Bildirim
2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR (28. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: burki_rock
Ben PDF olarak indirip bakıyorum öyle söyleyeyim ve dediğin fiyat eskide yer alıyor :)
Hocam senin dedigin +1 yil olan kisim.
Neyse. Oyle oldugunu dusunsek bile degisim de fazla degil gibi. Diger donanimlari takip edenlerde fiyat degisimi ne durumda?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Otokoç'u aradım, siz nasıl buldunuz fiyatları diyor ahahahah :)
Abi Ford Türkiye ayağı benim kurumsal olarrak gözümden düşmüş bulunuyor :D -
herkese selamlar, 8 kişilik liste ile ilgili bi gelişme var mı?
ayrıca kredi alma durumunda maaş ile ilgili yazı istiyolar, böle bi belge vermeden aracı alma imkanımız yok mu?
zaten araç rehinli oluyor, mantık olarak saçma bir uygulama sanki ! -
Aynen ben karıştırmışım biraz :)
24 ay %0 da geldi :) -
Bildiğim kadarıyla hepsinde bu uygulama var. Yani sadece Ford'a özel değil. 230-250 tl arası bir ücret ile kredi bitince de rehin kaldırılıyor. -
doğuş oto yu sevmem ama %90 a kredi veriyolar ve hiçbir belge olmadan. Renault da keza aynı... -
Bildiğim kadarıyla onlarda da rehin var.
Ama siz araştırdıysanız doğrudur.
Valla bana bayi bireysel kredi çekelim bunlardan kurtul demişti Afyon'da çok güvenemedim.
İşin sonunda "KOÇ" markası ve Yapı Kredi olunca biraz daha rahat yaklaşıyorum konuya. -
quote:
Orijinalden alıntı: barracudaa
Arkadaşlar son görüşmemde aldığım cevaba göre ayin 7si yani yarın fiyat ve faizlerin belli olacağını söyledi satıştaki arkadaş..bu arada bende 1,25 trend + güvenlik paketi + park sensörü bandrol dahil anahtar teslimi(kredili) 35000 e anlaştım, 2000 lira verip aracı sabitledim (şuan gemiyle gelen kırmızı araclardan biri :) ) eğer yarın fiyatta bir düşüş yaşanır ise aldığım araca yansiyacak yükselir ise fiyati degismeyecek, kredi cekim işlemini de hakeza yarın yeni oranlara göre yapacagiz cunku satış elemani arkadaş şuan 0.79 olan faizin 0.69 lara ineceğini düşünüyor, umarım kazançlı bir alışveriş olmuştur ve umarım sizde kalbinizdeki arabayi alırsınız ;)
Evet arkadaşlar kredi oranı da belli oldu 0.66 ile 5 senelik kredim onaylandı, bu düşündüğümden daha düşük bir oran oldu ne yalan söyleyeyim.. dod dan bahsedilmiş ama vdf grubu 2. el için 1.14 ile 0 araçlar içinde 0.90 dan aşağıda kredi vermiyor. Yapı kredi+ford şuan piyasadaki en düşük oranları veriyor
-
quote:
quote:
Arkadaşlar son görüşmemde aldığım cevaba göre ayin 7si yani yarın fiyat ve faizlerin belli olacağını söyledi satıştaki arkadaş..bu arada bende 1,25 trend + güvenlik paketi + park sensörü bandrol dahil anahtar teslimi(kredili) 35000 e anlaştım, 2000 lira verip aracı sabitledim (şuan gemiyle gelen kırmızı araclardan biri :) ) eğer yarın fiyatta bir düşüş yaşanır ise aldığım araca yansiyacak yükselir ise fiyati degismeyecek, kredi cekim işlemini de hakeza yarın yeni oranlara göre yapacagiz cunku satış elemani arkadaş şuan 0.79 olan faizin 0.69 lara ineceğini düşünüyor, umarım kazançlı bir alışveriş olmuştur ve umarım sizde kalbinizdeki arabayi alırsınız ;)
Evet arkadaşlar kredi oranı da belli oldu 0.66 ile 5 senelik kredim onaylandı, bu düşündüğümden daha düşük bir oran oldu ne yalan söyleyeyim.. dod dan bahsedilmiş ama vdf grubu 2. el için 1.14 ile 0 araçlar içinde 0.90 dan aşağıda kredi vermiyor. Yapı kredi+ford şuan piyasadaki en düşük oranları veriyor
Ben peşin alacağım ama krediler konusunda 1-2 hafta kadar önce Vakıfbank ile konuşmuştum orada oran 0,84 veya 86 gibi birşey olması lazım. Hatta iki seçenek var birisi düşük hizmet bedeli (250TL) ile diğeri de normal (550TL) bedel ile olan seçenekler. Oranlar değişiyor. Toplamda hemen hemen aynı şeye denk geliyorlar. 0,86 gibi birşey.
Piyasadaki en düşük oran onlardaydı. Bir değerlendirin isterseniz.
-
Ford kredi oranını hesaplarken peşin -vadeli arasında aldıkları yaklaşık 1500 tl lik tutarı unutmayın. bu oranı kredinize yansıttığınızda 0,80-0,90 larda bir faiz ödediğinizi anlarsınız. -
Ford Aydoğanlar'a bugün gidip bizim 8 kişilik liste için fiyat vermesini isteyeceğim arkadaşlar, yeni fiyatlardan sonra ilk görüşmem olacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: newshipeng
Ford kredi oranını hesaplarken peşin -vadeli arasında aldıkları yaklaşık 1500 tl lik tutarı unutmayın. bu oranı kredinize yansıttığınızda 0,80-0,90 larda bir faiz ödediğinizi anlarsınız.
Aynen öyle. Kredili araç fiyatının farkını hesapladığınızda aradaki farkı krediye vurunca bankalardan bir miktar daha yüksek veya eşit oran olduğu görülüyor.
Kağıt üzerinde 0,66 gibi görünüyor ama gerçek hesap başka. Düşük gösterip müşteriyi kendi anlaşmalı kredi sistemine çekmek üzere yapılmış ufak bir kandırmaca bu. Dediğim gibi ben de yeni araştırmıştım. En düşük oranlar Vakıfbank ve İş Bankası'ndaydı.
Bu bankalarla onların anlaşmalı bankaları arasındaki rakam farkı da toplamda 100 200 lira gibi birşey oynuyor bu arada. Atla deve değil :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: donanimindex
Ford Aydoğanlar'a bugün gidip bizim 8 kişilik liste için fiyat vermesini isteyeceğim arkadaşlar, yeni fiyatlardan sonra ilk görüşmem olacak.
Gazan mübarek olsun çok uğraş verdinİnşallah iyi birşeyler çıkar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: igtx
quote:
Ford Aydoğanlar'a bugün gidip bizim 8 kişilik liste için fiyat vermesini isteyeceğim arkadaşlar, yeni fiyatlardan sonra ilk görüşmem olacak.
Bilmiyorum nasıl ağırlanacağım, 8 kişiyi fiziksel olarak göremeyince çok da etkili olur mu bilmem ama listede adlarınız bulunduğunuz şehirler istediğiniz modeller ve telefonlarınız var...
En azından atmadığımı göstermek istedim bu listeyle :)
Arkadaşım önünde bırakacak beni, marmarayın son istasyonu kazlıçeşmenin hemen arkasında oluyor bu bayi. Önce en kolaydan başlayayım. Çetaş diye büyük bir bayi var bağcılar tarafında aslında ona da sormak lazım da çok ters araç da yok bende.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: igtx
quote:
Bilmiyorum nasıl ağırlanacağım, 8 kişiyi fiziksel olarak göremeyince çok da etkili olur mu bilmem ama listede adlarınız bulunduğunuz şehirler istediğiniz modeller ve telefonlarınız var...
En azından atmadığımı göstermek istedim bu listeyle :)
Arkadaşım önünde bırakacak beni, marmarayın son istasyonu kazlıçeşmenin hemen arkasında oluyor bu bayi. Önce en kolaydan başlayayım. Çetaş diye büyük bir bayi var bağcılar tarafında aslında ona da sormak lazım da çok ters araç da yok bende.
İkna olmazsa beni arayabilir dilerse :) Telefonda anlatırım derdimizi. Sonuçta herkes iş saati çalışıyor. Sen müsait olduğun için sağolasın gidip ilgileniyorsun. Durum bu. İster inanır ister inanmaz artık. Bayi çok :) 8 aracın primi var işin sonunda.
Senden gelecek fiyatlara göre ben de bu Ümraniye'deki şubeyle gidip konuşabilirim yarın filan. Yarın işim öğlende bitiyor. Öğleden sonra rahatım.
-
Estağfurulllah, sonuçta hepimiz iyi bir sonuç için uğraşıyoruz, giderek ya da yorumlarımızla. Öğretmen olduğum için işim erken bitiyor size göre. -
Aydoğanlar hikaye arkadaşlar,
Trend otomatik güvenlik paketi 40.200 kredili
Titanium x paket güvenlik vs 40.750 peşin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu gidişle alamayacağız arabayı... -
Haklısınız yalnız ilk yazdığıma bakarsanız orada zamsız fiyattan anlaştığımı ama zam sonrası yeni faizden faydalandığımı görebilirsiniz, yoksa yapılan 0.79'dan 0.66' ya faiz indirimi totale vurulduğunda yapılan zamla eşdeğer, ayrıca peşin vadeli arası farkında orana yansıtıldığının ben de farkındayım. ancak 2,5 aydır bnm araştırdığım en iyi oranı böyle yakalamış oldum süreç uzun olduğu için bana verilen oranlar çok yüksek oluyor. Benim başımdan geçeni yazma nedenim satış elemanı ile görüşülerek zam yada faizlerin oynatılmasından önce bu tarz anlaşmaların yapılabileceği sonuçta bu yazdıklarımız seneler sonrada okunabilecek belki birisine faydam dokunur diye
neyse az önce imzaları da attım darısı başınıza umarım gönlünüzden geçen arabaya gönlünüzden geçenden daha düşük fiyatlara sahip olabilirsiniz..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X