Şimdi Ara

2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.519
Cevap
7
Favori
88.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Axa Genişletilmiş kasko 1095tl 6 taksit. aldığım yerde yaptırdık.
  • arkadaşlar hayırlı olsun ford fiyat listesini güncelliyor
  • arkadaşlar 1.4 titanium x paket aracımı 40000 tlye almıştım. aracım bugün gelmiş. inşallah cumartesi teslim alacağım park sensörü vs işlemleri varmış. neyse asıl mesele satış süresince arkadaş gibi olduğum satış temsilcisi abi nasipliymişsin senin arabanın fiyatına yuzde 11 firma zammı ve otv zammı geldi. liste fiyatı 46500 o da x paket hariç sendeki hediyeli dedi.. benim için çok güzel bir haber lakin bu fiyatlara araç nasıl satacaklar ben anlamadım... bu sene yuzde 50 düşer satışlar... yani 2013 alanlar ciddi anlamda kar yaptı. 1 yıl kullansak aldıgımız fiyata yine veriyoruz.. herkese hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler. tekerinize DAŞ değmesin
  • titanyum 1.5 tdci 8000 tl zamlanmış
  • Fiyatlar uçmuş
     2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR
  • Arkadaşlar yeni yılınız kutlu olsun.
    1,5-2 aydır burada güzel paylaşımlarda bulunduk hakkınızı helal edin :)

Bu arada iyi ki almışız arabayı vaktinde :D felaket bir giydirme oldu fiyatlara offf....
  • arkadaşlar merhaba,arabayı önümüzdeki günlerde teslim alacam inş otokoçtan aradılar bugun sıfır araba alanlara -boya koruma+tabana zift+motorda bazı yerlere silikon sıkma- bu 3 ü nü yaptırmanızı tavsiye ediyoruz dediler fiyat olarakta 500 tl civarında bişey söylediler.
    aranızda bundan haberdar olan yada yaptırtan var mı?sizce faydalı olur mu ?
  • ugryzgld U kullanıcısına yanıt
    ben yaptırdım aralarında bence en çok işe yarayan boya koruma
  • Fiyatlar patlamış

Opsiyonlar bile zamlı ve aldığımız arabayla 2014 listesine göre yalan değil 13.500TL fiyat farkı var

Cidden bu yıl araba almasak bir daha 0 araba zor alırdık heralde.

Herkese Allah güzelce kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
  • fiyatlar uçmuş iyi ki almışım erkenden
  • groupama kasko nasıldır ?
  • Kazimlee kullanıcısına yanıt
    valla ben yaklaşık 12-13 teklif aldım toplamda, en iyi 2-3 teklif groupama'dandı. 1276 tl çıktı bana, kredi kartına vade farksız 12 taksit yaptılar. en çok da 36 ay süresince sıfır araçla değişim maddesi beni cezbetti. bir de yılda bir kez olmak üzere ön camın olası bir sorunda orijinal camla değiştirilmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabuloso

valla ben yaklaşık 12-13 teklif aldım toplamda, en iyi 2-3 teklif groupama'dandı. 1276 tl çıktı bana, kredi kartına vade farksız 12 taksit yaptılar. en çok da 36 ay süresince sıfır araçla değişim maddesi beni cezbetti. bir de yılda bir kez olmak üzere ön camın olası bir sorunda orijinal camla değiştirilmesi.

benimde en uygun grupama teklif verdi, genişletilmiş kasko diyor tabi vaad ettikleri şeyler güzelde, allah korusun başımıza geldiğinde sözlerinde duracaklar mı, yoksa işi yokuşa sürüp uğraştıracaklar mı onu hiç bilmiyorum
  • Kazimlee kullanıcısına yanıt
    tabi o da bir ihtimal, orasını kimse bilemez. ama groupama sözünde durmayacak, axa kesin sözünde durur diye bir olay da yok. kapsamına göre en uygununu seçip yaptırmak lazım bence.
  • arkadaşlar 13 model 1.4 titanium aracıma yaklaşık 3-5 saat önce kavuştum. İnşallah kazasız belasız süreriz. Ambiyans aydınlatma konusunda birkaç sorum var. Aracın içinde malumunuz bordo renkli ambiyans aydınlatmalar var. Daha önce incelediğimiz araçlardaki ambiyans aydınlatmalarda ayağımızı koyduğumuz tabanlarda da ambiyans aydınlatma vardı ama benimkinde yok. kapıyı açtığımda bildiğimiz beyaz ışık yanıyor. her iki ayak tarafında da. normal mi acaba benim ampullerin renginde mi bir problem var. torpidonun üzerindeki led şeklinde olan, vites kutusunun arkasındaki, kitap okuma lambasının oradaki ambiyanslar bordo renkli. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmb

arkadaşlar hayırlı olsun ford fiyat listesini güncelliyor

ben de axa yaptırdım 1000 tl ye hayırlı olsun...
  • Aracımı bugün teslim aldım. 1.5 tcdi titanium 43 bine aldım iyiki almışım piyasa uçtu, artık bu fiyatlar düşmez bizim insanımız emin olun çeker kredisini 5 yıl öder fiyatın önemi yok. Zaten bu zihniyet oldugundan araç fiyatlarına her yıl bir bahane bindiriyorlar enflasyonun 3-5 katını. Herkes aracını kazasız belasız güle güle kullansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: achils38

Aracımı bugün teslim aldım. 1.5 tcdi titanium 43 bine aldım iyiki almışım piyasa uçtu, artık bu fiyatlar düşmez bizim insanımız emin olun çeker kredisini 5 yıl öder fiyatın önemi yok. Zaten bu zihniyet oldugundan araç fiyatlarına her yıl bir bahane bindiriyorlar enflasyonun 3-5 katını. Herkes aracını kazasız belasız güle güle kullansın.

hayırlı olsun ambiyans ışıklandırmalarınız nasıl.. iki önceki mesajda bir ileti yayınladım cevaplar mısınız.. teşekkürler
  • teşekür ederim, sizede hayırlı olsun güle güle kullanın.inanın dikkat edemedim bugün kış lastigi ve jant için koşturdum ama ayak kısmında ışıga bakmadım digerleri tporpido, vites çevresi kapılar bordo ama ayak kısmına bakmadım.
  • O fiyatlar ne öyle hakkaten, sahi Euro bu kadar arttı mı bunlar böyle zam yapıyor ?
    Sitede 2013 modeller - 2014 modeller diye ayırmışlar fiyatları, 2013 leri bitirmek için taktik mi bu ?
    VW sitesine baktım polo 1.2 34.000 iken fiesta 40.000 den başlıyor biraz abartı sanki.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.