Şimdi Ara

2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.519
Cevap
7
Favori
88.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    imkanınız ve beklemeye zamanız varsa güvenlik paketli almanızı tavsiye ederim. Beyaz + güvenlik paketli kredili fiyat sorarmısınız ne kadar olduğunu?
  • Anlayamadığım bir şey şimdi bu kasım aralıkta alınan araçlarımız 2013 modelmi 2014 modelmi?! biz 2011 de yine bu zamanlarda başka sıfır bir araç almıştık ama ruhsatta 2012 model yazıyordu ama 15 gün önce aldığımız araç ruhsatta 2013 olarak gözüküyor!
  • Arkadaslar ben de bugun Kayseri de bir bayi ile anlastim arac 1 haftaya gelecek ocakta tedlim alacagim mtv icin ocak mtv yi odedip once alma sansi var mi acaba fiiyati vereyim
    1.6 powershift titanium x paket + seker mavisi+ mtv ocak + trafik seti + paspas 44.000 (destek kredili)
    Park sensoru son dk pazarlikta hediyeden cikartildi.
    Fiyat nasil? Son dk araya park sensoru kadar pahali olmayan hediyesokabilirim tavsiyeniz var midir, park sensorunu tekrar zorlayacam.
    Yapi kredi isi de biraz kafami karistirdi dosya masrafindan baska ucret var mi alan arkadaslar yardimci olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eser1983

Anlayamadığım bir şey şimdi bu kasım aralıkta alınan araçlarımız 2013 modelmi 2014 modelmi?! biz 2011 de yine bu zamanlarda başka sıfır bir araç almıştık ama ruhsatta 2012 model yazıyordu ama 15 gün önce aldığımız araç ruhsatta 2013 olarak gözüküyor!

Devlet Ana'nın aldığı karar gereği artık araçlar bulunduğu sene içerisinde o model yılı olarak satılabiliyor. Eskiden yeni yıl gelmeden gelecek senenin modelleri piyasaya düşüyordu, artık yok o uygulama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ots038

Arkadaslar ben de bugun Kayseri de bir bayi ile anlastim arac 1 haftaya gelecek ocakta tedlim alacagim mtv icin ocak mtv yi odedip once alma sansi var mi acaba fiiyati vereyim
    1.6 powershift titanium x paket + seker mavisi+ mtv ocak + trafik seti + paspas 44.000 (destek kredili)
    Fiyat nasil? Son dk araya park sensoru kadar pahali olmayan hediyesokabilirim tavsiyeniz var midir, park sensorunu tekrar zorlayacam.
    Yapi kredi isi de biraz kafami karistirdi dosya masrafindan baska ucret var mi alan arkadaslar yardimci olursa sevinirim.

slm arkadaşlar araç alan forumdaşlara hayırlı olmasını dlerim son zamndan önce fiyat sabitlemesi yaptırmıştım şimdi araç kredisi arıyorum 25 bin 48 ay vadede en iyi oranı hangi banka veriyor yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhantopal

quote:

Arkadaslar ben de bugun Kayseri de bir bayi ile anlastim arac 1 haftaya gelecek ocakta tedlim alacagim mtv icin ocak mtv yi odedip once alma sansi var mi acaba fiiyati vereyim

slm arkadaşlar araç alan forumdaşlara hayırlı olmasını dlerim son zamndan önce fiyat sabitlemesi yaptırmıştım şimdi araç kredisi arıyorum 25 bin 48 ay vadede en iyi oranı hangi banka veriyor yardımcı olursanız sevinirim

• gokhantopal G kullanıcısına yanıt
    Valla Gökhan Bey ben direk Otokoç'un gösterdiği yolu izledim. O sebeple çok iyi yardımcı olamayacağım.
    Ama Halkbank güzel diyen arkadaşlar vardı (donanimindex'e bi sor istersen :D)
  • quote:

quote:

1 ay kadar önce kredi şartlarını araştırdığım dönemde en düşük oran Vakıfbank ve İş Bankası'ndaydı. 0,86 - 87 civarı. Şu anki duruma yine sorup bakmak lazım.

• Lastık basıncını merak edenler ıcın kapı gırısındekı yerın fotosunu cektım ve yazan degerlerı kopyalıyorum

a. 1-3 Yolcu + Bagajda 1 Buyuk Boy Valiz için
    1. 175 / 65 / R14 Ön : 33 psi Arka: 26 psi
    2. 195 / 50 / R15 Ön : 33 psi Arka: 26 psi
    3. 195 / 50 / R16 Ön : 33 psi Arka: 26 psi
    4. 195 / 60 / R15 Ön : 31 psi Arka: 26 psi
    5. 195 / 45 / R16 Ön : 35 psi Arka: 26 Psi
    6. 205 / 40 / R17 Ön : 35 psi Arka: 26 Psi

b. 4 - 5 Yolcu + Bagajda 3 Valiz için (Buyuk , Orta, Kucuk Boy)
    1. 175 / 65 / R14 Ön: 36 Psi Arka: 46 Psi
    2. 195 / 50 / R15 Ön: 35 Psi Arka: 46 Psi
    3. 195 / 50 / R16 Ön: 35 Psi Arka: 46 Psi
    4. 195 / 60 / R15 Ön: 35 Psi Arka: 46 Psi
    5. 195 / 45 / R16 Ön: 37 Psi Arka: 46 Psi
    6. 205 / 40 / R17 Ön: 37 Psi Arka: 41 Psi

• quote:

Orijinalden alıntı: burki_rock

Valla Gökhan Bey ben direk Otokoç'un gösterdiği yolu izledim. O sebeple çok iyi yardımcı olamayacağım.
    Ama Halkbank güzel diyen arkadaşlar vardı (donanimindex'e bi sor istersen :D)

:) yok vazgeçtim şimdi vakıfbank iyi diyorum, 0.99 bireysel kamu kredisi vardı, araç kredisi daha düşüktür kanımca, facebooktaki fiesta grubu nasıl oraya mı takılsak :)

• quote:

quote:

Gökhan hocam Halkbank'ın yeşil ışık taşıt kredisi fena değil, link verdim. Finzoom.com.tr de sıralatınca en düşük taşıt kredisi bu çıkıyor.

http://www.halkbank.com.tr/channels/1.asp?id=2413

• 1.4 benzinli manual titanium almayı düşünürken aracın artık bulunamayacagini söylediler bugün. 1.25 benzinli manual trend almaya karar verdim. Destek kredili 39.700'e 1.4 titanium alacaktım, destek kredili 34.500'e 1.25 trend alıyorum. Doğru birsey mi yapıyorum emin değilim. Bu aracı kullananlar akıl verebilirse çok süper olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fabuloso

1.4 benzinli manual titanium almayı düşünürken aracın artık bulunamayacagini söylediler bugün. 1.25 benzinli manual trend almaya karar verdim. Destek kredili 39.700'e 1.4 titanium alacaktım, destek kredili 34.500'e 1.25 trend alıyorum. Doğru birsey mi yapıyorum emin değilim. Bu aracı kullananlar akıl verebilirse çok süper olur :)

Hazır 39700 veriyorken bin, binbeşyüz lira kadar daha çıkıp 1.6 alabilirsiniz aslında.
  • igtx İ kullanıcısına yanıt
    Cikabilecegim maksimumun da üstüne çıktım zaten hocam. 39700'ü çok zorlanarak verecektim böyle olması daha iyi oldu sanki. Yakıt tüketimi ortalama 7 litreyi geçmezse hiç sorunumuz olmaz açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: fabuloso

Cikabilecegim maksimumun da üstüne çıktım zaten hocam. 39700'ü çok zorlanarak verecektim böyle olması daha iyi oldu sanki. Yakıt tüketimi ortalama 7 litreyi geçmezse hiç sorunumuz olmaz açıkçası.

1.25 yakıt tüketimi beklentileriniz karşılayacaktır o zaman :)
  • igtx İ kullanıcısına yanıt
    :) iyi haber için teşekkürler

• pahalı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimindex

quote:

quote:

Gökhan hocam Halkbank'ın yeşil ışık taşıt kredisi fena değil, link verdim. Finzoom.com.tr de sıralatınca en düşük taşıt kredisi bu çıkıyor.

http://www.halkbank.com.tr/channels/1.asp?id=2413

eyv ustad çok saol. baktım gerçekten güzel oran. p.tesi arayayım dosya masrafını sorayım. o da güzelse ordan çekerim artık. ford y.krediden çıkartırız demişti. 0,98 oran ve 570 tl dosya masrafıyla.

• İNG Bank'ın kampanyası devam ediyorsa bakın derim size bir puan çıkartıyorlar ona göre %0,79'dan bile alabiliyorsunuz krediyi şartlara göre.
    Vakıfbank ve Halkbank da uygun veriyordu.

Biz de aldık ama bizimkisi birazcık pahalıya mal olmuş anladığım kadarıyla.Neyse ilk arabamız olacak çok da düşünmemek gerek hayırlısıyla gelsin de

İstanbul'da Dizel Titanium + X paket + Güvenlik Paket + Sony Radyo + Metalik Gri

Ocak teslim 45.800 Hediye vs yok

Normalde Paspas ve trafik seti Ford veriyor mu yoksa bayi mi hediye ediyor?

Bunların dışında bu tür şeyleri en uygun nerden temin edebilirim?
    Edit: Gittigidiyor.com'da güzel ürünler gördüm.

Herkese hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speedy9355 -- 9 Aralık 2013; 7:49:17 >

• İzmir'de olupta, fiesta almayı düşünen arkadaşlarla irtibata geçebiliriz. Filo indirimi felan :)
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.