti durumu ne olur acaba? Bu da onemli aslin da..

Bir arastiralim hocam ekrani oncelikle nedir ne degildir diye..Konusalim daha sonra?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 1 Ağustos 2015; 18:45:07 >

• Arkadaslar, piyasada bizim araca uyacak baska multimedya bulunmadigi icin ister istemez bu fiyat iyi gibi gorunuyor. Android li olsaymis daha iyi olurmus. Yani internete baglanip, gezinti yapabilme, applikasyon vs. kurup radyo tv. dinleyebilme şansi olurdu. Buna benzer bir aleti onceki civic sedan aracima kendim kurmustum. Oyle teknik bir insan degilim. Internette kurulumunun nasil yapilacagini yabanci sitelerde resimli olarak bulabilirsiniz. O yuzden cok kurulum konusunda korkmayin bence. Cok sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Eger varsa Mirror link ya da Honda Connect Link opsiyonunu da alin bence.
    Sahsen bu bahsettigim ozelliklerde bir alet bulamadigim ve su an icin bluetooth yettigi icin almayi dusunmuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oruc1 O kullanıcısına yanıt
    Hocam takmasi kolay herhalde o zaman..Yani kablolar falan filan pek ugrasilmiyor degil mi?

Tek sikintim garanti ve Konsolda olusabilecek takirti tukurtu...Tek korkum bu acikcasi haa bir de tabi cihazin kalitesi de onemli...Baktiniz mi linkte ki cihaza?

Mirror Link opsiyonel olarak varmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 1 Ağustos 2015; 23:38:53 >
  • Takmasi kolay. Konsolun vidalari belli yerlerde. Sirayla soktukten sonra rahat cikiyor. Ben takarken gps alicisini tam yerlestirememistim, tekrar acip konsolun ortasinda bi bosluk var, oraya koyduktan sonra sikintisiz calisti.ayni sekilde birde tv anteni icin açmıştım.
    Ekteki aletin tek sikintisi direksiyon kumandalari icin donusum kablolari olabilir. Kablolar tam ciksa bile dugmelere komut tanitmasi biraz zaman alir. Yani biraz mesakkatli ama yapilmayacak is degil. En fazla 2-3 saatinizi alir. Ama baslamadan once neyi nasil yapacaginizi iyice okuyup ogrenin.

Garanti konusu bayiye sorulmali ve garanti sartlarina bakilmali bence.

Linkteki alette muhtemelen WinCe 5 yada 6 surumu var. Uzerine kurulum yapacak program bulmak sikinti olabilir. Ayrica onbellekte dusuk olabilir. Navigasyonu acmada ve program gecislerinde yavaş kalabilir. Saticiyla irtibata gecip bu konularda bilgi sahibi olunmasi ve ozellikle kablolarin tam olup olmadiginin ogrenilmesi gerekir. Mirror Link opsiyonelde olsa bence alinmasi gerek ama yinede kurulu bi arabanin uzerinde gormek gerek. Sonucta urun cin mali.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oruc1

Takmasi kolay. Konsolun vidalari belli yerlerde. Sirayla soktukten sonra rahat cikiyor. Ben takarken gps alicisini tam yerlestirememistim, tekrar acip konsolun ortasinda bi bosluk var, oraya koyduktan sonra sikintisiz calisti.ayni sekilde birde tv anteni icin açmıştım.
    Ekteki aletin tek sikintisi direksiyon kumandalari icin donusum kablolari olabilir. Kablolar tam ciksa bile dugmelere komut tanitmasi biraz zaman alir. Yani biraz mesakkatli ama yapilmayacak is degil. En fazla 2-3 saatinizi alir. Ama baslamadan once neyi nasil yapacaginizi iyice okuyup ogrenin.

Garanti konusu bayiye sorulmali ve garanti sartlarina bakilmali bence.

Linkteki alette muhtemelen WinCe 5 yada 6 surumu var. Uzerine kurulum yapacak program bulmak sikinti olabilir. Ayrica onbellekte dusuk olabilir. Navigasyonu acmada ve program gecislerinde yavaş kalabilir. Saticiyla irtibata gecip bu konularda bilgi sahibi olunmasi ve ozellikle kablolarin tam olup olmadiginin ogrenilmesi gerekir. Mirror Link opsiyonelde olsa bence alinmasi gerek ama yinede kurulu bi arabanin uzerinde gormek gerek. Sonucta urun cin mali.

Cevap ve aydınlatmanız için çok teşekkürler...Malesef bütün cihazlar %90 Çin malı....Dediklerinizi uygulayacağım en kısa zaman da teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: buradil

Hocam Tümay Elektronik,http://www.motevo.com.tr/urun_detay.asp?honda-civic-hb-2014-multimedya-navigasyon/7/26

içinde tv anteni ve geri dönüş kamerası var. ekrana kamera yansıtılıyormuş, telefon özelliği aynen kullanılıyormuş,kumanda ile tam uyum varmış. yani orjinal teyp in multimedia haliymiş.

eğer birden fazla alacak varsa, daha da indirim yaptırabiliriz.

1500/5 yapıyorlar son fiyatları bu, 1650 den indiler.

Hocam garanti konusunu Anadolu yakasinda 3 servisle gorustum..

1.. Ben olsam taktirmam pek randiman vermiyor cihazlar, muzik tesisatiyla ilgili garantin biter gerek yok dedi

2. Servis...Muzik tesisatiyla ilgili garanti biter hoparlor patlar,geri gorus kamerasi bozulur garanti disi kalir dedi..

3. Servis muzik tesisatiyla ilgili hersey garanti disi kalir dedi, cunku kablo kesecek uzatacak vs vs dedi ancak montaji kolay dedi..

3.servis takilabilir dedi bu ekrani satiyorsa demek ki takmasini da bilir dedi, peki cihazi alsam size taktirsam dedim servise yani

Sonuc ; bizim anlasmali bir firmamiz var dedi ekran takan SEDAN araclara, onlar servise geliyor onlar takiyor ekrani biz karismiyoruz dediler, bizim resmi anlasmamiz var her turlu sorumluluk bu anlastigimiz firmada,bir sey olsa parasini aliriz sozlesmemiz boyle dediler...Ancak konsol sokuldugun de bize su kablo nedir dediklerinde mudahele ediyoruz sudur diye dedi..Takmasi sokmesi sozlesmeli amlastigimiz firma, bu yuzden araclar garanti disi kalmiyor dedi...

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    Hocam montaj konusuna çok takıldın sen, bence gerek yok çünkü ben daha önceki araçlarıma taktırmıştım sanayide bilindik ustalar bile bu işte baya iyiler.

Garanti konusunda müzik tesisatının gitmesi normal, dedikleri gibi zaten dışardan müdehale oluyor.

Ben bir firma daha buldum, 1600 civarına onun cihazları ile ilgili bilgi alınca burdan bilgilendiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buradil

Hocam montaj konusuna çok takıldın sen, bence gerek yok çünkü ben daha önceki araçlarıma taktırmıştım sanayide bilindik ustalar bile bu işte baya iyiler.

Garanti konusunda müzik tesisatının gitmesi normal, dedikleri gibi zaten dışardan müdehale oluyor.

Ben bir firma daha buldum, 1600 civarına onun cihazları ile ilgili bilgi alınca burdan bilgilendiririm.

Eyvallah hocam sagolasin...

Yanlis kabloyu keserler ederler, hoparlor patlar,geri gorus kamerasi sikinti cikarir, beyinle ilgili seyler olur o yuzden yani...Garantiden cikiyor ya sonucta?

Isciligi iyi olsun da bari...Sagolasin haber bekliyorum...

• Arkadaşlar ilk aracımı alacağım 2013 Honda Civic 1.4 Sport lpg 'lisi iin incelemelerim devam ediyor aranızda lpg li olarak kullanan ve genel görüş sunabilecek varsa sevinirim.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baristanbulgaria

Arkadaşlar ilk aracımı alacağım 2013 Honda Civic 1.4 Sport lpg 'lisi iin incelemelerim devam ediyor aranızda lpg li olarak kullanan ve genel görüş sunabilecek varsa sevinirim.

Teşekkürler

beyler bende satmadım arabayı bari lpg dönüşümü yapalım. yakın zamanda fiyat almış birileri var mı.
  • 1.4 zaten oldukça az yakıyor. ayrıca her ne kadar uyumlu denilsede ben inanmıyorum. yoksa garantiyi 6 yıldan 3 yılla düşürmezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amon3nnnn

1.4 zaten oldukça az yakıyor. ayrıca her ne kadar uyumlu denilsede ben inanmıyorum. yoksa garantiyi 6 yıldan 3 yılla düşürmezler.

Honda garanti süresini 3 yıla mı düşürdü ?
  • Nike Tyson kullanıcısına yanıt
    Sakin haaa. Arac mukemmel otesi ama 127 nm tork nedir? Ayiptir bu arabaya gunahtir. Paran varsa dizelini al muthis. Satarken ona gore satarsin. Ama benzinli yazin klima acikken kirmizi isikta dogan slx sana el sallar dostum soliim.

• quote:

Orijinalden alıntı: spideyss

Sakin haaa. Arac mukemmel otesi ama 127 nm tork nedir? Ayiptir bu arabaya gunahtir. Paran varsa dizelini al muthis. Satarken ona gore satarsin. Ama benzinli yazin klima acikken kirmizi isikta dogan slx sana el sallar dostum soliim.

Kardeş kaç ay önce yazdığım şeye cevap yazmışşın .Onun yerine 2011 model m paketli bmw116i aldım
  • Baristanbulgaria kullanıcısına yanıt
    Slm
    Ben 3 ay once taktirdim. Honda japonya anlasmali olduklari BRC LPG sistemini 1 yil denedikten sonra kabul etti. Performansta en ufak bir kayip yok. Zaten aracta performans yok :) saka bir yana LPG de 7000 dd cevirebiliyorsun. Sikintisiz. Fiyat 1.950 tl. Yakit s. İci 19-21 kurus arasi degisiyo. Klimali - klimasiz kullanimda. Simit taktiracaksan sedan hondalara gore hb stepnesi daha genis 42 lt depo taktirabilirsin. Yakit harika oluyor tavsiye ederim. 32 lt LPG ile uzun yolda 410 km yaptim. S. İci 380 km gidiyor. Umarim bilgiler yararli olur.

• Nike Tyson kullanıcısına yanıt
    Evt biraz gec olmus

• 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.