Şimdi Ara

2013 Civic Premium Otomatik ne fiyata alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013 model Civic Premium otomatik vites benzinli satın almak istiyorum. İstanbuldayım. Bir Honda bayisi "bu ay kampanyamız var, size 50,000 TL'in biraz altında verebiliriz" dedi.

Sanırım anahtar teslimi 49,000 TL'e verecekler.

Sizce bu araba için en fazla ne ödemem gerekir?

Not: lpg düşünmüyorum.

• Merhaba,
    Benzer bir soruyu ben de bir başka başlıkta sormuştum. Maalesef cevap gelmedi. Forumda elegance otomatiği 50.000 lira civarında aldığını yazanlar var. Bunu düşündüğüm zaman 47-48000 aralığında alınabilir diye düşünüyorum. Gelişmeleri buradan paylaşabilirsek iyi olur. Saygılar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Başkan2005
    2012 araştır hem daha ucuz hem daha donanımlı
  • @caucass

Bilgi için teşekkürler. Fakat ileride araç satıldığı zaman bir yıl daha eski model olması dezavantaj yaratır diye düşünüyorum. Zira bir araç satıldığında ait olduğu yılın piyasa fiyatı ne ise herkes onu veriyor.

Ayrıca 2012 model bir Civic Premium otomatik vites arabanın, 2013 yılı aynı model araçtan ne artı farklılıkları var bilemiyorum.
  • 2013 Premıum düz vites lpgsiz 46000 otomatik için 48000 tl fiyat aldım. Ayrıca kredi oranları da çok makul 0,76'dan veriyorlar...
  • 48-49 bin fiyat aralığı fena değil. Eğer satın alma niyetiniz varsa fazla düşünmeyin. Bir kaç yerden fiyat alın en uygun hangisi veriyorsa alın.
  • premium otomatik için

sıfırda 48.500 - 49.000
    üstüne ne kadar hediye koparabilirsen...

ikinci ise elde boş araca (lpg ve navi vs. olmayacak) çok temizse 46.000 - 46.500 normal rakamlardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar,

Verdiğniz bilgiye çok teşekkür ederim.
  • 49 u verdikten sonra sıfır 2012 otm. elegance var
  • Honda bayii ile bugün görüştüm:

Ellerinde mevcut 2013 model Civic Sedan Otomatik Premium araçlarda geri vites kamerası varmış.

Bu araçlarda olmayan arka park sensörü imiş.
  • gop honda düzüne 47 dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Başkan2005

@caucass

Bilgi için teşekkürler. Fakat ileride araç satıldığı zaman bir yıl daha eski model olması dezavantaj yaratır diye düşünüyorum. Zira bir araç satıldığında ait olduğu yılın piyasa fiyatı ne ise herkes onu veriyor.

Ayrıca 2012 model bir Civic Premium otomatik vites arabanın, 2013 yılı aynı model araçtan ne artı farklılıkları var bilemiyorum.

Elektrikli kapanır dikiz aynaları ve geri görüş kamerası ile önemsiz bir kaç aksesuar 2013 lerde kaldırılmış diye biliyordum
    ancak kamera duruyormuş, arka park sensörü uçmuş, onuda genellikle bayiler hedaye ediyor, zaten kamera olduktan sonra çok ta olmazsa olmaz değil
    katlanır aynalar güzel bir özellikti, yeni modellere bir kaç şey ekleyeceklerine var olanı çıkarıyor ahmak oğlu ahmaklar; bu nasıl bir politika anblamak zor
    diğer bir kaç parça aksesuar üzerinde konuşmaya değmez, ama bu durumda 2013 daha avantajlı gibi(Fiyat farkı hariç) 2012 elegance otm. için 49 bin fiyat almıştım

• dream manula 44
    premıum manual 47
    elegance otomatik 51
    premıum otomatik lpg 51

gop honda fiyatları. fakat bu günden itibaren 1000tl civarı zam geldi araçlara

edit: ekleme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av.ak -- 1 Mayıs 2013; 12:51:27 >
  • elegance otomatik 51 değil 56 bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

elegance otomatik 51 değil 56 bin

indirim var isterseniz telefon edip sorun :) bu fiyatları dün aldım. arkadaşa premıum alacaktık
  • o zaman "eko" değildir o
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.