Şimdi Ara

2013 Civic HB 1.6 Dizel (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
37.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende crv bekliyorum aynı motorla, yıl sonuna doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: derebeyii

önümüzdeki bir kaç ayda gelirse ve çok saçma bir fiyatla çıkmazsa ciddi olarak inceleyeceğim, honda ingiltere sitesinden inceledim tüketim verileri oldukça iyi.

Kendi yaptigim hesaplara gore 55.000 ile 65.000 arasinda donanima gore degisen fiyat araliginda gelir.
  • Autobild'de 1.6 dizel motora sahip 5 kompakt karşılaştırılmış:
    http://www.autobild.de/videos/video-i30-v40-leon-civic-rapid-3891149.html
    Tüketim olarak V40'daki PSA motoru ile neredeyse aynı değerleri yakalamış. Hızlanmalarda ise açık ara önde.
  • Almanya'da da satışa sunulmuş.Baz donanım 20.450 eurodan başlıyor.Muhtemelen 55.000 lira seviyesinden başlar.Ama Honda Türkiye'nin sitesinde hala eski kasa Civic HB'in bilgileri var, yeni kasanın ne zaman ithal edileceği de meçhul.Adamlar Türkiye'de araç satmamak için ellerinden geleni yapıyolar.

http://www.honda.de/automobile/modelle_civic_technische_daten.php#breadcrumb

http://honda.com.tr/SeriesContentPages.aspx?series=civic-hb&page=genel-bakis

• en yakın rakibi auris de oldukça beğeniliyor.
  • auris bunun rakibi olamaz. hiç bir anlamda aynı klasmanda değiller.. eski ( güncel satılan fk şasesi ) kasa civicler de aurislerden üstündür, bunlar da üstün olacak. toyota dizele bi cruise control koysun sonra civic e rakip olsun.

auris ne civic kadar yol tutar. ne civic kadar performasnlıdır. donanım olarak yine auris çok geride. konfor desen kişiye göre değişken olsa da iç aksamın dizaynı filan aurisin çok yolu var.

kötü araba değil auris. fakat harbi aile arabası çizgisini aşamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkercom -- 19 Mart 2013; 12:59:37 >
  • yenisi de aile aracı çizgisini aşamıyor mu ?
  • tahmini fiyatı 53.000,00 baz model, 64.500,00 donanımlı model olabilir. baz modele daha fazla fiyatla girerlerse yüksek bir kar talep etmiş olacaklar.
    donanımlı model için üst sınır değişken olabilir, hangi versiyonları getireceklerine bağlı. bunlar benim basitçe hesapladığım kendi tahminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNNİ

yenisi de aile aracı çizgisini aşamıyor mu ?

o motor seçenekleri ile spor olamayacağına göre ? 90 hp dizel mi? yoksa 1.6 benzinli mi?

onu geçtim alfa dan çalma tasarım mı?

daha baz donanımda kol dayama yok :)
  • tasarım olarak iyi bence . lexus gt 200 e bakmak lazım benzetme için .motor olarakta 1.6 olan ideal . civic teki güçlü versiyonlardan bahsediyorsanız spor karakter olarak haklısınız ancak onunda 1.4 , 1.6 ve 1.6 dizel versiyonları aile arabası olacaktır .
  • bence de güzel. araba da güzel. ancak öyle çok agresif değil. gerçi civic de gelsin ne olacağı belli değil. civic in 1.4 motoru hariç hepsi hırçın. hb de zaten 1.6 benzinli yok :D 1,4 100 hp 1,8 140 hp 1,6 dizel 120 hp 2,2 150 hp. + olarak type r var ki onu geçelim aile aracı değil. ben 2.2 dtec olsun isterdim.
  • 2.2 versiyonların %130 olan ötv yüzünden ülkemize geleceğini zannetmiyorum .
  • adamlar 1.8 bile getirmiyor ne 2.2 si :D bizim ki sadece dilek :D
  • 1.6 dizel favori olur . civic sedana 1.6 dizel ne zaman geliyor belli mi ?
  • belki hiç gelmeyecek. Honda Türkiye bu kafa ile batmaya mahkum.
  • sedana 1.6 dizel otomatik gelirse çok fazla araç satarlar . ancak dizel gelse bile otomatiğini getirmezler . bu japonlar yapıyor ama hep bir yerde eksik kalıyorlar . vw bu açıdan eksikleri iyi tamamlıyor .
  • Bi defa sedan dizel yok. üretilmedi üretilmeyecek de.

Ayrıca 1,6 dizel otomatik de yok. henüz üretilmedi üretilmeyebilir.

sanırım tork fazla şanzımanı sıfırdan yapmaları lazım.

VW kadar kafaları çalışsa dünya genelinde lider olurlardı. Veya Honda türkiyede biraz kafası çalışan bi ceo olsa Japonyaya baskı yapar türkiye için dizel sedan yaptırırdı. otomatik vitesli seçeneği ile piyasayı siler atardı.
  • o zaman bu dizeli civic hb ve cr v de kullanacaklar heralde . civic hb müşteri seçen bir araç olur , cr v sınıfında da otomatik olmadan verim alamaz . ülkemizde civic sedana bu motoru koymadığı sürece başarılı olamaz .
  • walla ötesini berisini bilmem adamlar yaklaşık 6 aydan fazladır civic dizele biniyorlar ingilterede. orda otomatik yok. fiyatları da çok uçuk değil. genelde bizim fiyatlar da orayla paralel oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkercom

quote:

Orijinalden alıntı: KNNİ

yenisi de aile aracı çizgisini aşamıyor mu ?

o motor seçenekleri ile spor olamayacağına göre ? 90 hp dizel mi? yoksa 1.6 benzinli mi?

onu geçtim alfa dan çalma tasarım mı?

daha baz donanımda kol dayama yok :)

aşağıda gördüğünüz arabamda kol dayama orijinalden mevcuttur bir üst sınıf bir araçda olmaması anlamsız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.