Şimdi Ara

2013-2016 Honda Civic HB Ana Konu (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.347
Cevap
35
Favori
249.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladim Kardesim kazasiz belasiz kullan insallah..Guzel topladiktan sonra keyfine varirsin aracin..Satarken Zarar da etmezsin kanimca..Hayirli olsun tekrar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Sağolasın üstad, 1 hafta içinde çıkacak, çıkınca da atarım fotosunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Makyajlı kasa Efsane Hocam..Allah kaza bela vermesin..

Civic Sedan satışa sunuldu bolca reklamı var şu an...Civic HB' de reklam falan yoktu, tasarıımı ya sev ya sevme tadındaydı..

Ama şuan ki sedan ve Hb hem genişliği,iç hacimi,yol tutuş olarak çok sevildi ve tuttu..Sedan mesela Avrupa'da 3. satışlarda ki filo aracı falanda değil..Türkiye'de de üst sıralarda..

Ben 73.000 Tl'ye Manuel Civic sedan dizel alabiliyorum..Clio olmuş 85.000 Tl baz donanım..

2013 Model sport donanımlı,106.000 Km'de ki kazasız boyasız aracıma 57.000 Tl fiyat verdi Honda...Ben malum siteden satsam 60.000 Tl'ye ancak satarım..50 kişi arar,bakmak ister vs vs 3000 Tl için değmez o yoğunluğu yaşamaya..

Test ettim bugün bizim motorla benzerlik gösterse de farklılıklarda yok değil,Dizel motor sesi sanki benzinli gibi..Şaşırdım açıkcası..İç yalıtım daha iyi olsa motor sesi de duymayacağız o derece..Motor bizim motordan daha atak,seri..Bunun nedeni motorda ki parça değişimleri akıcılık ve motoru canlı tutmak için çelik subap ve bloklar kullanılması vs..Cidden işe yaramış...

Bakalım bu hafta netleşecek hayırlısıyla karar vereceğim..Göçük problemi de Kasım 2017 üretimlerinden sonra çözülmüş kesin olarak..Araştırdım bayağı Honda Türkiye'ye kadar..
    Dostum 73000 tl ye nasil sedan dizel alabiliyorsun?

Gercekten yedek parcayla ilgili ciddi sikintimiz var, arka tampondaki reflektor kirildi ne cikma ne yan sanayi bulamadim, servis 850 tl diyor. Arac on numara tamamda hadikapi cok.

Servisin 9000 tl fiyat cektigi arkadasin napacani cok merak ediyorum, ben heralde o kmlere gelince satarim araci.

• coolpandaaa kullanıcısına yanıt
    Ne yaptin dostum degistirdinmi acaba? Arac kam kmdeydi?

• Aslinda bir whatsapp grubu kursak daha hizli iletisime gecebiliriz.

• burakozk B kullanıcısına yanıt
    Benim araca 58.000 Tl fiyat verdiler..130.000 olan aractan da 3000 tl indirim yaptilar..Sport 2013 model benim arac..

Bizim araclar pek tutulmadi o yuzden yedek parca sorunu var yan sanayi de..Ancak yeni kasa sedan ve Hb tutuldu..

Bizim araclarin 2. Eli de zayif malesef..

Yan sanayisi daha iyi olur..Ben almaktan vazgectim 130.000 tl ve manuel vites..Otomatige bakacagim..

Yavas yavas cikartacagim elden 4,5 sene oldu..Ama bakim harici servise gitmedim masallahi var..Sorunsuzluk adina yine Honda dusunuyorum..Bakalim kismet..

• Aynen bende haziranda 5.yilini dolduracam, satmayi dusunmuyorum cunku bu fiyatlar ve faizler varken tekrar alamam. Simdi chip yaptirip jantlarin rengini falan degistirecem biraz degisiklik olsun.

Senin km kac oldu?

Ben aracimi 110.000 Km'de 62.000 Tl sattim dün..

Kazasiz belasiz bakimlari eksiksiz yapilmis vs..

2. Ellere bakiyorum su an..

sizi kaybettiğimize üzüldüm. konuyu aktif tutuyordunuz.
    bu arada 5 yıl garanti sonrası gidebileceğimiz özel servis bulan var mı? ya da internetten yağ filtre seti alıp herhangi bir japoncuda değiştirten?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oruc1

sizi kaybettiğimize üzüldüm. konuyu aktif tutuyordunuz.
    bu arada 5 yıl garanti sonrası gidebileceğimiz özel servis bulan var mı? ya da internetten yağ filtre seti alıp herhangi bir japoncuda değiştirten?
    Hayırlısı dostum..4,5 senedir bakımdan bakıma giren bir aracımdı..Kronik sorunu olmayan ciddi anlam da sağlam hissettiren, kaldı ki sağlam bir araç..Kıymetini bilin araclarınızın..

İstanbulda isen Maltepe İKİLER honda...

6 yıl 150.000 Km garantisi var bu arada 5 yıl değil aklında olsun Hocam...

Şimdi makyajlı 308 bakıyorum dizel otomatik..Sırf motor şanzıman için alınabilecek araçlardan birisi..Yol tutuşu bizim civic'i aratmasın yeter benim için :)

Ama sanmıyorum yani..Civic' in yol tutuşu cidden mükemmel..
    Bu piyasada satilan araclara bakarsak en az 70 bin olmaliydi fiyatimiz ama ne yazikki piyasasi ölü. Tam firsat araci bizimkiler fiyat performans olarak.

Sana garanti veriyorum ilerleyen yillarda tekrar hondaya donersin :)

Oruc1 memleket nere senin, arac kac km de?

Benzinli Rs de alabilirim dur bakalim :)

Hesap kitap kuruyorum yillik yapacagim Km 12.000

2. El Temiz Km'si dusuk yeni model dizeller 120-130 Bin lira..

100.000 tl Rs var Hb

20.000 - 30.000 Fazla verecegim...bu para yakit olatak 3 sene sonra telafi ediyor...Satarim o zamana kadar tabi..

Benzinli almakta mantikli..

• herkese selamlar 2014 model 1.4 hb sport civic almayı düşünüyorum fakat bu yaşıma kadar hep dizel araçlar kullandım şuan sürdüğüm araçta bile 225 tork var ve bazen bunu bile yetersiz buluyorum fakat bu aracın tork verileri 127 Nm gösteriyor. E malum benzin fiyatları 6 küsür, atomsferik motorlu araç tüpte takacaz hiç gitmez pişman olurum diye korkuyorum kullanan ve kıyas yapabilecek arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Bolu dağını 4. viteste de çıkmazsa yakarım bu arabayı ondan korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakiramaseksi

herkese selamlar 2014 model 1.4 hb sport civic almayı düşünüyorum fakat bu yaşıma kadar hep dizel araçlar kullandım şuan sürdüğüm araçta bile 225 tork var ve bazen bunu bile yetersiz buluyorum fakat bu aracın tork verileri 127 Nm gösteriyor. E malum benzin fiyatları 6 küsür, atomsferik motorlu araç tüpte takacaz hiç gitmez pişman olurum diye korkuyorum kullanan ve kıyas yapabilecek arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Bolu dağını 4. viteste de çıkmazsa yakarım bu arabayı ondan korkuyorum.
    merhabalar, açıkcası ben hiç tavsiye etmiyorum..Çok yakıyor, gitmiyor araç...Sizin ilacınız dizel..İyi ki almışım dersiniz emin olun..Bütçeyi yükselttiğinize değecek bir araç emin olun..

Ama benzinli almayın maceraya gerek yok :)

• Gel vazgeç bu sevdadan
  • Bence hic bulasma, eger alabiliyorsan dizel al bi dahada baska arabaya bakmazsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ,aracımı 2hafta önce 50 bin bakımına götürdüm,bakımdan sonra motor soğukken aracımda ses oluşmaya başladı,motor sıcakken yapmıyor,tekrar götürdüm servise ses normal dediler dizel arabalarda olyormuş falan filan ,aracımda olmayan sesi normal miş gibi beni ikna etmeye çalışıyorlar.bugün götürcem detaylı inceleyecekler .video yükledim çalıştıktan birkaç saniye sonra ses geiyor, bakacak arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim ,benmi kuruntuluyum bariz ses var.
    https://www.youtube.com/watch?v=dELxUevX7vo&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krippel -- 19 Haziran 2018; 11:30:5 >
  • 7. Saniyede baslayan sesi diyorsan, aynisi bende de var. Sebebini ogrenirsen soyle banada ama bana zararsiz gibi geliyor

• Merhaba arkadaşlar 70 bin bakımı için 3-4 yeri aradım servis fiyatlar 1300 ile 1350 arası denildi. Araç 2013 model Civic dizel. Artık servis ücreti ödenmekten gına geldi. Resmen soyguna döndü bu is. Önerisi olan ya da fiyat alan arkadaşlar var mı ?

hocam merhaba bendeki bu ses 50 bin bakımından sonra oldu,daha öncesinde ses yoktu kesinlikle ,arabayı servise bıraktım servis bi durum yok diyor,hondaya şikayet yazdım video yu gönderdim sıkıntı verecek bi durum yok dediler,isterseniz başka bi servise götürün ordan baksın dediler,istanbula geçecem hafta sonu orda servise götürecem,sizde hep varmıydı bu ses?uzun yol yaptım bi problem yaşamadım.
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.