Şimdi Ara

2013 Civic HB 1.6 Dizel (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
37.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • accord u belli bir seviyede tutmaya çalışıyolarda bura türkiye herşeye tüp atılır... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

Güzel araç olmuş, diz mesafesi nasıldı?

bu arabayı autoshowda görme olanağına sahip oldum
    arabayı çok güzel yapmışlar
    boyum 188 diz mesafesi sorunu yok
    bagajı geniş
    iç mekanı ferah

Benim fuarda bütçeme göre en beğendiğim arabaydı,nisan mayıs ayı gibi satışa başlanacağını ve fiyatının ise 60 bin civarında olacağı söylendi (honda merkez satış sorumlusu tarafından)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11

Şu motoru 1-2 yıl içinde bir de Accord'a koysalar, Executive donanımı da, düşük motor hacminin düşük ÖTV'siyle
    şöyle 70.000TL'yi geçmeyen fiyattan satılsa...TAM SÜPER OLUR KANIMCA

• quote:

Orijinalden alıntı: drakyuz

quote:

Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11

Şu motoru 1-2 yıl içinde bir de Accord'a koysalar, Executive donanımı da, düşük motor hacminin düşük ÖTV'siyle
    şöyle 70.000TL'yi geçmeyen fiyattan satılsa...TAM SÜPER OLUR KANIMCA

60 000 tl civarı ile şuan benzer özelliklere hatta daha iiyi ihçileğe sahip rakibi karşıında dezavantajlı olur. bence maksimum 54 000 civarı olmalıki, fiyat avantalı olsun.zaten bu segmentte dizel motorlar arasında 60000 civarı yok.

• Şu anda bu motoru Accord'ta görmek ZATEN hayal gibi AMA Accord 1.6 dizelin 54.000 TL olmasını beklemek; hayal ötesi, rüya ötesi, hatta ütopi ötesi....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar civic hb özellikleri için araştırma yapmaya çalıştım. Sonuçlar çooook özendirici. Fakat şu linkte bir inceleme var ve bagaj kapasitesine 477 litre yazıyor bu gerçek mi?
    bilen/soran varsa teyid etmek istiyorum.
    LINK: (http://topautocar.blogspot.com/2012/05/2013-honda-civic.html )
  • avrupada stepne yok stepne çukurunuda dahil etmişler. normalde 430 litre civarı. ben de stepnesiz kullanıyorum. yarımboy stepne olsa ne olmasa ne :D zaten ihtiyaç olmuyor :D
  • 2013 te bağımlı süspansiyonlu dizel golfun pabucu dama atıldığı gibi focus HB nin ve meganın önünü kesicek çok güzel dizel motorlu yeni civic geliyor
    ingiltere sitesinde
    120HP ve 2000 devirde 300nm tork demişler ayrıca 100km de yaklaşık 3lt yakıt tüketimi demişler:)
    bence 60bin de olsa verilebilir zira dizel golf 57bin den başlayan fiyatlarla ve 105hp ve 250tork ve daha fazla yakıt tüketimi
  • Yaklasik bi senedir yurt disi forumlarindan bizzat takip ediyorum lakin arac nerdeyse 1 senedir avrupada satilmakta.Aracin ic hacmine sasirmamak gerek.Degisen bir sey yok hb her zaman genis ve rahatti sedandan daha fazla bagaj hacmine ve daha stabil bir yol tutusuna sahipti koltuklarin full yatabilmesi onu mini kamnoyenete ceviriyordu vs vs..Ben bunlara sasirmiyorum 2009 model types kullanmis biri olarak.Fakat ilginc bi detay yakaladim Tr deki lansman resimlerinin hic birinde bi xenon farli resme rastlayamadim.Hususi ingiltere almanya rusyadaki resmi sitelerden resimlerine baktim hepside bi xenondu umarim bunu Tr de opisyon olarak sunmazlar eger heryerde opisyon ise bi itirazim yok ama konfigirasyonlarda standart gibi gozukuyor.Fiyat konusundada min 56.000 65.000 ne kadar uzanir diye tahmin ediyorum.Bu arada aracing Almanyadaki anahtar teslim satis fiyati 16.950 euro dan ingilteredeki satis fiyati ise 19.400 pound dan basliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espada1 -- 6 Ocak 2013; 13:10:04 >
  • ben en çok bu araçta az yaktıran otomatik şanzımanla dizel olarak sunulmasını istiyorum ama
    Honda olması sebebiyle ne zaman gelir meçhul.sırf bu yüzden vw grubuna yönelmek durumunda kalıyorum.
    sanırım yeni leon dsg nin fiyatı durumu belirler benim için.
  • 1.8 benzinli motor haricinde otomatik vitesli versiyonu avrupada bile mevcut degil.Buyuk ihtimalle 2014 ilk yada ikinci ceyrekte gelir.2014 ucuncu ceyrek gibide type-s ler piyasaya cikar.2015 dede efsane type-r i goruruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: espada1

1.8 benzinli motor haricinde otomatik vitesli versiyonu avrupada bile mevcut degil.Buyuk ihtimalle 2014 ilk yada ikinci ceyrekte gelir.2014 ucuncu ceyrek gibide type-s ler piyasaya cikar.2015 dede efsane type-r i goruruz.

aynen max paynen otomatik vites sadece r18 motorlarda var. dizel olarak veya 1,4 olarak dahi yok. yeni kasada saçmalamadı.

vergi şartları ülkemiz için ağır olmasa 2.2 dtec canavar gibi. manuel kullanıyorum zaten :D type r kadar gidiyor basmayınca da fiesta kadar az yakıyor.
  • Gerçekten merak ediyorum:
    1.600 cc, yeni nesil dizel, herhangi bir marka-model araçta tam otomatik A/T veya CVT şanzıman var mı?
    SANIRIM çoğu otomatikleştirilmiş manuel şanzıman.
    ACABA tiptronik (? tRiptronik ?), otomatikleştirilmiş manuel şanzımanla aynı şey mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 7 Mart 2013; 9:57:57 >
  • kianın filan var. ancak otomatikleştirilmiş şanzıman daha az yakar.
  • biz yaşlanmadan gelecekmi bu araç, zaten alırken dünya kadar vergi veriyoruz bari model eskimeden görelim, bence oto üreticileri türk tüketicisine acımalı ve her yeni modeli ilk burda satışa çıkarmalı.
  • İngilterede su an satista 1.6 dizel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nisan-Temmuz arası bekliyorum Türkiye'de satışa sunulmasını.
    ANCAK asıl merak ettiğim, bu motorun ne zaman Civic Sedan'da kullanılcağı ve otomatik vitesli opsiyonu olup olmayacağı. HONDA adına ve mirasına yakışır şekilde olursa, dizel+otomatik sedan yok satar gibime geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: derebeyii

biz yaşlanmadan gelecekmi bu araç, zaten alırken dünya kadar vergi veriyoruz bari model eskimeden görelim, bence oto üreticileri türk tüketicisine acımalı ve her yeni modeli ilk burda satışa çıkarmalı.

Turkiye bu model icin biraz stratejik davrandi 1.8 modeli yaklasik 8-9 ay kadar once satisa sunuldu fkat 1.6 dieseli cok 2-3 aydir satista Tr de biraz daha sabredip hepsini doldu dolu getirmek amacli bekleme yapti bu arada 1.4 elde kalan hb leride kampyanya babinda saga sola dagitabildi.Olay bundan ibaret yoksa Tr ye arac gelisi cok gec degil eskisi gibi extra bi durum olmadigi surece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkercom

quote:

Orijinalden alıntı: espada1

1.8 benzinli motor haricinde otomatik vitesli versiyonu avrupada bile mevcut degil.Buyuk ihtimalle 2014 ilk yada ikinci ceyrekte gelir.2014 ucuncu ceyrek gibide type-s ler piyasaya cikar.2015 dede efsane type-r i goruruz.

aynen max paynen otomatik vites sadece r18 motorlarda var. dizel olarak veya 1,4 olarak dahi yok. yeni kasada saçmalamadı.

vergi şartları ülkemiz için ağır olmasa 2.2 dtec canavar gibi. manuel kullanıyorum zaten :D type r kadar gidiyor basmayınca da fiesta kadar az yakıyor.

Diesel teknolojisi hondada yeni zannediliyor fakat aslinda iyi kotu bayadir var.Dedigin gibi 2.2 vergisel olarak cok mantikli olmayacagindan Tr de meshur degil yoksa avrupada yok satan bir arac.Simdi dahada ekonomik olan 1.6 modelide iyi is gorecek.Tabi insanlar biraz bekleyip gormek istiyor ama zaten mevcut olan bir teknolojiyi bekleyip gormenin bi anlami yok direk alip kullanilabilinir.Mayis ortasi geldigi gibi alacagim.1.5 sene biner sonrada satarim.Ondan sonra type-r a goz dikeriz artik.Zaten avrupa genel mudurunun yaptigi aciklama cok net.Dunyadaki en hizli onden ceker arac olacak..2.0 safkan bir turboyla gelmesi kuvvetle muhtemel..

• önümüzdeki bir kaç ayda gelirse ve çok saçma bir fiyatla çıkmazsa ciddi olarak inceleyeceğim, honda ingiltere sitesinden inceledim tüketim verileri oldukça iyi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.