Şimdi Ara

2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.519
Cevap
7
Favori
88.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatların düşmek yerine artması da fenaymış.
    Bu yıl sonu enteresan oluyor. Fiyat düşmemesinin sebebi bence kasada değişiklik yapılmayacağı diye tahmin ediyorum.
    Zaten yurtdışı sitelerde sadece iç mekanda ufak tefek değişikliklere yer verileceğinden bahsediliyordu.
    Polo çin de benzer durum söz konusu. Adamlar da haklı, tutan aracı ne diye değiştirsinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burki_rock

Fiyatların düşmek yerine artması da fenaymış.
    Bu yıl sonu enteresan oluyor. Fiyat düşmemesinin sebebi bence kasada değişiklik yapılmayacağı diye tahmin ediyorum.
    Zaten yurtdışı sitelerde sadece iç mekanda ufak tefek değişikliklere yer verileceğinden bahsediliyordu.
    Polo çin de benzer durum söz konusu. Adamlar da haklı, tutan aracı ne diye değiştirsinler.

Fiyat yükselmesi senelik satış hedeflerine ulaştıkları anlamına da geliyor olabilir. Zaten elden çıkarmak istediği araç kalmamış stokta ve fazladan satıyorlar artık. Talep olduğuna göre zam koymak normal bir satış politikası oluyor haliyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: igtx

quote:

Orijinalden alıntı: burki_rock

Fiyatların düşmek yerine artması da fenaymış.

Fiyat yükselmesi senelik satış hedeflerine ulaştıkları anlamına da geliyor olabilir. Zaten elden çıkarmak istediği araç kalmamış stokta ve fazladan satıyorlar artık. Talep olduğuna göre zam koymak normal bir satış politikası oluyor haliyle.

Aynen kardeşim. Benim aracı bizim otokoç buldu mesela ben sorayım dedim birkaç yere daha şubat diyen oldu, aralık sonu diyen oldu.
    Araç zaten depoda yok, Almanya'dan gelecek yani. Hal bu olunca da adamlar kasmıyorlar. Neyse biz vaktinde almışız iyi ki yıl sonu beklememişim diyorum şimdi :)

• Fiesta almış ve alacak arkadaşlara Allah kaza bela vermesin dileklerimle. Aracı gelecek arkadaşlara da Allah sabırlar versin. Beklemek çok zor :) zaman geçmez gün geçmez. Bu arada benim beyaz aston martini paylaşayım. Maşallahları esirgemeyelim. Malum forum nazarı diye bir şey var
     2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chewee -- 5 Aralık 2013; 17:18:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: chewee

Fiesta almış ve alacak arkadaşlara Allah kaza bela vermesin dileklerimle. Aracı gelecek arkadaşlara da Allah sabırlar versin. Beklemek çok zor :) zaman geçmez gün geçmez. Bu arada benim beyaz aston martini paylaşayım. Maşallahları esirgemeyelim. Malum forum nazarı diye bir şey var
     2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR

Maşallah, aynı benimki haha :) Allah en ufak kaza bela, çizik, kuş kakası(çok zor çıkıyor :D) vermesin hiçbirimize :)

• burki_rock kullanıcısına yanıt
    ikimizin aracı karışmasın diye ön cama özellikle ayıcık koydum Allah kimseye kaza bela vermesin. Bu arada arabalarımızla ilgili olarak alacaklar ve kullanıcılara fikir vermesi açısından bu arkadaşın yine bu foruma yazdığı konuyu okumalarınu tavsiye ediyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_84741248/f_//tm.htm#84741248

• Arkadaşlar ben de aracımı aldım ve size bir sorum olacak. bugün öğlen groupama'dan 1900tl'lik kasko yaptırdım ve akşam saatlerinde babamı sigortacı bir arkadaşı aradı, aynı kaskoyu 1500tl'ye yapabileceğini söyledi. bizim öğlen yaptırdığımız kaskoyu iptal etme hakkımız var mıdır acaba? 400tl büyük bir rakam...
  • İptal ettirebilirsin tabii.1500 lira da fazla bence.
    Ben bugün 1050 liraya yaptırdım.%20 çift şoför indirimi ve kamu çalışan indirimi var.Daha önce hiç kaskom olmamıştı.
  • Benim de ilk kaskom, Ford yaptı Allianz ile anlaşmalıymış Otokoç 1300 TL tuttu... 1900 çokmuş...
  • Arkadaşlar aracı bayiden 3 gün oldu alalı.Kış lastiği taktırmayı düşünen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkke_3319 -- 5 Aralık 2013; 23:04:42 >
  • şu son zamndan sonra resmen forddan soguttular,, aralığı bekledik güzel kampanya gelsin diye adamlar zam yaptı
  • tam dedikleri gibi 03.12'de deslim aldık aracımızı.
    otomatik titanyum +x paket renk elektrik kırmızı destekli kredi ile 43.800 tl
    5 yıl yada 150.000 km garanti (farkı 765 tl)
    park sensörü hediye birde koruma
    MTV bize ait ama.
    Kaskoda 1095 tl aynı yerden yaptırdık. kredi kartına taksitte yaptılar
    kış lastiği için gezdim hep 185/60/15 öneriyorlar orjinali 195/50/15
    bir kaç fiyat 185/60/15 doogride 125, toyo 145, goodyear 170, lassa 130tl
    195/50/15 lassa 170,michelin 235, lassa 170, g.year 210
     2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR 2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecknotek -- 6 Aralık 2013; 11:37:33 >

• Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecknotek

tam dedikleri gibi 03.12'de deslim aldık aracımızı.
    MTV bize ait ama.
     2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR 2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: tecknotek

tam dedikleri gibi 03.12'de deslim aldık aracımızı.
    MTV bize ait ama.

hayırlı olsun allah kazasız belasız surusler nasıp eder ınsallah , kış lastıgı olarak NOKIAN 185/60 R15 88T XL Nokian WR D3 Kış Lastiği ni onerırım, fiyatı 150 lira ve nokian ustune baska kıs lastıgı uretıcısı yoktur

• 1.5 tdci titanium x paket beyaz fiesta için 41750 metalik için 42500, destekli kredili metalik için 44500 fiyat verdiler. nasıl arkadaşlar acil yardım. sigorta+plaka+park sensörü+motor koruma(kimyasalla motoru yıkıyorlarmıs) hediyeli. bandrolden yırtmak için ocak teslim alabilirsin dediler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oomerozer

1.5 tdci titanium x paket beyaz fiesta için 41750 metalik için 42500, destekli kredili metalik için 44500 fiyat verdiler. nasıl arkadaşlar acil yardım. sigorta+plaka+park sensörü+motor koruma(kimyasalla motoru yıkıyorlarmıs) hediyeli. bandrolden yırtmak için ocak teslim alabilirsin dediler..

Fiyat iyi.
    Üzerine 1000 tl. daha verip güvenlik paketi de isteyin. Ne diyecekler.
  • Merhabalar,

Bugün istanbuldan yalovaya körfezi dolasarak geldik. Ortalama yakit 11.4 gozukurken 7.7 ye dustu. Sehir disi 6 kusur litre yakti yani.

• 1.4 titanium manual benzinli metalik aytozu gri icin 39500 fiyat aldım. Destek kredisi kullanacağım için peşine göre 2000 tl yüksek. Bir aksilik olmazsa yarın bayiye görüşmeye gideceğim. Tilsimi kaçmasın bugünlük bayi adını soylemicem :)

Çok istiyorum fiesta almayı. Muadillerine göre çok ama çok iyi. Umuyorum bi aksilik çıkmaz aranıza katılırım ben de...

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.