Şimdi Ara

2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.519
Cevap
7
Favori
88.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chewee

aynen ev almış ve krediyi bitirmişsin.Allah bize de nasib etsin o duyguyu.Ev kredisinin bitmesi bana hayal gibi geliyor.Hayal olduğu için ev kredisi çektim mi hayır ev aldım mı ona da hayır. :)

Çok şükür işte klasik ev+araba hedeflerinden birini hallettik,
    İnşallah size daha güzelleri kısmet olur.
    Araba daha kolay ulaşılabilir görünüyor bakalım hayırlısı olsun...
  • Benim Mavi Şekeri az önce teslim aldım, 10 dk kullanıp otoparka verdim, şimdi sabırsızlıkla saatin 5 olmasını bekliyorum :)
  • donanimindex D kullanıcısına yanıt
    amin insallah Allah olmayana en güzelini versin.Sizi de evinizde arabanızda rahat ve huzurlu bir şekilde oturmayı ve kullanmayı nasip etsin.
  • ben_wade kullanıcısına yanıt
    Geçer mi 5 saat Şafak bekler gibi. Biter mi? ;)]
  • Bitmez o 5 saat keza bende aynı durumdayım :))) akşam olsa da araca kavuşsam diye bekliyorum iş yerinde hehe :D
  • Burki_rock hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde kullanın. Arkadaşlar dün Nuray otoya gittim. Temsilci Adem beyin elinde Spor kırmızı Titanium x paketsiz ama güvenlik paketli Powershift araç var. Koç finans kredi desteği ile 38.800 TL'ye veriyor. Trendden 1.000 TL pahalı. Ben almaya çok niyetlendim ama ev kredisiyle birlikte zorlayacağı için üzülerek vazgeçtim. Düşünen varsa kaçırmasın. Çok² güzel.. Resimleri benim emektar tost makinasıyla çektim affola.

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

• stallem S kullanıcısına yanıt
    Valla güzel duruyor. GP var ve Titanium bence düşünülür yani. 38.800 yükse benim için ama mantıklı yani ;)
  • Bu arada sizin aracınızın da resimlerini merakla bekliyoruz :nazar:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stallem -- 3 Aralık 2013; 15:31:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stallem

Bu arada sizin aracınızın da resimlerini merakla bekliyoruz :nazar:

İnşallah bu akşam eklerim buraya :)
  • Arkadaşlar Aralık'ta alınan fiyatları da paylaşırsanız sevinirim, ciddi bir indirim olursa, değerlendirmek açısından :)
  • 3 saat önce powershift 1.6 gri x paket aracımı samandıra bayiinden teslim aldım. araç güzel ya:) vites geçişleri falan süper. kullanımı kolay. sadece küçük hacim ve yakıt düşündürüyor.
  • donanimindex D kullanıcısına yanıt
    1.6 otomatik trend beyaz güvenlik paketsiz peşin 37.000 tl otokoçtan alındı. park senserü, boya ve kartel koruma hediyeli. ocak mtv si onlardan. nasıl fiyat ustadlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: w3st

merhaba arkadaşlar,

konunun devam etmesi kararsız arkadaşlar için çok önemli,bilgi olması ve fikir oluşması açısından bazı bilgiler vereceğim.

Ben 1.6 Powershift fiestamı dün Mersin Ergin'den teslim aldım. park sensörü, +1 yıl garanti, trafik sigortası ve trafik seti 40.000 TL nakit 25 Kasımda anlaştık.

İşin aslı ben 40.000 TL ye anlaşırken çevre illerden ozellikle adanadan otokoç ve gedizlerden daha düşük fiyat teklifleri almıştım ama yakınlık plaka ve hediyeler fiyatı amorti etti. yalnız, Dün aracımı teslim alırken satış danışmanı arkadaş aralık ayında zam geleceğini ve ford'un kendi çalışanlarının geçen aydan araç ayırdıklarından bahsetti. X paket hediyesi kaldırılacakmış diye duydum.

ilgili arkadaşların bilgilerine,

aldığınız fiyat peşin mi kredili mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhantopal

1.6 otomatik trend beyaz güvenlik paketsiz peşin 37.000 tl otokoçtan alındı. park senserü, boya ve kartel koruma hediyeli. ocak mtv si onlardan. nasıl fiyat ustadlar.

boya koruma filan hediyesi de varmış bence güzel ama bir kaç bayi daha dolaşıp mı karar versen bilemedim, kafamı dinleyeyim diyorsan al kurtul, yani çok da farketmez heralde bu saatten sonra, hani 500 lira ucuz olsa ne olacak ki, al arabanı bak keyfine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyuncu.qcuk

3 saat önce powershift 1.6 gri x paket aracımı samandıra bayiinden teslim aldım. araç güzel ya:) vites geçişleri falan süper. kullanımı kolay. sadece küçük hacim ve yakıt düşündürüyor.

vay vay vay herkes bir bir almaya başladı :) hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın inşallah :)
  • tahrik etmeyin beni ben de alırım ona göre :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyuncu.qcuk

3 saat önce powershift 1.6 gri x paket aracımı samandıra bayiinden teslim aldım. araç güzel ya:) vites geçişleri falan süper. kullanımı kolay. sadece küçük hacim ve yakıt düşündürüyor.

fiyat nedir? birde kredili mi peşin mi?
  • Arkadaşlar dün bayiden aldığım aracın mtv borcu gözüüküyor...Bayinin ödemesi gerekmez mi ?
  • 1.4i titanium + x paket ve bakır kahve metalik boya (park sensörü hediye) 37.700'e aldım. 8bin tl peşin verdim geri kalanı 24 ay ödemeli bana toplam maliyeti 41.500bin tl oldu. istinye otokoç'un özel kredisiymiş çok avantajlı geldi bana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkke_3319

Arkadaşlar dün bayiden aldığım aracın mtv borcu gözüüküyor...Bayinin ödemesi gerekmez mi ?

internette bir yerlerde okumuştum benzer durum başına gelen birisi daha vardı. Bir iki gün sonra yine kontrol ettiğinde sistemde ödenmiş görünmüş. Devlet işi zaman alıyor herhalde

Yine de düzelmezse aldığınız yeri arayıp durumu iletin. Vergi dairesiyle ilgili bir problem olabilir. Muameleleri yapan kişi çözsün bir şekilde. Veya size verilecek olan rapor ile daireye gidip siz sildirebilirsiniz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igtx -- 4 Aralık 2013; 6:31:35 >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.