Şimdi Ara

2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.519
Cevap
7
Favori
88.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada bende mi güvenlik paketi istesem, herkesin canı can benimki patlıcan mı alla alla :)
  • donanimindex D kullanıcısına yanıt
    Valla dediğim üzere 3 gündür blazer mavi öğrenecek buradakiler bi türlü öğrenemediler :)
    Ben beyazı eleyecek gibiyim, evdekiler filanda istemiyor. Bekler blazer mavi alırım diye düşünüyorum artık :)
  • burki_rock kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım da blazer mavi de araç kendini göstermiyor sanki, beyaz tüm hatlar çıkıyo .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimindex -- 6 Kasım 2013; 11:22:09 >
    Gönül ister şeker mavi ama işte aaaah ah :)
    Ben beğeniyorum aslında hem koyu renk sevdiğim için de olabilir.
    Ayrıca piyasada çok az. Beyaz kolayına geliyor satmak bayilerin.
    Ne bileyim hoşuma gitti benim :)
    şeker mavi çok hoş bak ama ona da fark vermek istemiyor insan.
    Aynen ya. Çok para yahu, o paraya ben mesela titanium alırım :)
    Neyse artık Allah gönlümüze göre olanı versin, hayırlısıyla :)
    Bugün netleşir bence bu konular akşam üzeri.
    Amin diyelim, fiyatlar belli olsun da bakalım, görelim önümüzü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimindex -- 6 Kasım 2013; 11:57:22 >
    Beklemek de çok fenaymış :) alınca da bekleyeceğiz vay arkadaş :)
  • Gercekten ne zor ismis ya. Hangi araci alacagina karar vermek zor is verdikten sonra acaba pesin alip banka kredisi mi kullansam yok sifir faiz gelir mi yok ford otosan calisan indirimi olur mu ama oyle alirsam adamin ustune yapmam lazim bi de kasko falan hepsi 2 sene adamin ustune olacak off yani almasak mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koyuncu.qcuk K kullanıcısına yanıt
    hahaha :) sizin kafa baya karışmış ya :)
    Bakalım nasıl nasipse öyle olur, ben akşam üzeri burayla bir daha görüşeceğim.
    Zaten otosanda bile olsa 18 gün dediler gün geçtikçe o süre daha ileri gidiyor.
  • Ben guvenlik paketsiz otomatik fiesta olayini anlayamiyorum. Pazarlama taktigi ama zaten otomatik arac icin guvenlik paketi sadece hava yastiklarini iceriyor o da 600 lira gibi bir fark oluyor. Elimizde yok diyorlar beklemeyelim diye guvenlikten fedakarlik etmek zorunda kaliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koyuncu.qcuk K kullanıcısına yanıt
    Yoo ben bekleyeceğim napalım yani ben canımı emanet edeceğim arabaya öyle bişi yok yani.
  • Saat Başı Ford sitesine bakar oldum. Ne hallere düşürdü bu bayiler bizi :)
    al benden de okadar. Oss ya da askerlik sonucunu bekliyoruz sanki anasını satayım
  • frostnsecrets F kullanıcısına yanıt
    sorma ya. hayır satacak olan biziz sanki. Satmaya çalışması gerekenler umursamıyor :)
  • Bugün de belli olmadı fiyatlar, mail falan gelmedi bana, bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimindex

Bugün de belli olmadı fiyatlar, mail falan gelmedi bana, bilgisi olan var mı ?

Bilgi yok :)

"Satış" elemanlarına güvenmemek lazım bunu bilir bunu söylerim. Kasım ilk haftası geçti halen fiyatlarda değişiklik yok.
  • arkadaşlar bugün fiesta 1.6 powershift titanum x paketli araç satın aldım.

Araç daha elime geçmedi.
    Ellerinde ekimde gelmiş araç mevcut acaba onumu alayım yoksa 1 hafta bekleyip kasımda gelecek aracımı alsam
    arasında donanım farkı olurmu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: archivol

arkadaşlar bugün fiesta 1.6 powershift titanum x paketli araç satın aldım.

Araç daha elime geçmedi.
    Ellerinde ekimde gelmiş araç mevcut acaba onumu alayım yoksa 1 hafta bekleyip kasımda gelecek aracımı alsam
    arasında donanım farkı olurmu acaba?

Hayırlı olsun. Aldığınız yer ve fiyat bilgisi de verebilirseniz bize de faydası olur.

Donanım farkı olmaz neden olsun. Ne tip bir araç için anlaştıysanız onu alacaksınız sonuçta.
  • archivol kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Araçlar aynıdır zaten, ben olsam beklemezdim. Ne kadara aldınız ?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.