Şimdi Ara

2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.519
Cevap
7
Favori
88.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    33 km ortalama var sanırım hocam. tam emin değilim.
  • arkadaşlar yapı kredıden aradılar bıraz önce kasko için,arabayı kredılı aldığınız için kaskoyu bizim yaptırmamız gerekıyor dediler,yaşım 24 daha önce kaza filan yapmadım, 1600 tl ye en ucuz axa da var dediler.
    -şimdi banka yaptırcak diye bı kural var mı kaskoyu yani ben gidip kendim anlaşıp yaptıramıyormuyum ?
    -1600 tl fazla değil mi sizce de
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugryzgld

arkadaşlar yapı kredıden aradılar bıraz önce kasko için,arabayı kredılı aldığınız için kaskoyu bizim yaptırmamız gerekıyor dediler,yaşım 24 daha önce kaza filan yapmadım, 1600 tl ye en ucuz axa da var dediler.
    -şimdi banka yaptırcak diye bı kural var mı kaskoyu yani ben gidip kendim anlaşıp yaptıramıyormuyum ?

istediğine yaptırabilirsin lakin tavsiyem f kasko çünkü aracı onlardan aldıgın ıcın bır sorun anında hemen mudahıl olurlar 200 tl hedıye ceklerı var servıste kullanılmak uzere artı çeşitli meslek gruplarına yuzde 20 ındırımlerı var askerı personel ogretmen akademısyen doktor vss

• quote:

Orijinalden alıntı: genccotanak

quote:

arkadaşlar yapı kredıden aradılar bıraz önce kasko için,arabayı kredılı aldığınız için kaskoyu bizim yaptırmamız gerekıyor dediler,yaşım 24 daha önce kaza filan yapmadım, 1600 tl ye en ucuz axa da var dediler.

istediğine yaptırabilirsin lakin tavsiyem f kasko çünkü aracı onlardan aldıgın ıcın bır sorun anında hemen mudahıl olurlar 200 tl hedıye ceklerı var servıste kullanılmak uzere artı çeşitli meslek gruplarına yuzde 20 ındırımlerı var askerı personel ogretmen akademısyen doktor vss

vay vay bankacı kız niye bana öyle dedi o zman
    walla denk gelene geldiği gibi sallıyorlar,eyw hocam bilgilendirdiğin için peki f kaskonun fiyatı nedir biliyormusun yada sen yaptırdın mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: chewee

33 km ortalama var sanırım hocam. tam emin değilim.

Toplamda kac km de araba acaba
  • penset kullanıcısına yanıt
    9200km oldu hocam.Siz de araç var mı ? Almayı düşünüyor musunuz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: genccotanak

quote:

vay vay bankacı kız niye bana öyle dedi o zman
    walla denk gelene geldiği gibi sallıyorlar,eyw hocam bilgilendirdiğin için peki f kaskonun fiyatı nedir biliyormusun yada sen yaptırdın mı ?

daha yaptırmadım inşallah yılbaşından sonra cunku dha aracı teslım almadım..

• Arkadaşlar bir Fiesta başlığı var mı?
    Yoksa böyle bir başlık açsak iyi olacak gibi
  • kredi alan arkdaşlar, yapı kredi dosya masrafı haricinde başka ücretlerde alıyor mu. Mesela zorunlu hayat sigortası gibi
  • Speedy9355 kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_24342037/tm.htm konusu epey bir sayfa oldu
  • merhaba fiesta sever arkadaşlar :). daha büyük bir araba ( chevrolet cruze )almam münasebetiyle elimde bulunan ikinci arabam ford fiesta mı satışa çıkardım. araba almasaydım satmıyacaktım gayet memnunum. darbe çizik ezik yoktur. tertemiz sıkıntısız 2012 model 20000 km de olan lansman rengi elektrik kırmızı brc marka lpg li fiesta. linkini veriyorum
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sifir-ayarinda-tertemiz-brc-marka-lpgli-fiesta-147282131/detay/
    ilgilenen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler.
    hayırlı ve kazasız günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feodalite_81 -- 30 Aralık 2013; 9:33:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chewee

9200km oldu hocam.Siz de araç var mı ? Almayı düşünüyor musunuz.

1000 km de daha araba 6.0 gösteriyor düşecektir diye düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • penset kullanıcısına yanıt
    ben arabayı aldığımda yalan olmasın 4.3 gösteriyordu.Rodaj yok diyorlar olsun o sürede olması gerektiği gibi kullandım kendi bildiğimce. 31,32 km saat ortalama döneminde 3.9 gördüm. kış döneminde 4.1 oldu.Sizin km düşük daha ileride daha da düşecektir ortalama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazimlee

kredi alan arkdaşlar, yapı kredi dosya masrafı haricinde başka ücretlerde alıyor mu. Mesela zorunlu hayat sigortası gibi

hayır sadece o verdiğiniz 560
  • 1.25 en boş versiyon beyaz renk 32.000 gaziantep
  • Dizel araçlarda ön ısıtmayı çalıştırmak için kontak bir miktar çevriliyor peki bu dengine start stop lu olanlarda nasıl olacak, bekleme süresi gibi bir durum varmı çalıştırırken bilginiz varmı arkadaşlar?
  • dengine yazmışım engine olacak. Bu düğme ile çalıştırılan arabalarda ekstra bir durum varmı?
  • Selam arkadaslar kaskoyu nereye yaptirdiniz ben gunes sigorta-halk sigorta ve ray sigorta arasinda kaldim ucu de ful paket. Halk ve gunes sigorta 1300 tl ray 1600 TL siz olsaniz hangisine yaptirirdiniz kafam cok karisti acil yardim lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz Groupamadan yaptik, meslek indirimi ve ev sigortasini da ordan yaptirdigimiz icin 1350tl fiyat cikti.
    F kasko 1900tl civarinda cikmisti sanirim, allianz da 1800tlye yakindi.

Groupamanin guzel yani su,
    Kasko + Groupama Farkı : 0 km özel aracınız çalınır ya da tam hasara uğrarsa 3 yıl boyunca aracı satın aldığınız bedeli ödeyen kasko sadece Groupama’da. (Aracın trafiğe ilk çıkışı ile hasar tarihi arasında aralıksız olarak Groupama’da sigortalı olması önşart.)

• Ben de groupamadan yaptirdim. Fiesta trend 1.25 için 985 TL.

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.