Şimdi Ara

2013-2016 Honda Civic HB Ana Konu (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.347
Cevap
35
Favori
249.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Backstreet

Ne yaptiniz Hocam Satabildiniz mi araci?

Şuan piyasa ölü. Takas (İşyeri, araba) çok geliyor ve biriki tanede ölücü. Adam fiesta parasına Civic HB almaya çalışıyor. Güler misin ağlar mısın? Ben bu arabayı alırken 3 gün Jetta kiraladım onu kullandım, zira birka. kişi Jetta al demişti ve ben sürmediğim arabayı almak istemediğimden ve içimde kalmasın diye denedim ama Civic HB nerede o nerede; eski arabamda Ford'du o sebeple forda aşina idim oda güzel bir araba olmakla beraber tercih listemde 2. sırada idi. Civic HB ile Jetta ve Focus neredeyse 1000-2000 TL artı veya eksi aynı paralardı. O zamanlar Civic Sedan ise neredeyse %15 daha ucuzdu. Şimdi aynı arabaların ikinci ellerine birde benim istediğim paraya bakıyorum da HB ikinci el biraz düşük kalıyor. Birde şark kurnazı ölücülerin yazdıklarını görünce cevap versen bir türlü vermesen bir türlü. Velhasıl beklemedeyim. Yıl sonunda Borusan'dan 5.20 niyetim var, o sebeple Aralık ayına kadar beklemedeyim. İstediğim fiyatı veren olursa satacağım yoksa malımı kimseye yağma ettirmem, dursun personele veririm o kullansın gidip sıfır fiesta, alıp onu vereceğime bunu sürsün.

• simteo kullanıcısına yanıt
    Hayirlisi olsun dostum, acele etmemekte fayda var..Aracin temiz cok sukur..Acelen yoksa kalsin aracimizdan memnunuz cok sukur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle araca her bindiğimde bir kere daha aşık oluyorum. İki defa serviste bir süre kalacağı için yedek araba vermişlerdi (C Segmenti), her defasında arabama kavuşunca Allah'a nankörlük mü ediyorum acaba diye direksiyonunu öptüm arabanın. İnsan altında iken kıymetini bazen bilmiyor ama araba diye saçma sapan şeyleri sürünce anlıyorsun kıymetini. Honda'nın hakkını yememek lazım, gerçekten güzel bir iş çıkarmışlar.
  • Arkadaşlar 2013 model aracım var. Anahtardaki tuşların boyaları attı baya. Ojeyle boyasam olur mu? Başka önerisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertensore

Arkadaşlar 2013 model aracım var. Anahtardaki tuşların boyaları attı baya. Ojeyle boyasam olur mu? Başka önerisi olan var mı?

Garantiden degisiyor..2 saat serviste kalmasi lazim aracin..Yenisini cikartiyorlar,kodluyorlar..

Ben bir kere degistirdim ancak yine oldu,bu sekilde kullaniyorum,yine olacak cunku..

Hocam servise bakıma götürdüğümde sorduğumda böyle bişeyin olmadığını söylemişlerdi.
  • Mertensore M kullanıcısına yanıt
    Ben degistirdim garantiden..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertensore

Arkadaşlar 2013 model aracım var. Anahtardaki tuşların boyaları attı baya. Ojeyle boyasam olur mu? Başka önerisi olan var mı?

benim araç 2008 model, anahtarlar hala cillop gibi walla
  • iyi forumlar,

2014 civic hb dizel araç sahibiyim. servis debriyaj seti+volan için işçilik dahil 9000 TL civarı bir ücret çıkartıyor. Piyasada da bulunmayan parçalar.. Önceden volan değiştiren, fiyat olan oldu mu acaba?

• Garantisi bitti mi aracınızın?

• Garanti disi balatalar vs..

• Arkadaşlar merhaba. Aracın orjinal ön camının markası ve kodu nedir acaba. Bilgi verebilir hatta resim paylaşabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

• Bizim başlık ölü maalesef, paylaşım sıfır.

Zaten araç sayısı az olanlarda sattı demek ...

Ucuz yedek parça işi yalan bu modelde :(

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Granddde -- 19 Şubat 2018; 19:38:33 >
  • Piyasa maalesef bahsedildiği gibi ölü. Ama yeni kasa dizelin gelmesi sanırım bizim araçların da ikinci el performansını etkileyecektir.

Bir çok insan maalesef ki aracın dizelinin olduğunu bunca sene geçmesine rağmen bilmiyor. Ben belki arkadaşlar hatırlar 2013 yılında sıfır almıştım aracı. Daha sonra 2016 yılında elden çıkardım. ve dönüp dolaşıp yine bu arabaya geldim. Eski aracım ilandaydı ve güzel bir fiyata bir arkadaşla anlaştım satmak üzere. Gel gelelim 2 gün sonra yurt dışına çıkacaktım ve eşime benim yokluğumda bir araba bırakayım dedim. Acil tarafından araba lazım olunca güvendiğiniz bildiğiniz bir araba makul geliyor. Şu an kullandığım 2016 modeli aldım 2017 Ağustos ayında. Henüz 18 bin'deydi araç. Şimdi 35 bin küsür oldu.

Hasılı sedan kasaya da dizel gelecek olması, otomatik seçeneğinin olacak olması filan bence bizim aracın 2. elini de güçlendirecektir diye düşünüyorum.

Makyajlı kasadan (bendeki sport donanım yine)dış görünüş ve dokunmatik ekran olarak memnunum ama çarpışma önleme ekleyip de far yağmur sensörünü, arka kol dayamayı, aynaların katlanmasını, 4 camın tam tek dokunuş çalışmasını kaldırmak mantıklı olmamış. arkada bulunan o mikrofon da olmadığı için makyajlı kasadaki ses sisteminin ANC özelliğinin olmadığını düşünüyorum. Yine de makyajlı daha şık geliyor bana.

• sinir kupu kullanıcısına yanıt
    Makyajlı kasa Efsane Hocam..Allah kaza bela vermesin..

Civic Sedan satışa sunuldu bolca reklamı var şu an...Civic HB' de reklam falan yoktu, tasarıımı ya sev ya sevme tadındaydı..

Ama şuan ki sedan ve Hb hem genişliği,iç hacimi,yol tutuş olarak çok sevildi ve tuttu..Sedan mesela Avrupa'da 3. satışlarda ki filo aracı falanda değil..Türkiye'de de üst sıralarda..

Ben 73.000 Tl'ye Manuel Civic sedan dizel alabiliyorum..Clio olmuş 85.000 Tl baz donanım..

2013 Model sport donanımlı,106.000 Km'de ki kazasız boyasız aracıma 57.000 Tl fiyat verdi Honda...Ben malum siteden satsam 60.000 Tl'ye ancak satarım..50 kişi arar,bakmak ister vs vs 3000 Tl için değmez o yoğunluğu yaşamaya..

Test ettim bugün bizim motorla benzerlik gösterse de farklılıklarda yok değil,Dizel motor sesi sanki benzinli gibi..Şaşırdım açıkcası..İç yalıtım daha iyi olsa motor sesi de duymayacağız o derece..Motor bizim motordan daha atak,seri..Bunun nedeni motorda ki parça değişimleri akıcılık ve motoru canlı tutmak için çelik subap ve bloklar kullanılması vs..Cidden işe yaramış...

Bakalım bu hafta netleşecek hayırlısıyla karar vereceğim..Göçük problemi de Kasım 2017 üretimlerinden sonra çözülmüş kesin olarak..Araştırdım bayağı Honda Türkiye'ye kadar..

• Merhabalar, bende aranıza katılmak niyetiyle ufak hasarlı 2013 civic hb i-dtec aldım. Ancak aracın parçalarının servis fiyatı çok fahiş. Elinde ön tampon, sol ön far, sol ön çamurluk ve sol iç stop olan varsa lütfen benimle iletişime geçsin.

Teşekkür ediyor, iyi sürüşler diliyorum.

• kayra39 kullanıcısına yanıt
    Ayiptir sormasi kac binde kaca aldiniz Hocam? Hayirli olsun bu arada..

Hocam 35 liraya geldi. Benim ufak hasarlı kavramım biraz değişik :) parçaları uyguna geldi, ön far da buldum

, tamponda buldum, ön çamurluk düzeliyor, arka bagajım dolu vardı, bi tek bagaj üstündeki minnacık stobu bulamadım. Çıkma va yok, yan sanayi üretilmemiş zaten. Sıfır almak zorunda kaldım 1600 lira türkiye de 1 adet vardı. İstesek bi tane daha yok. İngiltere fabrikadan gelicek. attım fotosunu

Yazmayı unuttum, 2013 model confort paket 70 binde.

• 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.