Şimdi Ara

2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.519
Cevap
7
Favori
88.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Brky

İzmir'de olupta, fiesta almayı düşünen arkadaşlarla irtibata geçebiliriz. Filo indirimi felan :)

Biz zamanında 8 kişi denedik filo indirimi olmuyor, yapmıyorlar :) Eğer bütün araçlar tek kişi üzerine kayıtlı olacaksa yapılıyormuş sadece.
  • quote:

İzmir'de olupta, fiesta almayı düşünen arkadaşlarla irtibata geçebiliriz. Filo indirimi felan :)

izmirde en iyi iyatı nerden aldın
  • Kazimlee kullanıcısına yanıt
    Daha 1 yere sordum oda Arkas. Siyah titanium 1.4 benzinli, güvenlik paketi, sony müzik çalar, x paket zaten hediyemiş. Nakit 41.600 fiyat çekti. Yarın otokoça gidicem. Tekrar bilgilendiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chewee

imkanınız ve beklemeye zamanız varsa güvenlik paketli almanızı tavsiye ederim. Beyaz + güvenlik paketli kredili fiyat sorarmısınız ne kadar olduğunu?

cevabınız için teşekkürler. güvenlik paketi için 2-3 ay bekleme süresi veriyorlar. acil araç almam gerekiyordu ben de gittim 156 aldım :)
  • oomerozer kullanıcısına yanıt
    :) hayırlı olsun o zaman aracınız.Fiesta bakarken bir den alfa 156. ikinci el sanırım .Fiyat olarak ne kadar tuttu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chewee -- 9 Aralık 2013; 20:06:40 >
  • quote:

Daha 1 yere sordum oda Arkas. Siyah titanium 1.4 benzinli, güvenlik paketi, sony müzik çalar, x paket zaten hediyemiş. Nakit 41.600 fiyat çekti. Yarın otokoça gidicem. Tekrar bilgilendiririm.

sormuşken 16. otomatik Trend fiyatınıda sorarmısın
  • filanfistan F kullanıcısına yanıt
    araçta Bernhard MATTES arkadaşın imzasını taşıyan At Uygunluk Belgesi diye bi gelge var. Alternatif Tekerler listesi var ordada 195/50/R15 yok. 195/55/r15 var. listeyi resim olarak ekleyim. birde 185/60/r15 kışlık kullan var mı acaba?
     2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR
  • quote:

:) hayırlı olsun o zaman aracınız.Fiesta bakarken bir den alfa 156. ikinci el sanırım .Fiyat olarak ne kadar tuttu?

alfa 4-5 yıldır aklımda olan bir araçtı. 159 baktım ama 1.9 olmasından dolayı vergisi fazla ve maliyeti bana yüksek oluyordu. uzun zamandır sahibinden de 156 zaten bakıyordum ama temiz bulmak çok zordu. 5 aralıkta ilana giren bir 156 vardı oldukça temizdi. maliyet olarak da oldukça uygundu , fatura kesiyordu satıcı birde izmirdeydi. bende gittim aldım. 24500+ 98 noter+25 anahtar verme parası :)
    şirkete 2 araç lazımdı biri bana biri çalışanlara. fiesta alsaydım borçlu kalacaktım ve 2. araçla beraber ciddi maliyet olacaktı. böylece elimde olandan biraz fazlasıyla 2 araç alacağım ve ciddi borcum olmayacak. o yüzden böyle bir karar aldım. umarım iyi yaptım. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: oomerozer

quote:

alfa 4-5 yıldır aklımda olan bir araçtı. 159 baktım ama 1.9 olmasından dolayı vergisi fazla ve maliyeti bana yüksek oluyordu. uzun zamandır sahibinden de 156 zaten bakıyordum ama temiz bulmak çok zordu. 5 aralıkta ilana giren bir 156 vardı oldukça temizdi. maliyet olarak da oldukça uygundu , fatura kesiyordu satıcı birde izmirdeydi. bende gittim aldım. 24500+ 98 noter+25 anahtar verme parası :)
    şirkete 2 araç lazımdı biri bana biri çalışanlara. fiesta alsaydım borçlu kalacaktım ve 2. araçla beraber ciddi maliyet olacaktı. böylece elimde olandan biraz fazlasıyla 2 araç alacağım ve ciddi borcum olmayacak. o yüzden böyle bir karar aldım. umarım iyi yaptım. :)

Yazdıklarınıza göre bence çok iyi yapmışsınız maliyet hesabı yapmanız ve ona göre davranmanız çok yerinde olmuş. Ne kadar az borç o kadar rahat kafa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oomerozer

quote:

Yazdıklarınıza göre bence çok iyi yapmışsınız maliyet hesabı yapmanız ve ona göre davranmanız çok yerinde olmuş. Ne kadar az borç o kadar rahat kafa

aynen önemli olan kafa rahatlığı :) teşekkürler.

• Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.. bende yakında fiesta 1.25 trend alıyorum. Aracı ocak ayında teslim alıcam mtv yüzünden beklicem.. Gerçekten güzel ve heyecanlı bir bekleyiş olacak benim için.. Hediye olarak park sensörü istedim tamam dediler. Cam filmi, paspas vs istesem verirler mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AreScHaraKoU

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.. bende yakında fiesta 1.25 trend alıyorum. Aracı ocak ayında teslim alıcam mtv yüzünden beklicem.. Gerçekten güzel ve heyecanlı bir bekleyiş olacak benim için.. Hediye olarak park sensörü istedim tamam dediler. Cam filmi, paspas vs istesem verirler mi acaba ?

Paspas filan verirler de cam filmi yapmazlar sanırım. Zaten film olayı sakıncalı ve polisler de acımıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: igtx

quote:

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.. bende yakında fiesta 1.25 trend alıyorum. Aracı ocak ayında teslim alıcam mtv yüzünden beklicem.. Gerçekten güzel ve heyecanlı bir bekleyiş olacak benim için.. Hediye olarak park sensörü istedim tamam dediler. Cam filmi, paspas vs istesem verirler mi acaba ?

Paspas filan verirler de cam filmi yapmazlar sanırım. Zaten film olayı sakıncalı ve polisler de acımıyor

Polislerin pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum .. Ne kadarlık bir maliyeti var bu filmin ?

• sa arkadaşlar fiesta alıp teslim alan var mı? yorumlarınız neler. bende ocakta tesli alacağım inş.
  • Arkadaşlar fiestama bugün kliksadan Goodyear 195/50 R15 82H EAGLE UG GW-3 Oto kış lastiği satın aldım.Bu lastiği bilen var mı ?
  • quote:

quote:

quote:

Polislerin pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum .. Ne kadarlık bir maliyeti var bu filmin ?

Şöför ve yolcu camlarına serviste sana 150 tl olur dediler. Bende gittim 35 tl ye dışarda yaptırdım. İki cam 35 tl tuttu. Zaten yasak diyorlar o yüzden çok fazla para vermeye gerek yok diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şöför ve yolcu camlarına serviste sana 150 tl olur dediler. Bende gittim 35 tl ye dışarda yaptırdım. İki cam 35 tl tuttu. Zaten yasak diyorlar o yüzden çok fazla para vermeye gerek yok diye düşünüyorum.

bilgi için teşekkürler ..

• quote:

quote:

quote:

Yapılacak yüzeyin büyüklüğüne göre sanırım. 100 - 200 lira birşeyden bahsediyor internette kullananlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhantopal

sa arkadaşlar fiesta alıp teslim alan var mı? yorumlarınız neler. bende ocakta tesli alacağım inş.

Benimki de ocak ilk haftası teslim edilecek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokhantopal

sa arkadaşlar fiesta alıp teslim alan var mı? yorumlarınız neler. bende ocakta tesli alacağım inş.

Benimki de ocak ilk haftası teslim edilecek.

Benimki deeee
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.