Şimdi Ara

2013-2016 Honda Civic HB Ana Konu (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.347
Cevap
35
Favori
250.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2013 honda hb dizel aracim var . 40 biN bakımında neler yapılacak? 30 BİN BAKIMINA 755 TL BAYILDIM .40 BİN BAKIMINA KESİNLİKLE SERVİSE GİTMİYCEM KARAR ALDIM ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drselcuk

Arkadaşlar 2013 honda hb dizel aracim var . 40 biN bakımında neler yapılacak? 30 BİN BAKIMINA 755 TL BAYILDIM .40 BİN BAKIMINA KESİNLİKLE SERVİSE GİTMİYCEM KARAR ALDIM ..

Hangi bayide yaptırdın 755 bakımına neler dahil ? Başka hangi bayilerden fiyat aldın ?
    Bunların cevabını verir misin ?
  • Nike Tyson kullanıcısına yanıt
    Hocam kazasiz belasiz Insallah, nasil memnun musun aractan? Yol tutus,performans, trim sesleri,yalitim, ic hacim vs?

• Ankara efe ..30 bin bakımı .. ekstra sadece mazot filtresi değişti . 30 bin bakımda değişmesi gerekirmiş . Ankarada iki yetkili servis var . Efe yakın olduğu için oraya gitmek zorunda kaldım . Diğerine hemen hemen aynı fiatti ..

• Civic HB Dizel kullanıcıları , sabah motor ilk çalıştırmada gelen seslerden şikayetçi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: L&M

Civic HB Dizel kullanıcıları , sabah motor ilk çalıştırmada gelen seslerden şikayetçi olan var mı ?

Ne gibi bir ses?

• quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

quote:

Civic HB Dizel kullanıcıları , sabah motor ilk çalıştırmada gelen seslerden şikayetçi olan var mı ?

Ne gibi bir ses?

Kayış'tan mı motordan mı bilmiyorum ama bir ses geliyor ve 15-20 sn sonra kayboluyor.Ve aynı gün içersinde aynı sesi tekrar tekrar çalıştırsamda duyamıyorum.Sadece sabah ilk çalıştırmada geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L&M -- 27 Ağustos 2015; 14:50:20 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

quote:

Ne gibi bir ses?

Kayış'tan mı motordan mı bilmiyorum ama bir ses geliyor ve 15-20 sn sonra kayboluyor.Ve aynı gün içersinde aynı sesi tekrar tekrar çalıştırsamda duyamıyorum.Sadece sabah ilk çalıştırmada geliyor.

Bir sorun teskil edecegini sanmiyorum ama bende o tarz bir ses olmadi bu zamana kadar..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amon3nnnn

1.4 zaten oldukça az yakıyor. ayrıca her ne kadar uyumlu denilsede ben inanmıyorum. yoksa garantiyi 6 yıldan 3 yılla düşürmezler.

Honda garanti süresini 3 yıla mı düşürdü ?

dostum gaz taktırınca yarı yarıya düşüyor garanti süresi demişlerdi hatchback için bana.
  • ARKADAŞLAR HONDA HB DİZEL 40 BIN KM BAKIMINDA NELER DEGISIYOR? SERVIS YINE 650 TL DIYOR.. AMA BU 800 E BILE CIKABILIR.. MOTOR YAGI,HAVA FILTRESI POLEN FILTRESI BASKA DEGISEN NELER VAR BILGI VERIRSENIZ SEVINIRIM SAYGILAR..
  • quote:

ARKADAŞLAR HONDA HB DİZEL 40 BIN KM BAKIMINDA NELER DEGISIYOR? SERVIS YINE 650 TL DIYOR.. AMA BU 800 E BILE CIKABILIR.. MOTOR YAGI,HAVA FILTRESI POLEN FILTRESI BASKA DEGISEN NELER VAR BILGI VERIRSENIZ SEVINIRIM SAYGILAR..

HER 10000 DE BİR 650 BAYILINCA DİZEL'İN BİR ESPİRİSİ KALMIYOR ARKADAŞLAR ...
    10-11 DEPO DOLDURUP SERVİSE GİDİYORUZ BU NASIL BİR İŞ ANLAMADIM
  • ÖZEL SERVISE SORDUM 350 TL DIYOR.. ÖZEL SERVISE GIDECEGIM..
  • quote:

ÖZEL SERVISE SORDUM 350 TL DIYOR.. ÖZEL SERVISE GIDECEGIM..
    selam abiler birşey sorucam. klimayı açınca ilk bir iki dakika at ölüsü gibi koku geliyor . polen filtresinin değişim vakti mi gelmiştir

daha bakıma da gidemedik 30500 oldu dürzü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msk_sansal

selam abiler birşey sorucam. klimayı açınca ilk bir iki dakika at ölüsü gibi koku geliyor . polen filtresinin değişim vakti mi gelmiştir

daha bakıma da gidemedik 30500 oldu dürzü.

Aynen polen filtresinin degismesi gerekiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: buradil

Hocam montaj konusuna çok takıldın sen, bence gerek yok çünkü ben daha önceki araçlarıma taktırmıştım sanayide bilindik ustalar bile bu işte baya iyiler.

Garanti konusunda müzik tesisatının gitmesi normal, dedikleri gibi zaten dışardan müdehale oluyor.

Ben bir firma daha buldum, 1600 civarına onun cihazları ile ilgili bilgi alınca burdan bilgilendiririm.

Hocam Var mi bir gelisme, taktirdin mi Multimedia?

• yok kardeşim şu anda bütçe yetersizliğinden vazgeçtim ayrıca dolardaki yükseliş fiyatları çok etkilemiş,taktırırsam haber ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: buradil

yok kardeşim şu anda bütçe yetersizliğinden vazgeçtim ayrıca dolardaki yükseliş fiyatları çok etkilemiş,taktırırsam haber ederim

Eyvallah Hocam sagolasin..

• Slm,

70.000 bakıma 1.850 TL ödedim. Önlerde disk takımı ve 4 balata değişti. Gerisi rutin bakım. Resmen düttürü dünya oldum. Bu ne ya. Özel servise gitsek ve kitapçıktakibakıma birebir yaptırıp fatura alsak garanti de sıkıntı yaşar mıyız? Bşne yazsın lütfen.
  • simteo kullanıcısına yanıt
    orjinal honda parçaları kullanılsa bile garanti dışı kalır araç (bence)
    ben de 30 bin bakımına gidicem korkuyorum ne fiyat isteyecekler diye.
    hondanın bakım edepsizliği çizmeyi aştı. hep diyorum gene diyecem çoğu marka 15bin biz 10 bin. e yurtdışı bakımları da aynı. yazık
  • simteo kullanıcısına yanıt
    Merhaba 70000 bakımına kadar hiç garanti kullanma ihtiyacınız doğdumı bir arıza yaptımı acaba aracınız birde 70000 e kadar servise tahmini oaç tl bakım ücreti ödediniz tşk. @simteo @simteo

• 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.