Şimdi Ara

2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.519
Cevap
7
Favori
88.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ford Fiesta 1.6 Titanium Powershift + xpaket + sony muzik sistemli beyaz renk + araç renginde park sensörü hediye plaka sigorta ruhsat işlemleri dahil 40.750tl aracı teslim aldım . alıcak arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden .

araçta iki şey dikkatimi çekti lastiklerden mi yalıtımdan mı anlayamadım ama içeri çok asfalt sesi geliyor.. bide araba yokuşlarda azda olsa geri kaçırıyor.. ama genel olarak araçtan memnunum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: zabadey

Ford Fiesta 1.6 Titanium Powershift + xpaket + sony muzik sistemli beyaz renk + araç renginde park sensörü hediye plaka sigorta ruhsat işlemleri dahil 40.750tl aracı teslim aldım . alıcak arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden .

araçta iki şey dikkatimi çekti lastiklerden mi yalıtımdan mı anlayamadım ama içeri çok asfalt sesi geliyor.. bide araba yokuşlarda azda olsa geri kaçırıyor.. ama genel olarak araçtan memnunum .

Hayırlı olsun lastıkler hankook oldugu ıcın ses bıraz fazla gelıyor, ayrıca yokusta frene tam basarsanız hıc bır sekılde gerı kacırmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecknotek

araçta Bernhard MATTES arkadaşın imzasını taşıyan At Uygunluk Belgesi diye bi gelge var. Alternatif Tekerler listesi var ordada 195/50/R15 yok. 195/55/r15 var. listeyi resim olarak ekleyim. birde 185/60/r15 kışlık kullan var mı acaba?
     2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR

aracın uzerındekı orjınal lastık zaten 195 50 r15 nasıl uygun degıl :D fabrıka cıkısı bu sekılde

• quote:

Orijinalden alıntı: filanfistan

quote:

Orijinalden alıntı: tecknotek

araçta Bernhard MATTES arkadaşın imzasını taşıyan At Uygunluk Belgesi diye bi gelge var. Alternatif Tekerler listesi var ordada 195/50/R15 yok. 195/55/r15 var. listeyi resim olarak ekleyim. birde 185/60/r15 kışlık kullan var mı acaba?

aracın uzerındekı orjınal lastık zaten 195 50 r15 nasıl uygun degıl :D fabrıka cıkısı bu sekılde

bu da orjinal araçtaki surucu kapısındaki etiket resmi

• zabadey kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Hangi bayiden aldınız, güvenlik paketi var mı?
  • Arkadaşlar. Şeker mavi , titanium x paket + park sensörü + navigasyon + paspas cart curt, birde +1 yıl garanti hediye yani 4 yıl, peşin 40.300e anlaştık. 3 4 gün içinde elimde olur herhalde, foto eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky -- 11 Aralık 2013; 16:53:18 >
  • Kotaless kullanıcısına yanıt
    otokoç ankara'dan aldım teşekkür ederim güvenlik paketli araç bulamadım bunu zor buldum hatta tekti. :)

ilgilenen satış temsilcisi'de otomatik olduğu için güvenlik paketindeki özelliklerin bazıları var dedi bende baktım uygun geldi aldım ..
  • filanfistan F kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim lastik işi kötü olmuş o zaman..
  • hakikaten lastikler ilginc standarta uymuyor hankook birde benim ilginc buldugum bir olayda ön tarafda tutma kulbu yok... bence olmaliydi. resmen unutulmus aama aracimdan memnunum , seviyorum aracimi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brky

Arkadaşlar. Şeker mavi , titanium x paket + park sensörü + navigasyon + paspas cart curt, birde +1 yıl garanti hediye yani 4 yıl, peşin 40.300e anlaştık. 3 4 gün içinde elimde olur herhalde, foto eklerim.

Hocam selam aracınız hayırlı olsun kaza bela görmeyesiniz, aracınızı nereden aldınız acaba fiyat uygun geldi bana, bende destek kredili olarak navigasyon (sony olan mı alacağınız yoksa başka bir marka mı) ve + 1 yıl hariç 44.000 e anlaştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zabadey

Ford Fiesta 1.6 Titanium Powershift + xpaket + sony muzik sistemli beyaz renk + araç renginde park sensörü hediye plaka sigorta ruhsat işlemleri dahil 40.750tl aracı teslim aldım . alıcak arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden .

fiyat peşin mi arkadaslar
  • gokhantopal G kullanıcısına yanıt
    evet peşin..
  • Arkadaşlar Sony müzik sistemi ve Sony navigasyon seçeneği ayrı ayrı mı ücretlendiriliyor? Yani Sony navigasyon alabilmek için müzik sitemi paketi parasıda mı ödeniyor? Verdikleri fiyat listesi ile internet sitesi birbiriyle çelişiyor. Listede ayrı fiyat verirken sitede navigasyonu seçince müzik paketini siliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ots038

quote:

Orijinalden alıntı: Brky

Arkadaşlar. Şeker mavi , titanium x paket + park sensörü + navigasyon + paspas cart curt, birde +1 yıl garanti hediye yani 4 yıl, peşin 40.300e anlaştık. 3 4 gün içinde elimde olur herhalde, foto eklerim.

Hocam selam aracınız hayırlı olsun kaza bela görmeyesiniz, aracınızı nereden aldınız acaba fiyat uygun geldi bana, bende destek kredili olarak navigasyon (sony olan mı alacağınız yoksa başka bir marka mı) ve + 1 yıl hariç 44.000 e anlaştım.

Eyv saolasın kazasız belasız inş. Fakat benim 1.4 benzinli, sizinki nedir bilemiyorum. Birde kredili olunca kampanyalı fiyattan yararlanamıyorsunuz diye biliyorum. Navigasyona gelince, aslında sony düşünüyordum ama baktım ki stock müzik çalar siyah parlak,piano black, gerek duymadım çok güzel görünüyordu. Sadece navigasyon eklettim bende, markasını sormayı unuttum orada. Bu arada izmir arkas otomotiv'den aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky -- 12 Aralık 2013; 11:43:37 >

• arkadaşar merhaba sanırım bende fiesta ailesine katılacağım
    daha önce ford tan kullandığım kredi bitmek üzere
    bugün urfadaki ford bayisinden aradılar kısacası müşterimiz olduğunuz için
    alamk istediğiniz herhangi bir araç için extra 2000 tl indirim
    dosya masrafı yok birde extra garantiden bahsettiler bende 1-2 gün içinde gitmeyi düşünüyorum
    böyle birşey daha önce yaşayan oldumu birde fiesta 1.2 trend almayı düşünüyorum sizce alabileceğim en uygun fiyat ne olmalıdır indirimler gözönünde bulundurulursa cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
  • commandostigre kullanıcısına yanıt
    Evet arkadaşım ayrı ayrı ücretlendiriyor.. İkisi farklı paket birbirinden ... Bende çok istedim ama otomatikte navigasyonlu araç bulamadım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • umutluc hocam, kafan karişmmasin, bende aldim. Pahali geldi benden 2 ay once alan daha ucuza aldi. martta alan cok daha ucuza aldi. bayiiler arasında bile maximum 750 tl filan oynar dolar hızla cıkıyor. Bence 2014lere de zam yapacaklar bence bir an evvel al. Çunku 1 ay once alan adama göre fiyat karşilaştirmasi yaparsan kafayi yersin bende bu boyle olmustu.. Gercek alici oldugunu söyle . birde alabiliyorsan benim gibi guvenlik paketli al ama, guvenlik paketli bayiilerde yok. yurt dısından geliyor oda senin pazarlık payını etkiliyor. daha yuksek fiyat veriyorlar yada elindekini vermeye calişiyor.
    kısacası bundan daha cazip olmaz , bence sene bitmeden al..
  • quote:

Orijinalden alıntı: paranormaljoe

umutluc hocam, kafan karişmmasin, bende aldim. Pahali geldi benden 2 ay once alan daha ucuza aldi. martta alan cok daha ucuza aldi. bayiiler arasında bile maximum 750 tl filan oynar dolar hızla cıkıyor. Bence 2014lere de zam yapacaklar bence bir an evvel al. Çunku 1 ay once alan adama göre fiyat karşilaştirmasi yaparsan kafayi yersin bende bu boyle olmustu.. Gercek alici oldugunu söyle . birde alabiliyorsan benim gibi guvenlik paketli al ama, guvenlik paketli bayiilerde yok. yurt dısından geliyor oda senin pazarlık payını etkiliyor. daha yuksek fiyat veriyorlar yada elindekini vermeye calişiyor.
    kısacası bundan daha cazip olmaz , bence sene bitmeden al..

teşekkür ederim hocam zaten dayanamadım gidip aldım :) güvenlik paketi yok malesef düz paket 24000 tl24 ay
    peşinat 9300 tl toplam 33.300 dosya masrafı yok birde park sensörü koparabildim

• iyi fiyata almıssın hocam gule gule bin..
  • ben 24000 0 faiz kredili metalik olmayan kirmizi + guv. paketi 35800 artı 575 dosya masrafına aldım : \
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.