Şimdi Ara

2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.519
Cevap
7
Favori
88.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    boya hatası yüzünden kapı komple mi boyanacak yoksa local boyamı? bildiğim kadarı ile boya hataları bölgesel olur ve local boya ile halledilir. arkadaşın verdiği örnek biraz abartılı olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: igtx

quote:

Orijinalden alıntı: burki_rock

Hadi bakalım bir soruda benden. USB'den şarkı çalarken "karışık" çalma ayarı var mı?
    Bilen var mı acaba? :) Buarada almayı düşünenlere tavsiye; ALIN! :) 1 ay olacak haftaya memnunum. Kış lastiği işini de hallettim mi gönlüm daha rahat olarak bineceğim :)
    Trend düşünen varsa da hiç çekinmesin, beklentiniz çok extreme değilse her türlü karşılıyor :)

Arabayı henüz teslim almadım ama kılavuzda şöyle diyor :)

Menu / media menu / media settings / shuffle

Press OK to shuffle available media
    files in the current playlist. Note: To shuffle
    all media tracks, you must select Play All in
    the Play Menu and then select Shuffle.

Adamsın.... :)
    Daha araba gelmeden arabayı ezberlemişsin valla :D

• merhaba arkadaşlar. Powershift titanyum aldım.Bir aydır kullanıyorum,çok memnunum.Benzin depo kapağı kilitlenmiyor.Sizlerinki de böylemi.
  • RK1970 R kullanıcısına yanıt
    kazasız, iyi günlerde kullanın, depo kapağından kastınız plastik kapak ise o kilitlenmiyor asıl kapak depo ağzında ve bildiğim kadarıyla o kilitleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmb -- 26 Aralık 2013; 10:55:53 >
  • Hayırlı olsun hangi şehirdesiniz yakıt durumu nasıl?
    @RK1970

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandostigre -- 26 Aralık 2013; 12:30:02 >
  • Teşekkür ederim.Aracım henüz 600 km de ,yol bilgisayarında ortalama 7.5 lt yazıyor.Bulunduğum il Konya.3000km den sonra yakıtın biraz daha düşeceğini tahmin ediyorum.
  • RK1970 R kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun benimde powershift aracım var neredeyse 1 ay oldu alalı 500km yaptım ben 10 -11 lt den aşağı görmedim.. çokta sakin kullanıyorum ama çok yakıyor .. inşşallah düşer düşmezse işim var :)
  • Merhaba;

2013 1.5 titanyum aracımım debriyajı yüksekte kavrıyor. ilk 1000 km bakımda servise gösterdim elektronik olarak kendi ayarlıyor manuel mudale yapamıyoruz diye bilgi verdiler.

Fiesta dizel alan arkadaşlar sizde böle bir durum var mıdır ?

Yeni aracın yüksekte kavraması biraz garip geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: achils38

merhaba hayırlı olsun arkadaşım bende bugün acil bir kararla fazla araştırmadan aynı aracı 43000 e aldım ancak f kasko çok yüksek geldi, sizin daha önceden devam eden bir kaskonuz var mı?
    yrıca herkes park sensörü kapmış malesef ben var sanıyordum aklıma gelmedi yarın arayacagım, ayrıca güvenlik paketi olmadıgı için şimdiden kafam karıştı yarın tekrar bi görüşecegim. Ocakta teslim alacaktım.

kasko ne kadar geldi ben de kasko yaptırdım ilk kez kasko yaptırdığım için makul mü değil mi emin değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: demrekralı

quote:

merhaba hayırlı olsun arkadaşım bende bugün acil bir kararla fazla araştırmadan aynı aracı 43000 e aldım ancak f kasko çok yüksek geldi, sizin daha önceden devam eden bir kaskonuz var mı?
    yrıca herkes park sensörü kapmış malesef ben var sanıyordum aklıma gelmedi yarın arayacagım, ayrıca güvenlik paketi olmadıgı için şimdiden kafam karıştı yarın tekrar bi görüşecegim. Ocakta teslim alacaktım.

kasko ne kadar geldi ben de kasko yaptırdım ilk kez kasko yaptırdığım için makul mü değil mi emin değilim

f kasko 1670,
    güneş 1340,
    axxa 3200,
    grupama 1400 en mantıklısı f kasko idi ona karar verdim. (200 tl çek var)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: demrekralı

quote:

f kasko 1670,
    güneş 1340,
    axxa 3200,
    grupama 1400 en mantıklısı f kasko idi ona karar verdim. (200 tl çek var)

ben axa, mavi kaskoyu; 1000 tl ye yaptırdım

• affe A kullanıcısına yanıt
    alışkanlıkla ilgili bir durum olabilir ben de ilk aldığımda çok garibime gitmişti bu durum sonradan alıştım
  • arkadaşlar 1.4 titanium x paket inşallah ocak ilk hafta teslim alacağım... aracım şu anda kendilerinde. kafamdaki en büyük soru işareti yakıt... ortalama kaç olur kullanan ya da bilgisi olan var mı? tşkler
  • Bende 1.5 titanium dizel gece gri + güvenlik paketi + park sensörü ocakta teslim vs 45000 kredili aranıza katıldım. Allah kazasız belasız sürüşler versin hepimize, yakıt değerleri hakkında bilgisi olan varmı
  • vipyakup V kullanıcısına yanıt
    aracınız hayırlı olsun. X paket te var değil mi araçta. Ben resimdeki ortalama ile geziyorum. Çok iyi bir araç aldınız. Güle güle kullanın.
     2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR
  • Malesef x paket yoktu gece gri istemiştim birde güvenlik pakete olsun istemiştim , gece grilerde güvenlik paketi vardı diğer renk araçlarda x paket vardı
  • yakıt olarak hangi firmanın dizel yakıtını kullanıyorsunuz arkadaşlar, biz kurumda shell'den alıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipyakup

Malesef x paket yoktu gece gri istemiştim birde güvenlik pakete olsun istemiştim , gece grilerde güvenlik paketi vardı diğer renk araçlarda x paket vardı

x paketi özel olarak almıyorsunuz titanium aldıysanız zaten x paket otomatik olarak olması gerek değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: genccotanak

quote:

Orijinalden alıntı: vipyakup

Malesef x paket yoktu gece gri istemiştim birde güvenlik pakete olsun istemiştim , gece grilerde güvenlik paketi vardı diğer renk araçlarda x paket vardı

x paketi özel olarak almıyorsunuz titanium aldıysanız zaten x paket otomatik olarak olması gerek değil mi?

Maalesef istediğim rengin donanımında yoktu fabrika çıkışında sadece güvenlik paketi vardı
  • chewee C kullanıcısına yanıt
    cok guzel deger kac km de bu ortalamaya ulastiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.