Şimdi Ara

2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.519
Cevap
7
Favori
88.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: donanimindex

Aydoğanlar hikaye arkadaşlar,
    Trend otomatik güvenlik paketi 40.200 kredili
    Titanium x paket güvenlik vs 40.750 peşin

titanium için en düşük fiyatı veren şu an burası görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barracudaa

Haklısınız yalnız ilk yazdığıma bakarsanız orada zamsız fiyattan anlaştığımı ama zam sonrası yeni faizden faydalandığımı görebilirsiniz, yoksa yapılan 0.79'dan 0.66' ya faiz indirimi totale vurulduğunda yapılan zamla eşdeğer, ayrıca peşin vadeli arası farkında orana yansıtıldığının ben de farkındayım. ancak 2,5 aydır bnm araştırdığım en iyi oranı böyle yakalamış oldum süreç uzun olduğu için bana verilen oranlar çok yüksek oluyor. Benim başımdan geçeni yazma nedenim satış elemanı ile görüşülerek zam yada faizlerin oynatılmasından önce bu tarz anlaşmaların yapılabileceği sonuçta bu yazdıklarımız seneler sonrada okunabilecek belki birisine faydam dokunur diye neyse az önce imzaları da attım darısı başınıza umarım gönlünüzden geçen arabaya gönlünüzden geçenden daha düşük fiyatlara sahip olabilirsiniz..

Ooo hayırlı olsun :) Bundan sonra artık araç ve sürüş tecrübelerini bekleriz.

• igtx İ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ancak 20 yada 21 Kasım'da teslim edilecek maalesef o zamana kadar konuya ilgi sürerse bu konuya yoksa yeni bir konu altında izlenimlerimi paylaşırım..:)
  • barracudaa B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah :)
    Darısı başımıza artık :)
  • quote:

Titanium olan 1.6 otomatik mi ?
  • Kredi konusu kafama takıldı.
    Biz aracı hesaplarken hep 34750 trend 1.25+güvenlik paketi olarak hesapladık ve bir kısmı kredi diğer kısmı ise nakit olacak şekilde konuştuk.
    Bu şekilde ben anlaştığım zaman bayi ile fiyatta değişiklik mi olacak ?
    Bunu anlayamadım yukarıdaki konuşmalarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burki_rock

Kredi konusu kafama takıldı.
    Biz aracı hesaplarken hep 34750 trend 1.25+güvenlik paketi olarak hesapladık ve bir kısmı kredi diğer kısmı ise nakit olacak şekilde konuştuk.

Eğer krediyi Ford'dan alıyorsanız size verilen fiyat zaten peşin fiyatı değil, destek kredili fiyattır.

Krediyi Ford üzerinden değil başka bankadan alacaksanız o zaman peşin fiyat üzerinden hesap yapılmıştır.

Kredili fiyat, peşin fiyattan yaklaşık 2bin lira kadar fazla oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burki_rock

Kredi konusu kafama takıldı.

durum şöyle anlaştığınız fiyat üzerine bildiğiniz üzere bugün zam yapıldı %2 normal şartlarda artık bu fiyatı vermiyecekler eğer tam olarak %2 ise 35500 gibi bir fiyat verecekler, ben fiyat ve faiz oranı değişimi olmadan önceki gün 2000 lira verip arabayı bağladım fiyat ve faiz oranı değişimi olduktan sonra bugün krediyi çektim ki bu sayede eski fiyat ve yeni faiz oranından faydanmış oldum. Ha siz yine görüşün belki yine 34750 fiyatını verirler belkide araç yeni gelcek araç filan değilse..

• Yarın öğlen çetaşa, akşam da otokoçlardan birine gidicem, panik yok arkadaşlar, bu vesileyle bayilerle tanışıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorkster

quote:

Titanium olan 1.6 otomatik mi ?

Evet otomatik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada Fiesta'nın 2015'te şöyle olacağına dair bir illüstrasyon yayınlamış AutoBild sayfası. Ne kadar gerçekçi bilemem ama görüntü güzel

2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igtx -- 7 Kasım 2013; 18:29:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: igtx

Bu arada Fiesta'nın 2015'te şöyle olacağına dair bir illüstrasyon yayınlamış AutoBild sayfası. Ne kadar gerçekçi bilemem ama görüntü güzel

Galiba almaktan vazgeçtim, bunu beklicem o_O

Şaka bi yane 34.750 anlaştığım fiyata kredili alacak gibiyim. Yarın sözü veren bey ile görüşecekler ok olursa yarın beyaz- 1.25i trend+güvenlik paketi tamam.
    İnşallah hayırlısı neyse o olur. Mavi yokmuş :(

• burki_rock kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun, bu fiyatı bir daha verir mi, biraz yükselir belki...Biz de otokoç'a yönelsek iyi olacak, ataşehir otokoç'un 4 kişi varsayarak verdiği fiyat biraz daha zorlanabilir belki.
  • Beraber hareket etmekte fayda var arkadaşlar kim ne derse desin, bayiler hala havalı ama uğraşıcaz. Bir de otokoç'u biraz daha sıkıştırsak daha iyi olur gibime geliyor, hem onlar istediğimiz araçları daha kolay temin edebilir.
  • donanimindex D kullanıcısına yanıt
    Daha almadık dur bakalım :) Yarın olmaz o fiyata 2 bin fazla vercen derlerse vazgeçecek Aralık'ta fiyat düşsün diye bekleyeceğim.
    Ama ok derlerse yarın işi bitiririm. Nasip bakalım. Buarada bayiler bana nedense Otokoç kadar güven vermiyor...
  • bugun ford bayisinden 1.6 otomatik vites fiesta titanium x paket li beyaz renkaraç için fiyat aldım 42000 tl son oluru dediler
    daha sonra izmir daha buyuk sehir belki biraz daha indirimli olur diye izmir otokoç aradım aynı araça 39000 tl fiyat verdiler sonra içime bir kurt düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fullmudur77 -- 7 Kasım 2013; 22:01:37 >
  • fiyat konusunda emin misiniz 39000 titanium ?
  • omer1044 O kullanıcısına yanıt
    peşinse olma ihtimali var, titaniumun otomatik x paketli ve güvenlik paketlisi 40.750 bayi bugün verdi...
    demek ki izmir otokoç 1000 lira az söylemiş benim bugün aldığım fiyattan.
  • 1.6 powershift-beyaz-titanyum-x paket (hediye kampanyası)Peşin- 39500'e İstanbul Şahsuvaroğluyla bugün anlaşıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal -- 7 Kasım 2013; 22:32:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal

1.6 powershift-beyaz-titanyum-Peşin- 39500'e İstanbul Şahsuvaroğluyla bugün anlaşıldı.

ekstra paket vs. var mıdır?

Çok iyi fiyat bu arada
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.