Şimdi Ara

2013 Ford Fiesta 1.5 TDCI Titanium X Paket Sipariş Verdik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi bayiden aldınız acaba ? Arkadaşımda bu araca bakıyor fiyat gayet uygun geldi.
  • Bu araç 3 kişilik aile için nasıldır.Şehir içi kullanım için idealmidir.
  • Hayırlı olsun,b sınıfındaki en kaliteli malzeme ve kalite fiesta da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nosascomp N kullanıcısına yanıt
    B sınıfı araclar icinde 1 kişi varken arka taraf cok sallıyor. Sadece Fıesta'ya özgü bir durum degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman202 -- 26 Kasım 2013; 9:52:35 >
  • iyi fiyat, güle güle kullanın.. fiesta yı beğenmeyen arkadaşlar bu fiyata stepway alabilir
  • B sınıfı bir arac icin 42 binlira. Gercekten Cilgin Türkler demekten baska söylenecek bisey yok
    Hayırlı olsun bu arada

• Göğüste kullanılan malzeme c sınıflarına rakip düzeyde.

• hard_hacker kullanıcısına yanıt
    Evet çılgın para ancak mevcut piyasa koşullarına gore özellikle rakiplerinin fiyatları kıstas alınırsa, arac cok iyi bir fiyata alınmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Evil Dead

Göğüste kullanılan malzeme c sınıflarına rakip düzeyde.

Göğüs dediğimiz konsol kısmında kullanılan malzeme birçok C sınıfında kullanılan malzemeden yumuşak.
    Ornegin Lancer, araçta yumuşak olan tek yer koltuklar..

• quote:

Orijinalden alıntı: nosascomp

doğuş'a gittim vw polo sormak için.

hem polo'nun kasası çok büyük ihtimalle bu sene değişecek. hem kasım aralıkta olmamıza rağmen 44 küsür bin lira istediler bomboş dizel polo için. dijital klimayı, sensörleri geçtim çelik jant, sis farı gibi şeyler bile yok. indirim sorduğumda %1 dedi, o da 450 liraya falan denk geliyo heralde. iki aracı da çok iyi kıyasladığımı düşünüyorum. bir takım ayrıcalıklardan vazgeçtim. (yalıtım, süspansiyonlar falan) fiesta'yı seçtim. bakalım ilerleyen zamanlarda pişman olacak mıyım?

Hocam Polo'da bu sene kasa değişeceğine dair kaynağınız nedir ? Ufak bir makyaj geçirir diye düşünüyorum.

Aracınız hayırlı olsun.

• Bu aracin fiyati gayet guzel ancak guvenlik paketi de eklenmis olsaydi seker gibi olurdu. Sahsen esp, yan tavan ve diz hava yastiklari olmadan almak istemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: onder46

quote:

Orijinalden alıntı: nosascomp

doğuş'a gittim vw polo sormak için.

hem polo'nun kasası çok büyük ihtimalle bu sene değişecek. hem kasım aralıkta olmamıza rağmen 44 küsür bin lira istediler bomboş dizel polo için. dijital klimayı, sensörleri geçtim çelik jant, sis farı gibi şeyler bile yok. indirim sorduğumda %1 dedi, o da 450 liraya falan denk geliyo heralde. iki aracı da çok iyi kıyasladığımı düşünüyorum. bir takım ayrıcalıklardan vazgeçtim. (yalıtım, süspansiyonlar falan) fiesta'yı seçtim. bakalım ilerleyen zamanlarda pişman olacak mıyım?

Hocam Polo'da bu sene kasa değişeceğine dair kaynağınız nedir ? Ufak bir makyaj geçirir diye düşünüyorum.

Aracınız hayırlı olsun.

Poloya makyajla yeni motor geliyor, avrupada satilan TSI 85hp gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

quote:

Orijinalden alıntı: The Evil Dead

Göğüste kullanılan malzeme c sınıflarına rakip düzeyde.

Göğüs dediğimiz konsol kısmında kullanılan malzeme birçok C sınıfında kullanılan malzemeden yumuşak.
    Ornegin Lancer, araçta yumuşak olan tek yer koltuklar..

Kesinlikle,kaliteli araç olduğunu belli ediyor.Ayrıca cruze daki malzeme de sertti..

• Markaların belirlediği satış kotalarını yakalayamayan distiribütörler mağazalara fiyat kırdırtmaya başlatır. WV, Renault, Fiat, Hyundai gibi bu yıl büyük satış yapmış markalardan indirim almak zor olur bu aylarda.

• Güzel tercih, fiyatta uygun üstelik hayırlı olsun güle güle kullan
  • çok iyi fiyat. titanium için x paket hediye veriliyor. çok cazip.
  • hayırlı olsun güzel tercih.
  • Motorun performansı nasıl

• Araba da fiyatta çok güzel.Arkadaşım 2010 trend 1,4 tdci 90 bindeki arabasını 30 binden asagı vermem diyo.11 bin daha koyar sıfır km makyajlı ful donanımlı alırım

• Hayırlı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.