Şimdi Ara

2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.519
Cevap
7
Favori
88.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: donanimindex

quote:

Orijinalden alıntı: koyuncu.qcuk

3 saat önce powershift 1.6 gri x paket aracımı samandıra bayiinden teslim aldım. araç güzel ya:) vites geçişleri falan süper. kullanımı kolay. sadece küçük hacim ve yakıt düşündürüyor.

vay vay vay herkes bir bir almaya başladı :) hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın inşallah :)

Eyvallah amin diyelim sagolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhantopal

quote:

Orijinalden alıntı: koyuncu.qcuk

3 saat önce powershift 1.6 gri x paket aracımı samandıra bayiinden teslim aldım. araç güzel ya:) vites geçişleri falan süper. kullanımı kolay. sadece küçük hacim ve yakıt düşündürüyor.

fiyat nedir? birde kredili mi peşin mi?

Merhabalar daha önce yazmıstim tekrar yaziyim 39400 ford otosan çalışanına 24 ay 0 faizli kredili. Ama pesin alabilseydim ford indirimsiz beyaz rengi ayni fiyat vermislerdi.
    Samandira Atilgandan aldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkke_3319

Arkadaşlar dün bayiden aldığım aracın mtv borcu gözüüküyor...Bayinin ödemesi gerekmez mi ?

Mtv ödemesinde sıkıntı çıkaran bayiler vardır doğrudur. O yüzden devamlı mtv borcunuza bakın. Ben Nisan ayında aldığım aracın 2 taksidini öderken fark ettim ödemediklerini. Hemen aradım tamam dediler ancak ödemeleri için 3 defa daha aramam gerekti. 26 tl gecikmeylede olsa ödediler. Takip edin ısrar edin

• quote:

Orijinalden alıntı: Kotaless

2014 Fiesta 120 beygir mi, yoksa sadece Amerika için mi geçerli?
    http://www.ford.com/cars/fiesta/specifications/engine/

Bizde ki 105 bg diye biliyorum

• chewee C kullanıcısına yanıt
    2014 modeller de mi 105bg gelecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhantopal

1.6 otomatik trend beyaz güvenlik paketsiz peşin 37.000 tl otokoçtan alındı. park senserü, boya ve kartel koruma hediyeli. ocak mtv si onlardan. nasıl fiyat ustadlar.

eyvallah
  • Bu kredili alımlarda 2 bin felan fark oluyor diyor arkadaşlar, şu kısmını anlamadım.. araba 38bin ise 14bin peşin verip geri kalan 24bin lik kısmını 24 ay %0 faizli aldığımızda sadece dosya masrafı 500 felan eklenmiyormu, bu 2bin fark nerden geliyor arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazimlee

Bu kredili alımlarda 2 bin felan fark oluyor diyor arkadaşlar, şu kısmını anlamadım.. araba 38bin ise 14bin peşin verip geri kalan 24bin lik kısmını 24 ay %0 faizli aldığımızda sadece dosya masrafı 500 felan eklenmiyormu, bu 2bin fark nerden geliyor arkadaşlar ?

2 binlik fark aracın ilk satış fiyatından kaynaklı oluyor. Peşin fiyatı daha ucuz, kredili alınırsa daha pahalı veriyor ilk fiyatı bayi.

Yani tek fiyat yok listede. Özetle peşin alacaksanız 40'a veririm diyor kredi kullanacaksanız fiyatı 42 üzerinden hesaplıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: igtx

quote:

Bu kredili alımlarda 2 bin felan fark oluyor diyor arkadaşlar, şu kısmını anlamadım.. araba 38bin ise 14bin peşin verip geri kalan 24bin lik kısmını 24 ay %0 faizli aldığımızda sadece dosya masrafı 500 felan eklenmiyormu, bu 2bin fark nerden geliyor arkadaşlar ?

2 binlik fark aracın ilk satış fiyatından kaynaklı oluyor. Peşin fiyatı daha ucuz, kredili alınırsa daha pahalı veriyor ilk fiyatı bayi.

Yani tek fiyat yok listede. Özetle peşin alacaksanız 40'a veririm diyor kredi kullanacaksanız fiyatı 42 üzerinden hesaplıyor.

peki bu fordun uyanıklığımı yoksa bayinin cin aklı mı, o zman %0 faiz koymanın manası ne adam gider dışardn kredi çeker.

• koyuncu.qcuk K kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun bakalım size de :) Allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: igtx

quote:

peki bu fordun uyanıklığımı yoksa bayinin cin aklı mı, o zman %0 faiz koymanın manası ne adam gider dışardn kredi çeker.

Ford'un kendi satış politikası. Ford.com.tr sitesinde listede zaten kredili ve peşin diye iki ayrı fiyat olduğunu göreceksiniz.

Dışarıdan çekebilirsiniz tabi. O zaman peşin alır gibi o fiyat üzerinden alıyorsunuz. Bu durumda da bankaya faiz ödeyeceksiniz. Yine toplamda aynı şeye denk gelecek

• Eğer yapı Kredi bankasının 24 ay sıfır faiz yada uzun vade uygun faiz koşulları ile kredi çekerseniz araç peşin fiyatını 1,05 ile çarpın. Koç finans ya da peşin alımda fiyat farkı yok, kredi faiz oranı yüksek. Bu arada YKB'dan kredi çekince hesap açılıyor, hesap kullanım ücreti vs de dikkat etmek lazım arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stallem -- 4 Aralık 2013; 13:08:45 >
  • Yanlız faiz oranlarını göz önünde bulundurun.Örnek:

Ford'un kampanyasıyla 0.58 den 40.000 lira çekerseniz 3 yıl için toplam 5.358,57 TL faiz ödeyeceksiniz.

Şu an tüketici kredisi için en iyi oran olan 0.99 dan 40.000 lira çekerseniz 3 yıl için toplam 9.395,02 TL faiz ödeyeceksiniz.

Bir de 0.99dan 40bin verirler mi meçhul, burada araba rehin olduğu için 5dk da çıkıyor kredi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ben_wade -- 4 Aralık 2013; 16:17:44 >
  • arkadaslar merhaba, sizleri bu konunun 10uncu sayfasından beri takip ediyorum. Gercekten cok yararlı bir site bu.
    Arkadaslar Bende TUZCULAR edirne forddan 1,25 trend + guvenlik paketli arabama kavustum. 2 ay once 3.000 tl kapora verdim. 35800 'e kirmizi fiesta 1.25 trend guvenlik paketli aracimi yeni aldim...
    1. Arkadaslar guvenlik paketle brb. arac segment degiştiriyor. Hill Holder yani yokus kalkiş ve cekic dengele sistemi harika. hava yastıkları cok iyi. en alt modelde GP sadece fordda var.
    2. fakat guvenlik paketli aldıgımdan , arac ellerinde köln almanyadan geldi. Bu yuzdende firma bu araci ucuza alamadı böylelikle bende fazlaca pazarlık edemedim.
    cunku maltepe ford guvenlik paketli istedigimde bana teklif mektubu verdi ama ben onlari 5 kere aramama ragmen bana 1 kez olsun dönmediler. Hep arac gelicek su an yok dediler. Fiyat sabitlemesi yapamayiz dediler. Yani gp oldugundan bayilerin ellerinde yok dolar kur artişinden sonra bu araclar bayilere geldi o yuzden de fiyatlarda dogru duzgun indirimler olmadı.
    3. benim canımı sıkan bir diger konu ise, bana arabayi aldigim bayiiden araci almadan 1 hafta once msj geldi. Ve ford ile birlikte kampanya oldugu 1 sene extra guvenlik, park sensoru , ve navigasyon cihazının bedava oldugu mesajı geldi. Fakat sanirim biz daha önceden anlastigimizdan bunlardan sadece park sensörünü alabildim. Ne ettiysem digerlerini vermediler.
    4. Amstel 2 marka kol dayama da almıstım. baya güzel içime sindi. Fakat parayi getirip araci teslim alacagim gun, kol dayamayida brbimde getirdim. fakat arkadaslar 150 tl istediler takmadilar ben kol dayama ile öylece kaldim ( ben bunu disarda 25 lirayada taktiririm ama kırıldım yani çünkü maltepe ford bana 1000 daha iyi fiyat vermişti ama ben uzak oldugunu düşündügümden edirneyi tercih ettim. ama extra hic bir sey alamadim : \
    5. ilk antlaşmamiz 2 ay once oldu fakat arabayi bana ön görülen süreden 1 ay sonra aralik da anca alabildim. Ve aralikda alincada parayi ödeyip bir dahaki sene alabilirmiyim diye sordum fakat ona da yanaşmadılar... bunlar biraz üzdü genede memnunum cunku ilk anlaştıgımızda 23 bin 0,39 faiz oaranini düşünmüştüm. ama 24 ay %0 faiz den faydalandim...

şimdi arkadaslar uzun lafin kisasi 1,25 trend spor kirmizi + guvenlik paket + park sensoru + trafik seti +paspas+ysc = 24 ay 0 faiz kredi ile 35800'e aldim sizce fiyat cokmu ?

• Almışsınız hayırlı olsun. Fiyatı bence düşünmeyin keyfinize bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ben_wade

Yanlız faiz oranlarını göz önünde bulundurun.Örnek:

Ford'un kampanyasıyla 0.58 den 40.000 lira çekerseniz 3 yıl için toplam 5.358,57 TL faiz ödeyeceksiniz.

Şu an tüketici kredisi için en iyi oran olan 0.99 dan 40.000 lira çekerseniz 3 yıl için toplam 9.395,02 TL faiz ödeyeceksiniz.

Bir de 0.99dan 40bin verirler mi meçhul, burada araba rehin olduğu için 5dk da çıkıyor kredi.

merhaba,
    bu 0.58 kredi oranına nerden baktınız, sitede göremedim ben
  • quote:

quote:

merhaba,

Otokoçta bana söylenen oran bu, ben 48 ay 0.68 olanını kullandım, 60 ay için de 0.73 oranı var.

• 24 ay 0 faiz kampanyasının uzun vade oranı.
  • quote:

quote:

quote:

merhaba,

Otokoçta bana söylenen oran bu, ben 48 ay 0.68 olanını kullandım, 60 ay için de 0.73 oranı var.

48 aylık için ne kdar kredi çektiniz taksitleri ne kdardı,

• Kazimlee kullanıcısına yanıt
    http://www.kredihesaplamalar.com/

Adresinden istediğiniz vade sayısı ve faiz oranını seçerek taksitleri görebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.