Şimdi Ara

2013 astra classic III 1,6 EASYTRONİC ne zaman alınmalı( kampanya zamanı burda buluşma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2013 astra classic 3 1,6 16 v easytronic almaya karar vermiştim şu an fiyat arttırdı . kampanya ne zaman olur tahmini ve ya bilgisi olanlar var mı?mayıs ayında kampanyaya girer mi . 37300 dü şimdi 38 300 ( bayiler 37 ye veriyor ) . ederi bence 35,500 sizce bu fiyata bayi indirimi ile ne zaman alabilirm.

bu aracı kullananlar sıkıntısı olanlar varmı ? olumlu ve olumsuz yönleri.

• birde hangi ildeki bayi daha ii indirim yapıyor hediye durumları .
  • 100 bini gecmiş 2005 enjoy otomatiğine sahibinden de 26-28 arası istiyorlar. boyalı değişenli vs. (Bence ederi temizliğine göre en fazla 25 civarıdır)

Sen sıfırı pahalı diyorsun, doğrudur. Kasım-Aralık ayları gibi alınsa 35 civarlarına gelebilir.
    Haziran aylarına bende ikinci el almayı dusunuyorum ama eğer fiyatlar boyle olursa belki yıl sonuna erteleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 3 Nisan 2013; 12:40:42 >
  • 2. el de fiytlar çoştu sıfırı 36 olan araca 2. eline 34 istiyor. akıl var mantık var.2 bin daha fazla veririm hiç olmazsa o yeni kokusunu alırım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: devil07

2. el de fiytlar çoştu sıfırı 36 olan araca 2. eline 34 istiyor. akıl var mantık var.2 bin daha fazla veririm hiç olmazsa o yeni kokusunu alırım .

Konfor paket mi yoksa giris donanim seviyesi mialdiginiz 37000lik fiyat?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

quote:

2. el de fiytlar çoştu sıfırı 36 olan araca 2. eline 34 istiyor. akıl var mantık var.2 bin daha fazla veririm hiç olmazsa o yeni kokusunu alırım .

giriş seviyesi easytronic için

sizin fiyat aldığınız veya yardımcı olan bir bayii varmı
  • quote:

quote:

quote:

şimdi gördüm başka konuda, @nkaradeniz geçen mayız 2012 model easytronik konfor paketlisini 37.500e almış bayiden.. o yüzden sizin aldığınız fiyat yüksek gibi, belki yine bu fiyatlarda indirimleri olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 5 Nisan 2013; 18:53:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

quote:

quote:

şimdi gördüm başka konuda, @nkaradeniz geçen mayız 2012 model easytronik konfor paketlisini 37.500e almış bayiden.. o yüzden sizin aldığınız fiyat yüksek gibi, belki yine bu fiyatlarda indirimleri olur

Ben 2012 mayis sonu konfor paket benzinli easytronic aracimi 37500'e aldim, haziran ayinda fiyatlar artti, 2013 yili basinda yine artti, eger alacaksaniz cok beklemyin derim, fiyatlarda surekli bir artis oluyo, istanbul bayileri ciddi indirim yapiyor, 220 liralik benzinle konyaya getirdim ben araci istanbuldan alip, her bayiden fiyat alin bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • up
  • merhaba arkadaşlar çok kararsız kaldım bı yardımcı olurmusunuz?
    2013 model opel astra classic 1.6 enjoy plus sedan full fiyat ort: 39000
    2013 model yeni opel astra 1.6 edition sedan orta paket fiyat ort:42000
    hangisini tavsiye edersiniz? herkes farklı yorum yapıyor kullanan varsa bizzat çok isabetli olcak tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.